|
Кокцидиоз
| |
skif | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 11:33 | Сообщение # 3466 |
Статус: Offline
| Цитата VovaN (  ) 5% для птиці. кролям 2.5% тримаю в руках ампулу 2,5% - для ПТИЦІ.Добавлено (28.07.2017, 11:33) ---------------------------------------------
Цитата kvitka (  ) Для лечения байкоксом 2.5% берите двойную дозу. розчиняю тоді 2 ампули на літр - півкуба дам в рот, решта в поїлку.
|
|
|
|
VovaN | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 11:53 | Сообщение # 3467 |
| skif, Цитата skif (  ) римаю в руках ампулу 2,5% - для ПТИЦІ. а 5% для кролів?
|
|
|
|
skif | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 14:39 | Сообщение # 3468 |
| Цитата VovaN (  ) skif, Цитата skif () римаю в руках ампулу 2,5% - для ПТИЦІ.
а 5% для кролів? та як я розумію, то 2,5% для кроликів мало. 2,5 це для птиці https://www.vetlek.ru/shop/?gid=2817&id=730
Сообщение отредактировал skif - П`ятниця, 28.07.2017, 14:41 |
|
|
|
sashakd | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 16:53 | Сообщение # 3469 |
| 5%-це для свиней худоби- кролику по 0.2 мл на кг ваги 2 дні підряд дають 5% http://krolist.ru/info/preparaty/bajkoks.html
Сообщение отредактировал sashakd - П`ятниця, 28.07.2017, 17:12 |
|
|
|
VovaN | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 16:57 | Сообщение # 3470 |
| sashakd, ще раз перечитайте що написали і те що в Вашій ссилці (щодо відсотків)
Сообщение отредактировал VovaN - П`ятниця, 28.07.2017, 16:58 |
|
|
|
sashakd | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 17:23 | Сообщение # 3471 |
| VovaN, а що читати 5% байкокс в інструкції - для свиней і худоби але його використовують і для кроликів по дозі http://www.vetlek.ru/directions/?id=185
Сообщение отредактировал sashakd - П`ятниця, 28.07.2017, 17:25 |
|
|
|
skif | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 22:07 | Сообщение # 3472 |
| Цитата sashakd (  ) кролику по 0.2 мл на кг ваги 2 дні підряд дають 5% нерозведеним? мені сьогодні в аптеці казали, що нерозведеним солікокс можна давати, байкокс треба розводити.
|
|
|
|
sashakd | Дата: П`ятниця, 28.07.2017, 22:15 | Сообщение # 3473 |
| skif, 2.5% дають пропойкою -а 5%-це суспензія дається чиста прямо в рот-да треба ще попасти в ветаптеці на грамотного ветеренара по кроликах а це трохи проблема і не забувайте що період виведення байкокса з організма кролика 70 днів
Сообщение отредактировал sashakd - П`ятниця, 28.07.2017, 22:22 |
|
|
|
timoramb | Дата: Четвер, 07.09.2017, 15:49 | Сообщение # 3474 |
| скажите пожалуйста, кто нибудь применяет для профилактики биоацид жидкий? поиском по форуму ни одного упоминания о нем не нашел. мне посоветовал аптекарь, сказал что сам успешно применяет. я его добавляю в воду раз в неделю в течение 2х месяцев, а вчера решил таки почитать его предназначение. продавался он на разлив, поэтому читал в интернете. оказалось, что там про кокцидиоз не упоминается. я, решив что аптекарь что-то напутал, пошел в другую аптеку. хотел купить у них соликокс и сказал, что применяю биоацид. там мне сказали, что если так, то соликокс мне не нужен. на вопрос: почему в инете нет о нем инфы о профилактике кокцидиоза, сказали препарат новый, мало кто знаком с ним... теперь сижу, чешу репу и думаю, чем мне их пропаивать... состав этого препарата (если кто не в курсе): молочная к-та муравьиная к-та формиат аммония пропионат аммония уксусная к-та пропионовая кислота моногидрат лимонной к-ты
Сообщение отредактировал timoramb - Четвер, 07.09.2017, 17:35 |
|
|
|
LSergey | Дата: Четвер, 07.09.2017, 20:04 | Сообщение # 3475 |
| timoramb, если на пальцах, то это примерно так - есть два пути борьбы с кокцидиозом. Первый - убить кокцидию (соликокс, байкокс и т.д.). Второй - создать условия неблагоприятные для размножения кокцидий. Биоацид подкислитель, который меняет кислотность ЖКТ и тем самым создает неблагоприятную среду развития кокцидий. Какой путь выбрать каждый решает сам...
