Понеділок, 28.07.2025, 21:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Вірусна геморагічна хвороба кролів. - Сторінка 161 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Вірусна геморагічна хвороба кролів.
maksmyxtДата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1
Статус: Offline

sashakdДата: Неділя, 10.12.2017, 14:52 | Сообщение # 2401
LSergey, вот это правильно-только лабораторная диагностика доказательство-которых на сегоднишний день нету

Сообщение отредактировал sashakd - Неділя, 10.12.2017, 14:52

РУСИДОРДата: Неділя, 10.12.2017, 20:11 | Сообщение # 2402
Читаю і також роблю висновки smile
Особисто на 90% впевнений,що мене ця фігня незаціпить-бо впевнений що роблю все правильно.
На закарпатті постійно ввозиться крол із-за кордону,чомусь про такі проблеми нечути,тільки не пишіть,що всі замовчують.
В мене подібна проблема була два роки назад,возив крола в дві лабораторії,особисто був при вскриті-всі ознаки вказували на гемку.Настояв зробити посів і наінші зарази-висіялися також стрептококи і сальмонельоз.
Зав кафедри оцінивши всю ситуацію і зробивши певні аналізи і висновки знайшов банальну причину-корм,в якому виявили грибок,який бив по нервовій системі,починалися проблеми з травленням,ослаблення імунітету,гемка,падіж.
Тошо зараз гемка лупить в Вас я несумніваюсь-дуже сприятлива погода.
Я спілкуюсь з людьми в яких подібні проблеми,розповідають що все цього року почалось від конкретного кокцидіозу,плюс трохи мікса покосила-такщо приблизно тим і мало закінчитися.
Порада-утримайтесь від завозу крола,пока непускайте в злучку,дайте можливість кролу відновитись,дезинфекція,через місяці після останнього падежу вакцинація і в перед,все повинно бути добре.Перегляньте раціон.

УниКролДата: Неділя, 10.12.2017, 20:18 | Сообщение # 2403
victor, Так як Ви в нас поліглот і дуже любите в забугорних сайтах шукати правду, то наведу Вам кілька цитат:

"... Impfung ab dem 30. Lebenstag, erste Immunität nach 7 Tagen, Booster nach 6 Wochen, Auffrischung alle 6 Monate.....
...Die klassischen RHD-Impfstoffe Cunivak RHD und RIKKA-VAC RHD schützen einen Großteil der Tiere vor dem letalen Ausgang der RHDV-2-Infektion. Vorübergehende Krankheitserscheinungen wie Fieber und Inappetenz können jedoch nicht ausgeschlossen werden..."

Закінчу, ще двома цитатками, які дають особисто Вам відповіді на питання Чому? і Що робити? Для лінивих, переведу відразу biggrin

"...Warum überleben einige Tiere und andere sterben, obwohl sie mit dem gleichen Impfstoff geimpft sind? Dieses Phänomen ist nicht RHD-spezifisch, sondern wird auch bei anderen aggressiven Infektionskrankheiten beobachtet. Eine übergreifende und genaue Erklärung dafür gibt es nicht, hierfür sind die immunologischen Faktoren zu komplex. Das kann z. B. vom Alter, Rasse und Geschlechts abhängen..."
Переклад: Чому деякі тварини гинуть, а інші виживають, навіть якщо вони вакциновані однією і тою ж вакциною? Це явище не є специфічним тільки для ВГБК, а є типовим і для інших агресивних вірусних захворювань. Цьому нема однозначного і точного пояснення, оскільки імуннологічні фактори занадто складні.
Мораль - навіть так вельмишановані Вами німці, зі своїми новітніми лабораторіями, неможуть точно пояснити механізм дії вакцини, а від так дати точне пояснення чому здох вроді би вакцинований кролик, а Ви хочете нам тут шляхом складних логічних "умозаключєній" щось довести?... biggrin

А тепер, давайте подивимося що робити?
"...Kann ein Kaninchen, das eine RHDV-2-Infektion überstanden hat, das Virus weiterhin übertragen? Das ist wissenschaftlich nicht belegt, aber Erfahrungsberichte zur Virusdynamik/ Re-Infektion in Kaninchenbeständen (Epidemiologie) unterstützen die Annahme, dass es tatsächlich zur Infektion von neueingestallten Tieren durch Dauerausscheider kommen kann...."
Переклад: Чи може кролик, який пережив ВГБК2, бути розносчиков вірусу? Це поки що науково не доведено, але виходячи із даних отриманих від спостережень за динамікою вірусу, реінфекції у популяціях кроликів, підтверджується припущення, що дійсно може відбуватися зараження "новоприбулих" (в господарство) кроликів (від перенісших хворобу)..."

А звідси мораль prof biggrin особисто для Вас Віктор і для тих, хто свято вірить, що малишня у них лягла не по причині їхньої ж халатності, а виною всьому "привид старої Європи" - Караул!!! Всё пропало!!! Тотальний забій і утилізація виживших кролів! Повна дезинфекція кліток, території, обладнання! І завоз нового, здорового поголів'я!

sashakdДата: Неділя, 10.12.2017, 20:36 | Сообщение # 2404
УниКрол, bye hands hello

Добавлено (10.12.2017, 19:36)
---------------------------------------------
Цитата УниКрол ()
Тотальний забій і утилізація виживших кролів! Повна дезинфекція кліток, території, обладнання! І завоз нового, здорового поголів'я!

