Вівторок, 07.10.2025, 01:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Вірусна геморагічна хвороба кролів. - Сторінка 107 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Вірусна геморагічна хвороба кролів.
maksmyxtДата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1
Статус: Offline

VovaNДата: Середа, 25.10.2017, 12:31 | Сообщение # 1591
annbara, а що робити в розпал епізоотії, вакцинувати молодняк, ревакцинувати маточне поголівя, чи чекати поки пройде спалах, і скільки вичікувати?

annbaraДата: Середа, 25.10.2017, 13:15 | Сообщение # 1592
VovaN, для начала нужно действительно установить диагноз ВГБК и не только по симптомам и вскрытию, но и лабораторно. Мне по всей Украине поступают телефонные звонки и вопросы на данную тему, но без точных доказательств, что это действительно ВГБК у меня связаны руки. Если, допустим, это бактериальное заболевание а мы проведем вакцинацию- это значительно усугубит ситуацию в поголовье и может привести к падежу.

Добавлено (25.10.2017, 13:15)
---------------------------------------------
У меня вопрос ко всем участникам форума. Кто-то сдавал трупы животных в лабораторию для постановки диагноза ВГБК методом РГА (реакция гемаглютинации)???

Sasha17Дата: Середа, 25.10.2017, 13:26 | Сообщение # 1593
annbara, Які це лабораторії (де вони можуть бути - тільки в облцентрах?)? (в районну "ветлікарню" я НЕ ПІДУ !!!!!!!!!!!! cry cry cry )

VovaNДата: Середа, 25.10.2017, 13:33 | Сообщение # 1594
annbara, припустим що діагноз ВГХК підтвердиться, то як бути з вакцінацією в цей період?

USKДата: Середа, 25.10.2017, 14:31 | Сообщение # 1595
Цитата annbara ()
У меня вопрос ко всем участникам форума. Кто-то сдавал трупы животных в лабораторию для постановки диагноза ВГБК методом РГА (реакция гемаглютинации)???

- Я....
В березні 2016 року, після "дуже вдалої" вакцинаці Лапімун Гемікс-ом...
Було викликано представників БТЛ, які взяли ряд аналізів у живих, та ряд матеріалу.
Відповідь - чекаю до сих пір... )))

Зате навчився "як та який матеріал потрібно брати"....
Друга партія була завезена в Венгрію, одна з мережі європейських лабораторій фірми HIPRA, виробника вакцин ERAVAC.

Висновки довелось робити - самому!
Наш виробник - дуже лояльний та дуже любить своїх клієнтів та партнерів!
"Наш виробник - самий гуманний виробник в світі!" (с) wink

Sasha17Дата: Середа, 25.10.2017, 14:52 | Сообщение # 1596
Цитата USK ()
Друга партія була завезена в Венгрію, одна з мережі європейських лабораторій фірми HIPRA, виробника вакцин ERAVAC.

USK, так вони підтвердили ВГХК?

annbaraДата: Середа, 25.10.2017, 14:58 | Сообщение # 1597
Цитата USK ()
В березні 2016 року, після "дуже вдалої" вакцинаці Лапімун Гемікс-ом...
Було викликано представників БТЛ, які взяли ряд аналізів у живих, та ряд матеріалу.
Відповідь - чекаю до сих пір... )))

Скажите, пожалуйста кто именно из представителей приезжал, и Ваше полное Фамилию имя отчество. Я попробую разобраться с рекламацией по данному вопросу. Можете ответить в личку. Заранее спасибо!

Добавлено (25.10.2017, 14:58)

Цитата annbara ()
меня вопрос ко всем участникам форума. Кто-то сдавал трупы животных в лабораторию для постановки диагноза ВГБК методом РГА (реакция гемаглютинации)???

Я имела ввиду ситуацию по Украине на сегодняшний день, которая продолжается уже 3 месяца и настигла всю страну. Просто поступают звонки с вопросами и на форуме это очень обсуждается, хотелось бы разобраться в ситуации, которая более актуальна.

USKДата: Середа, 25.10.2017, 15:18 | Сообщение # 1598
Ні.
Лапімун Гемікс - комплексна...
Хоча кількісні показники зашкалювали, ВГХК мої кролі якось перенесли (або ще не встигла проявитись, що більш ймовірно).
Мікса їх херясьнула першою...!

Ще, їм був завезений другий з куплених одночасно (ще не розпечатаний) флакон Лапімун Гемікс.
Я досить слабо володію угорською, але зрозумів з одного слова - БОМБА! biggrin
Як сказав доктор, якби мене взяли на кордоні з тою ампулою, та зробили той аналіз що замовляв я - сидів би тюрмі за спробу диверсії біологічною зброєю.... biggrin

Добавлено (25.10.2017, 15:18)

Цитата annbara ()
Скажите, пожалуйста кто именно из представителей приезжал, и Ваше полное Фамилию имя отчество. Я попробую разобраться с рекламацией по данному вопросу. Можете ответить в личку. Заранее спасибо!

