П`ятниця, 20.06.2025, 10:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Выявления нового штамма вируса ВГБК - Сторінка 34 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Выявления нового штамма вируса ВГБК
annbaraДата: Понеділок, 13.11.2017, 18:58 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Результаты анализа исследуемого материала.
В отправленном материале после исследования был обнаружен вирус ВГБК, как идентичный классическому штамму ВГБК, которые используются для изготовления вакцин против данные заболевания ( БТЛ, Биовета, ...)

Исходя из этого, прошу помощи всех участников данного форума. убедительная просьба передавать материал с целью выявления нового штама вируса ВГБК.

Условия приема исследуемого материала:
1. С момента гибели животного не должно пройти более 4-х часов.
2. В качестве материала отправляется только печень павших животных (полностью трупы отправлять не стоит).
3. Для исследования подходит печень только вакцинированных животных от ВГБК ( производитель вакцины значения не имеет), с момента вакцинации должно пройти не менее 1 месяца и не более 3-х месяцев.
4. Печень необходимо сразу после изъятия заморозить ( количество от 1-3 шт от каждого отправителя).
5. Коробка должна быть термо (уложить внутри пинопласт). и обязательно вложить хладоген ( замороженную емкость с водой).
6. Отправитель оплачивает только доставку ( за диагностику платить не нужно).
7. Оправку делать в понедельник и вторник.
8.В коробку с материалом вложить сопроводительное письмо с указанием возраста животного, периода вакцинации, симптомов при падеже и т.д.
9. Адрес и имя получателя: Белоконь Валерий Иванович, Новая почта склад №1, смт. Хотов, Киевская область 0674132824.

Додаток №1. до опитувального листа (вакцини для кролів).
1. Назва виробника та серія партії вакцини
2. Прізвище та імя власника, місце знаходження повна адреса
3. Де, в якого продавця та коли був придбаний препарат (для профілактики )
4.В яких умовах препарат (вакцину) транспортували до кролегосподарства
(вказати вид тари, температуру холодогена при наявності, час транспортування)
4. Вкажіть дату та час початку використання препарату та час використання останньої дози препарату для профілактики тварини:
5.Вкажіть будь ласка температуру зовнішнього середовища, та приміщення де знаходились кролі на момент обробки:
6.Вкажіть будь ласка вік оброблених тварин, кількість голів в одній клітці (секції) та приблизний метраж в метрах квадратних площі приміщення та метрах кубічних об’єму приміщення в якому утримуються кролі
7. Спосіб утримання кролів ( вуличний чи в приміщенні)
8.Яка частота проведення прибирань в клітках та приміщеннях де утримуєте кролів
9. Як часто і чим проводиться генеральне прибирання та дезінфекція кліток та приміщень
10. Який приблизний рівень вологості в приміщенні (волого, неволого, сухо)
11. Який можливо інший вид тварин знаходиться по сусідству з кролями
11. Вкажіть будь ласка по датам вид обробок кролів проведених до щеплення від:
1). Гельмінтів
2). Кокцидій
3). Ектопаразитів: кліщів, блох, вошей, пухоїдів, мікозів та ін.
14. Який часовий проміжок був витриманий між кожним видом обробки
15. Як і куди виконували ін’єкцію препарату(підшкірно, внутрішньошкірно, внутрішньомязово)
16. З якою частотою проводили зміну голки на шприцу чиінєкторі
17. В якому клінічному та фізіологічному стані перебували кролі на момент виконання ін’єкцій
18. Проби надсилаються не пізніше 4-х годин з моменту загибелі тварини. Надсилається печінка разом з холодогеном.

Проба буде проаналізована на момент присутності вірусу ВГБК при умові заповнення всіх пунктів анкети.

З повагою співробітникивиробничої групи ТОВ «Біотестлаб».

При отправке исследуемого материала обязательно прошу звонить мне по номеру 0674132864.
Спасибо за помощь!!!!

uaДата: Четвер, 22.02.2018, 19:27 | Сообщение # 496
Юра-Губ, Скоро і міксу підтянуть.Щоб ,зразу двома вакцинами рекламувати.Не та торгівля на еліті,як хочеться.То чому б не по лохотронити,якщо ведуться?

