Понеділок, 06.05.2024, 10:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | «Енциклопедія срібного кролика» - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Логін:
Пароль:
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Кролиководство » Породы кроликов » «Енциклопедія срібного кролика» (Опис порід кроликів із сріблястим забарвленням)
«Енциклопедія срібного кролика»
ВолодимирКСДата: П`ятниця, 06.08.2010, 12:45 | Сообщение # 1
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Срібний кролик це одна із давніх порід кроликів, що існують на сьогоднішній день.
Шляхом відбору і розведення кроликів бажаного типа «в собі» від срібних кроликів було виведено 9 порід. В результаті мутації і подальшого розведення «в собі» виведено 7 порід. Срібні кролики зіграли важливу роль в породоутворюючому процесі, вони брали участь в створенні більше 40 порід і порідних груп.
В енциклопедії висвітлено всі існуючі породи срібного кролика, з масою фотографій.
«Енциклопедія срібного кролика» є пізнавальною літературою. Всі матеріали взяті з загальнодоступних джерел. Назви порід крім української написані мовою оригіналу.

Надіюсь після ознайомлення з енциклопедією, багато людей зверне увагу на кроликів із сріблястим хутром

Енциклопедія срібного кролика


Сріблястий
 
SergeyDneprДата: П`ятниця, 06.08.2010, 15:37 | Сообщение # 2
Группа: Друзья
Сообщений: 1152
Репутация: 101
Статус: Offline
Энциклопедия очень интересная получилась собрано в одну кучу много материала respect
Я и так думал осенью серебристых завести но после прочтенного мысль только укрепилась biggrin
За проделанную работу в репутации + cool
 
ВолодимирКСДата: П`ятниця, 06.08.2010, 16:04 | Сообщение # 3
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Дуже вдячний за оцінку.

Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: Середа, 25.08.2010, 10:26 | Сообщение # 4
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Вийшло уточнене видання "Енциклопедії срібного кролика".
Прохання до SergeyDnepr, старе замінити новим. Дякую.


Сріблястий
 
SergeyDneprДата: Середа, 25.08.2010, 12:46 | Сообщение # 5
Группа: Друзья
Сообщений: 1152
Репутация: 101
Статус: Offline
Новую редакцию скачать можно по ссылке в первом сообщении.
 
ВолодимирКСДата: Четвер, 26.08.2010, 13:09 | Сообщение # 6
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Знайшов фото вуалево-сріблястого, хоча пишуть, що це чорнобурий. По опису породи все таки вуалево-срібляс
тий.

Окрас сріблястий з чорною блискучою вуаллю на спині і боках. Живіт темно-сірий. Ость зональна, основа блакитна, по середині волосків – тонке біле кільце (срібло), вершина чорна. Підшерстя блакитне, рівномірне, в основі освітлене. Недолік цієї породи – недостатня стійкість в передачі окрасу потомству. Кроленята народжуються чорними, живіт, ободки навколо очей, загривок і ніздрі в них світліші. В 4 місяці молодняк покривається сріблястим шерстяним покривом, а в 7—8 місяців з’являється чорна вуаль.


Фото з сайту кролінфо.ру

На цьому, можна роботу з енциклопедією вважати закінченою.

Ну хіба, що перекласти на російську...

Прикрепления: 1477810.jpg (41.4 Kb)


Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: П`ятниця, 27.08.2010, 23:25 | Сообщение # 7
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Для тих, хто думає, що це білоостий. З опису породи: "Отличается очень красивым мехом, обладающим свойством менять общий фон окраски при различном освещении. Шерсть кажется то черной, то бурой, то просвечивает через вуаль серебристым тоном "

і інше фото цього кроля.

Прикрепления: 4017166.jpg (42.2 Kb)


Сріблястий
 
Игорь69Дата: Четвер, 25.11.2010, 18:25 | Сообщение # 8
Группа: Видалені





Доброго здорвья! Владимир, а у Вас такие есть, или такие иногда проскакивают, или это отдельная порода?
 
ВолодимирКСДата: Четвер, 25.11.2010, 20:06 | Сообщение # 9
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Quote (Игорь69)
Доброго здорвья! Владимир, а у Вас такие есть, или такие иногда проскакивают, или это отдельная порода?

Це окрема порода виведена в Татарстані думаю в Україні їх не має, їх і в Росії дуже мало. Порода рідкісна вимираюча...


Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: Понеділок, 14.02.2011, 22:08 | Сообщение # 10
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Вийшла нова редакція "Енциклопедія срібного кроля" сьогодні постараюсь скинути Сергію, щоб виставив в бібліотеку. А зараз попробую виставити на форумі.

Енциклопедія срібного кроля
(видання третє)

Кролі — збірна назва кількох родів ряду класу Ссавців, ряду Зайцеподібних, родини Заячих . Раніше зайцеподібні відносились до ряду гризунів, зараз виділені в окремий ряд зайцеподібних. Зараз вважають, що схожість між зайцеподібними та гризунами суто зовнішня, за походженням зайцеподібні ближчі до копитних.