Приїздили: Александр Автухов та Белоконь В.И., ще дівчинка менеджер, від вашого представника по Львову...
Звати мене - Костянтин, документів ми тоді заповнили з ними багато.

Та от незадача, мені дуже шкода, що Білоконь тоді, в моєму сарайчику головою вдарився, тож мабуть таки - дуже сильно... що аж все забув.

- Будь-ласка...

victorДата: Середа, 25.10.2017, 15:26 | Сообщение # 1599
USK, Не прийміть як жменю камінців в ваш город. Бо весь час стверджуєте що не вакцинуєте багато років. А тут бац БЕРЕЗЕНЬ 2016.
ЯК ЦЕ РОЗУМІТИ.

annbaraДата: Середа, 25.10.2017, 15:27 | Сообщение # 1600
Цитата USK ()
а от незадача, мені дуже шкода, що Білоконь тоді, в моєму сарайчику головою вдарився, тож мабуть таки - дуже сильно... що аж все забув.
Давайте не будем переходить на личности и высказывания в оскорбительной форме по отношению к Валерию Ивановичу. Никто ничего не забыл я в этом уверенна. Он прекрасный специалист и замечательный человек. А с данным вопросом я постараюсь разобраться и дам Вам ответ в личные сообщения.

USKДата: Середа, 25.10.2017, 15:36 | Сообщение # 1601
Цитата annbara ()
Я имела ввиду ситуацию по Украине на сегодняшний день, которая

- це я сподіваюсь, Ви так жартуєте, задаючи це питання тут?
У Львові, з однією з найкращих в Україні Вет.академією, у працівників волосся на потилиці встають дибки при переліку бажаних аналізів...
- а по вартості.... я взагалі мовчу...!
В мене рука не піднялась, потрачені кошти записати в блокнотик "по кролям". Це ж довелось би його від жінки ховати усе життя! Не знаю, чи відробив би ту суму на кроликах! wink

Добавлено (25.10.2017, 15:36)

Цитата annbara ()
А с данным вопросом я постараюсь разобраться и дам Вам ответ в личные сообщения.

- Зауважте будь-ласка, я Вас про це - не просив!
- Я двічі в одне й те саме г...о вступати не бажаю!
З брехунами та шарлатанами, жодних справ мати - НЕ БАЖАЮ!

Чому "з брехунами та шарлатанами"? Тому, що - те що мені продали з надписом вакцина - вакциною не називається!!!

- Всього Вам найкращого! і - Привіт, Білоконю!

annbaraДата: Середа, 25.10.2017, 15:41 | Сообщение # 1602
USK, вот поэтому остается только догадываться о диагностировании данного заболевания и методах борьбы с ним.

Добавлено (25.10.2017, 15:39)
USK, тоесть ответ Вас не интересует? я могу этим не заморачиваться?

Добавлено (25.10.2017, 15:41)
USK, скажите, а к Вам приезжали представители Биовета на хозяйство для отбора материала и проверки напряженности иммунитета к заболеваниям от которых производиться вакцинация? Либо Вы направляли вакцину данного производителя на исследования?

USKДата: Середа, 25.10.2017, 15:50 | Сообщение # 1603
Віктор - не плутайте...
М'ясо (до 3-х місяців) - не вакциную вже 3,5 роки.
Маточне - остання вакцинація - лютий 2016р.

Минулого тижня, пішла в зупу остання вакцинована самка в господарстві...
Одна з 3-х виживших після тої вакцинації...

А до того часу - був шанувальником БТЛ, регулярно відвідував можливі семінари та виставки...
Багато постів на цьому форумі, де закликав "підтримувати вітчизняного виробника", і т.д. Організовував оптові закупівлі вакцини тут біля себе, між декількома господарствами. Таким чином контролювали "умови доставки"...

Але коли мене дурять і ще роблять вигляд ніби нічого не сталось...

annbaraДата: Середа, 25.10.2017, 15:52 | Сообщение # 1604
И хочу отметить еще раз, на данном форуме я не для рекламы продукции БТЛ, а для конструктивных ответов на вопросы о кролиководстве в общем. Возможно мои рекомендации помогут кому-то, чему я буду очень рада.

Руслан74Дата: Середа, 25.10.2017, 15:57 | Сообщение # 1605
annbara, Анна Алексеевна ну раскажите как правильно прививать кроликов, какие мероприятия надо провести перед вакцинацией и главное какими препаратами, что б быть уверенным в вакцинации на 90%.

Сообщение отредактировал Руслан74 - Середа, 25.10.2017, 15:59

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025