ВітасійДата: Четвер, 22.02.2018, 19:50 | Сообщение # 497
Які можуть бути подробиці, ви звинуватили людину у продажу вакцини, жодного повідомлення про продаж так ніхто не знайшов, хоч людей які дуже цікавляться багато,вас у грубій формі відправили далеко, все доступно і в данний час
От і все. Вакцина світовий бренд, що поганого як іі застосують люди ,за власний кошт, в Украіні, рано чи пізно ми до цього прийдем. Всі призраки які ходили по Європі принесли шкоду нам, а вони се
Бе уюерегли.

Добавлено (22.02.2018, 18:50)
---------------------------------------------
Які можуть бути подробиці, ви звинуватили людину у продажу вакцини, жодного повідомлення про продаж так ніхто не знайшов, хоч людей які дуже цікавляться багато,вас у грубій формі відправили далеко, все доступно і в данний час
От і все. Вакцина світовий бренд, що поганого як іі застосують люди ,за власний кошт, в Украіні, рано чи пізно ми до цього прийдем. Всі призраки які ходили по Європі принесли шкоду нам, а вони се
Бе уюерегли.

Александр68Дата: Четвер, 22.02.2018, 20:57 | Сообщение # 498
Цитата Вітасій ()
ви звинуватили людину у продажу вакцини

Ви УВАЖНО читали мої повідомлення?????? де і яку людину я звинуватив в продажі вакцини??? якщо ви можете читати ті повідомлення, то подивіться уважно що я писав!? Цитую Повідомлення Віктора: Він написав що не яких довідок, тобто "штемпеля"що в його кроликів дійсно так звана гемка2 і хто йому привіз вакцину надати не може! На що я і відповів: А знаєш чому? ти туда нє ході, ти сюда ході, там снег башка упадьот,,,,,,, тобто купувати у Хіпри а не у Віктора!!! Да, а таке питання, Ваші кролики якщо Ви купували у Віктора живі? і також з других хозяйств!?

Добавлено (22.02.2018, 19:57)

Цитата УниКрол ()
При тому що в Жироні, на фабриці, ціна такому флакончику на 40 доз -25 євро

О, то ще дешевше, я знаю поки де по 30 sad

Сообщение отредактировал Александр68 - Четвер, 22.02.2018, 20:55

ВітасійДата: Четвер, 22.02.2018, 22:29 | Сообщение # 499
Пробачте, але чим більше я спілкуюся з кролиководами тим більше дивуюся, як ці люди утримують і бережуть таких тварин. Ви всі дуже дружні люди, готові утопити свого колегу у ложці води будь за що.
Дякую за спілкування.

Александр68Дата: Четвер, 22.02.2018, 22:59 | Сообщение # 500
Вітасій, А Вам дійсно 28 років, часом не родич Віктора? бо щось крім Вас тут його ніхто не захищає!

Александр68Дата: Четвер, 22.02.2018, 23:01 | Сообщение # 501
Цитата Вітасій ()
вас у грубій формі відправили далеко

Прикрепления: 2875437.jpg (48.2 Kb)

Сообщение отредактировал Александр68 - Четвер, 22.02.2018, 23:01

OlyaДата: П`ятниця, 23.02.2018, 00:32 | Сообщение # 502
Цитата maksmyxt ()
при эпидемии, без вакцинации, должно остаться 0шт, 0шт, 0шт.

Ну,чому ж так по" нулях", якщо є факти виживших. Під час епідемії хоч вакцинуй, хоч ні- можливо хтось виживе, але інфікованій тварині вакцина-як припарка до рани-пропаде,

maksmyxtДата: П`ятниця, 23.02.2018, 00:43 | Сообщение # 503
Цитата Olya ()
Ну,чому ж так по" нулях", якщо є факти виживших

они не выжили, а повезло не заболеть
Цитата Olya ()
інфікованій тварині вакцина-як припарка до рани-пропаде

при эпидемии вакцинация проводится не для спасения инфицированных....

Тро-ТроДата: П`ятниця, 23.02.2018, 20:46 | Сообщение # 504
Доброго здоровья! Скажiть будь ласка, теоретично чи практично спалах в мiнусову температуру можливий? Дякую.