|
|
|
|
timoramb | Дата: Четвер, 07.09.2017, 22:52 | Сообщение # 3476 |
| LSergey, понятно, но есть еще один важный нюанс для меня: хотелось бы поменьше химии в них влить, т.к выращиваю для своих детей. мне кажется в соликоксе ее гораздо больше даже при нечастом применении. но вот в эффективности создания неблагоприятной среды биоацидом пока что сомневаюсь.
|
|
|
|
USK | Дата: Четвер, 07.09.2017, 23:54 | Сообщение # 3477 |
| Цитата timoramb (  ) в эффективности создания неблагоприятной среды биоацидом пока что сомневаюсь. ну-у-у... тоді у вас є два варіанти: Перший... Правило №1 - при перших відхиленнях від норми (загальний стан здоров'я кроля) - в розхід! І в паспорті мамки ставимо "-"... 4-5 мінусів і мамку - в розхід! Правило №2 - Тільки із свого потомства вибираємо хороших і здорових самок на маточне поголів'я! Самця купувати вже дорослого, щоб видно було "на що годен". Правило №3 - при перших відхиленнях від норми (загальний стан здоров'я кроля) - в розхід! І в паспорті мамки ставимо "-" (мінус)... 4-5 мінусів і мамку - в розхід!
От вже від Третього покоління будете мати здорових з хорошим імунітетом кролів. І зможете так як я - нічим не поїти і не заморочуватись.
Другий: Купуйте ACIDOMID, пропоюйте згідно інструкції.... Це теж - підкислювач, але - перевірений, практично - з гарантією!Добавлено (07.09.2017, 23:54) ---------------------------------------------
Цитата LSergey (  ) Первый - убить кокцидию - Це не можливо!!! За годину - він підхопить їх знову... Або якщо не за годину, то зранку, поїсть свого вітамінізованого калу, й - коло замикається знову!
|
|
|
|
LSergey | Дата: П`ятниця, 08.09.2017, 00:47 | Сообщение # 3478 |
| Цитата USK (  ) Другий: Купуйте ACIDOMID, пропоюйте згідно інструкції.... Це теж - підкислювач, але - перевірений, практично - з гарантією! Хрен кто даст гарантию. Это всего лишь разрекламированный препарат, продающийся у нас по завышенной цене.
Цитата USK (  ) - Це не можливо!!! За годину - він підхопить їх знову... Або якщо не за годину, то зранку, поїсть свого вітамінізованого калу, й - коло замикається знову! ))) Ты хоть сам понял, что написал)))
|
|
|
|
victor | Дата: П`ятниця, 08.09.2017, 09:07 | Сообщение # 3479 |
| USK, Мені дуже подобається вас читати, захоплююсь вашим оптимізмом, не стандартним підходом до любих питань. У мене є питання, як людина тільки почала займатись кролями, не факт що купила найкраще поголівя, як у цій ситуації початківцю побороти кокцидіоз.У нього не буде в табличці -1, а буде мінус усі. Підкислювачі допоможуть так на 10%. Я хотів би почути, про шлях до "свого" поголівя, з яких кроків починався відбір, у вас особисто або там де брали. Особливу увагу приділіть корму.... процетне співвідошення зерна і сіна мене не цікавить.Добавлено (08.09.2017, 09:07) --------------------------------------------- timoramb, Ви будете годувати своїх дітей кроленятами у віці 2міс? Любий кокцидіостатик, антибіотик і т.п. має властивість виводитись з організму природним шляхом. Кролі після 3 міс. практично не хворіють на кокцидіоз. То ж їсти будете чисте мясо. А з тими препаратами що ви вибрали, навряд чи будете їсти взагалі.
|
|
|
|
dmi8989 | Дата: П`ятниця, 08.09.2017, 10:05 | Сообщение # 3480 |
| Цитата victor (  ) USK, Мені дуже подобається вас читати, захоплююсь вашим оптимізмом, не стандартним підходом до любих питань. У мене є питання, як людина тільки почала займатись кролями, не факт що купила найкраще поголівя, як у цій ситуації початківцю побороти кокцидіоз.У нього не буде в табличці -1, а буде мінус усі. Підкислювачі допоможуть так на 10%. Я хотів би почути, про шлях до "свого" поголівя, з яких кроків починався відбір, у вас особисто або там де брали. Особливу увагу приділіть корму.... процетне співвідошення зерна і сіна мене не цікавить. Хочу присоединиться к просьбе !!! Сложно начинать , когда на просьбы помочь отвечают : "... тебе еще курить и курить эту тему."
|
|
|
|
|
|