УниКрол, самий кращий варіант в цій ситуації

Сообщение отредактировал sashakd - Неділя, 10.12.2017, 20:38

charodeiДата: Неділя, 10.12.2017, 20:39 | Сообщение # 2405
Ішими словами - все тримається на імуніпеті.
Як той імунітет убитий - варіантів море.

sashakdДата: Неділя, 10.12.2017, 20:42 | Сообщение # 2406
charodei, так Сергію-імунітет може бути кращий з народження в кроликів(в одного сильніший в іншого слабший) а може зменшитися від не правильних умов утримання в господарстві

Сообщение отредактировал sashakd - Неділя, 10.12.2017, 20:44

charodeiДата: Неділя, 10.12.2017, 20:48 | Сообщение # 2407
Цитата sashakd ()
від не правильних умов утримання в господарстві

При тому у кожному господарстві свої особливості.
Як тим керувати - потрібен індивідуальний підхід.

victorДата: Неділя, 10.12.2017, 20:55 | Сообщение # 2408
УниКрол, Здається зовсім недавно ВГБК-2 був абсолютним міфом.
"Шо такое, ваше мнение немножко изменилось".
Як кролик може передавати не існуючий вірус. ЙОГО НЕМА. ЛАБОРАТОРНО НЕ ПІДТВЕРЖЕННО. Вакцинувати песторін і все буде добре.

"СПАСЕНИЄ УТОПАЮЩИХ ДЕЛО РУК САМИХ УТОПАЮЩИХ" От і сам буду якось розбиратись що мені далі робити.
" НА ПОСЛЕДОК ПРОШУ ВАС УВАЖАЕМЫЕ, СОГЛАСИТЕСЬ ЧТО ОН СУЩЕСТВУЕТ, СУЩЕСТВУЕТ И ВСЕ ТУТ", бо як побачите то повірете.

sashakdДата: Неділя, 10.12.2017, 20:59 | Сообщение # 2409
charodei, все йде в комплексі:харчування кролика обробки від кокцидозу і глистів(бажано і перед случкою) вакцинація якісною вакциною і тд-в кожного свій рецепт

Добавлено (10.12.2017, 19:59)
victor, вірус чи бактерію це в лабораторії можно побачити під мікроскопом а нам це недосяжно

Сообщение отредактировал sashakd - Неділя, 10.12.2017, 20:57

УниКролДата: Неділя, 10.12.2017, 21:03 | Сообщение # 2410
Цитата charodei ()
Як тим керувати - потрібен індивідуальний підхід.

Тут якраз все просто і видумувати велосипед нетреба! Є кілька простих правил, дотримуючись котрих, Ви зможете отримати здорового кроля із міцним імунітетом.
1)Нічоли не пускати в роботу хворого кроля, чи такого, який перехворів -будь то банальний ентерит, чи тим більше кокцидіоз або запалення і т.д. і т.п. І не важливо, купили Ви його за 100 грн чи 100 доларів, принесли від сусіда, чи привезли з Італії, толку з такого кроля буде мало і в подальшому перенесені болячки відіб'ються на потомстві!
2)Регулярна дезинфекція, профілактика і вакцинація.
3)Створення таких умов утримання кроля, при яких застосування медикаментозних препаратів для профілактики поширених хвороб можна звести до мінімуму, а бажано відмовитися від їх систематичного використання зовсім!
4)Ні в якому разі не використовувати (системно) стимулятори росту, пробіотики, антибіотики! Хіба що знищення імунної системи вашого поголів'я - це основна мета! biggrin

sashakdДата: Неділя, 10.12.2017, 21:09 | Сообщение # 2411
УниКрол, коротко і зрозуміло

charodeiДата: Неділя, 10.12.2017, 21:11 | Сообщение # 2412
УниКрол, в житті складніше, але спасибі за викладену точку зору ведення свого господарства

УниКролДата: Неділя, 10.12.2017, 21:17 | Сообщение # 2413
Цитата victor ()
Здається зовсім недавно ВГБК-2 був абсолютним міфом

Перечитайте мої пости (я не полінився, аж з травня Ваші перечитував biggrin ) мова йшла не про існування ВГБК2 як такого, а про його магічну силу у Вашому господарстві і ще кількох, куди я відправляв кролика для того, щоб на ділі довести протилежне!!!
Цитата victor ()
Як кролик може передавати не існуючий вірус.

Ну ви ж німцям вірите? Ви вірите що причина ваших негараздів ВГБК2? Ну якщо так, тоді повинні повірити і цьому -
Цитата УниКрол ()
може відбуватися зараження "новоприбулих" (в господарство) кроликів (від перенісших хворобу)..

А значить -
Цитата УниКрол ()
Караул!!! Всё пропало!!! Тотальний забій і утилізація виживших кролів! Повна дезинфекція кліток, території, обладнання! І завоз нового, здорового поголів'я!

Інакше получиться, що Ви знаєте що Ваше господарство є джерелом нового вірусу і свідомо будете розносити його по Україні, контактуючи із іншими господарствами і реалізуючи кроля, будь то на плем'я чи на м'ясо!
Зауважте, я цього не стверджую! Це всього, навсього логічний хід думок, якщо брати до уваги Ваші твердження!

Добавлено (10.12.2017, 20:17)

Цитата РУСИДОР ()
Особисто на 90% впевнений,що мене ця фігня незаціпить-бо впевнений що роблю все правильно.

Вах...маладэц... respect

victorДата: Неділя, 10.12.2017, 21:40 | Сообщение # 2414
УниКрол, Василь Федорович, самого явного рознощика я привезу до вас і випущу вночі під господарство, бо найкраща вакцина у вас і самий впевнеий Василь...

d_egorДата: Неділя, 10.12.2017, 21:42 | Сообщение # 2415
Вижили людину. sad

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025