изюм-кроликДата: П`ятниця, 23.02.2018, 21:51 | Сообщение # 505
Цитата Тро-Тро ()
Доброго здоровья! Скажiть будь ласка, теоретично чи практично спалах в мiнусову температуру можливий? Дякую.

Да

Добавлено (23.02.2018, 20:51)

Цитата salam ()
Походу сказки о новом штамбе. Как сказали спецы ветеко их вакцина раз в 3 мес.и все ок

А лучше каждый месяц)))))

Тро-ТроДата: Субота, 24.02.2018, 20:00 | Сообщение # 506
Прочитавши тему з першої сторiнки по 26, я побачив лише те що всi шукають як з цим боротись, а не те звiдки це прилитiло. Вибачте, ВГХК це не Кокцидiоз, ВГХК обов'язково звiдкись летить.

I так як прелетiло до мене Полтавський р-он, перша загинула самка 21.02.2018 лишились мальки якi були з мамкою, яким на сьгоднi 43 днi. 23.02.2018 почалося масово.

Станом на 24.02.2018 порядком 60% вже нема. То для мене в першу чергу виникае питання звiдки прилетiло? Саме прилетiло, а не те як з цм боротись. Лише по тiй причинi бо на дворi зима, отже, ряд профiлактичних дiй не можливо виконати. Або чи не навмисно хтось занiс? До першої загибелi не за довго у мене брали самчика.

Ось i виникае питання, свiдомо, не свiдмо занесли? Тi хто брав обмовилися що у них в господарствi рiзного роду проблеми е.

Хотiлось би зрозумiти, в кого нi з того нi з цього виник спалах, до цого моменту в господарствi хтось був? Сусiд наприклад, в якого повний букет.

Якби на дворi було лiто чи осiнь, це було б бiльш менш зрозумiло, але так як за вiкном зима, то не зовсiм.

Шо це менi дае? Я думаю богатьом буде цiкаво побачити картинку того що, не було, не було, i на тобi, спалах пiщов саме пiсля того як господарство вiдвiдали третi особи. Якщо е зустрiчнi питання запитуйте. Дякую за увагу, з повагою!

Руслан74Дата: Субота, 24.02.2018, 22:00 | Сообщение # 507
Тро-Тро, Якою вакциною користувалися, і коли проводилась остання вакцинація.

Тро-ТроДата: Субота, 24.02.2018, 22:39 | Сообщение # 508
Цитата Руслан74 ()
Якою вакциною користувалися, і коли проводилась остання вакцинація.

Прививок я не роблю зовсiм. В цiлому займаюся 2.5 роки. Було пару випадкiв маститу саме в морози, i пару випадкiв лiтом неїстівної печiнки, тобто 1-2 неїстівних iз 10. I все.

Я не зовсiм розумiю як можливий спалах в -10: -15. Я розумiю що вiрус живе бiльше нiж в -50, i якщо не помиляюсь до +90. Але ж, мiнусова температура повинна вiрус гальмувати. Яке в мене господарство вирiшуйте самi. Зима-лiто.

Прикрепления: 7492733.jpg (394.7 Kb) · 9856022.jpg (48.0 Kb)

УниКролДата: Субота, 24.02.2018, 22:53 | Сообщение # 509
Цитата Тро-Тро ()
Шо це менi дае?

Нічого biggrin
Не важно звідки і як "прилетіло", про то вже давно все розписано.
Важливо інше - що, як і коли правильно робити, щоб потім не жувати соплі, і не звинувачувати всіх і вся в тому що сам "накосячив" .

Добавлено (24.02.2018, 21:53)

Цитата Тро-Тро ()
Прививок я не роблю зовсiм.

biggrin точно сусід винуватий !

salamДата: Субота, 24.02.2018, 22:54 | Сообщение # 510
Тро-Тро, вы к этому шли 2,5 года.У всех кто не использует вакцины рано или поздно начинается падеж.А откуда инфекция пришла не важно!Сосед занес или птичка принесла на крыле)))
У самого лет десять назад за одну ночь 64 трупика.
После начал вакцинировать:)

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025