ДИКИЙ КРІЛЬ
(Oryctolagus cuniculus)
Ссавці / Зайцеподібні/ Заячі / ДИКИЙ КРІЛЬ
Mammalia / Lagomorpha / Leporidae / Oryctolagus cuniculus

Дикий кріль (лат. Oryctolagus cuniculus). Довжина тіла дикого кроля 35—45 см, вага 1,3—2,2 кг колір хутра сіро-коричневий. Батьківщина кролів — південний захід Європи та північний захід Африки. Був завезений та дуже поширився у Центральній Європі, Великобританії, Новій Зеландії, Австралії, Південній Америці і північній частині США. В Україну завезений наприкінці XIX ст., зустрічається у південно-західній частині в основному на Одещині та Херсонщині. Мешкає на відкритих ділянках великими колоніями, живиться трав'янистою рослинністю. Розмножується декілька разів на рік, приносячи по 3-9 кроленят. Є об'єктом полювання, заради хутра та м'яса. В деяких регіонах наносить велику шкоду. Так в Австралії внаслідок неконтрольованого зростання популяції та невеликої кількості хижаків, знищив великі ділянки рослинного покриву, що призвело до скорочення чисельності кількох видів тварин місцевої фауни, тому інтенсивно знищується людиною. Це єдиний вид ряду зайцеподібних приручений людиною, від дикого кроля походять всі породи свійського кроля.

Свійський кріль — досить популярний об'єкт для розведення, оскільки відрізняється скоростиглістю, плодючістю та інтенсивним ростом. Розмножуватись можуть на протязі всього року. Статевої зрілості досягають у 3-4 місяці. Вагітність продовжується 28-32 доби кількість кроленят від 6 до 15 іноді більше. Вирощують заради м'яса, хутра та пуху. Скоростиглі породи готові до забою у віці 70 діб при вазі 1,8—2 кг, пізньостиглі — на 90—110 добу, при вазі 2,8—4 кг. М'ясо має дієтичні властивості. Найкраще хутро від кролів отримують в осінньо-зимовий період. Тривалість життя кролів 7-10 років, тривалість господарського використання 2-3 роки.

В світі нараховують біля 60 порід кролів. Проте практична цінність більшості з них невелика. Порід кроликів, що мають господарське. значення, значно менше. Для здобуття шкірок, м'яса і пуху використовується всього 12—15 порід. Наукова класифікація порід кролів доки не розроблена. По умовній господарській класифікації всі породи кролів ділять на хутряних і пухових. Хутряні породи, крім того, розділяють по довжині волосяного покриву на нормально-волосі та коротковолосі. По характеру отримуваній від них продукції — на м’ясні, м'ясо-шкуркові та шкуркові. Також кролів розділяють за розмірами на великі (5,5 кг та більше) середні (3,5—5,5 кг), дрібні або малі (2 кг-3,5 кг) та мініатюрні або карликові менше 2 кг.

Свійських кролів вчені ділять на чотири генетичні групи.
Перша генетична група – породи кролів, що походять від фландра.
Друга генетична група – породи кролів, що походять від срібного.
Третя генетична група – породи кролів, що походять від блакитного.
Четверта генетична група – породи кролів, що походять від ангорського.

Срібний кріль це одна із давніх порід кролів, що існують на сьогоднішній день. Методом простого відтворюючого схрещування за участю срібних виведені породи: фландр (XVI ст), німецький (мейсенський) баран (1868), аляска (1870), срібний -коричневий (XVIII ст), маньжурські чорні, тюренгенські (1890 р.), порідна група котикові. Цим же методом за участю порід, що мають кров срібних, виведені: ангорські блакитно-підпаленні, ангорські чорно-підпаленні, баран блакитно-підпалений і баран чорно-підпалений (1895 р.), гавано-підпалена, крупа гавана (початок XX ст), новозеландська червона (1900 р.), новозеландська біла (1910 р.), сибірський кріль (XIX ст). Методом складного відтворюючого схрещування за участю срібних кролів виведені: бельгійський заєць (1800 р.), чорно-підпалений (1887 р.), кролі чорно-білого забарвлення, білий бускат (1910 р.), порідна група татарські сріблясті (1957 р.). Цим же методом за участю порід, що мають кров срібних, виведені: гавана (1898 р.), шиншила (1913 р.), каліфорнійська (середина XX ст), радянський мардер (1940 р.).

Шляхом відбору і розведення бажаного типу «в собі» від срібних виведені: англійський срібний, французький срібний (XVII ст), шампань, німецькі великі срібні (1730 р.), дрібна срібна, велика срібна (1825 р.), данська велика срібна, срібна лисиця (у США), сріблястий (СРСР), бельгійська срібна. Від англійських срібних кролів в результаті мутації, відбору і розведення «в собі» виведені породи: срібні-бурі, срібні-блакитні, срібні-сірі, срібні – чорні, срібні - жовті (XVIII ст).

На поліпшення місцевих кролів значний вплив зробили срібні кролі. В цілому за участю срібних виведено 9 порід і 2 порідних групи; через інші породи, в породоутворенні яких брали участь срібні виведено 14 порід і порідних груп. Шляхом відбору і розведення кролів бажаного типу «в собі» від срібних було виведено 9 порід. В результаті мутації і подальшого розведення «в собі» виведено 7 порід. Срібні кролі зіграли важливу роль в породоутворюючому процесі, вони брали участь в створенні більше 40 порід і порідних груп.

Особливості забарвлення срібних кролів. Срібність забарвлення обумовлена неоднорідністю за кольором волосся різних категорій: направляюче волосся майже по всій довжині чорне (в кольорових срібних кольорове), за винятком світлої основи, аналогічно забарвлена і частина остьового волосся, інша їх частина чисто-білого кольору, пухове волосся блакитне, трохи освітлене в основі. В деяких срібних кінчик мордочки, вуха, кінцівки і верхня частина хвоста забарвлені значно темніше, ніж тулуб. Тональність же забарвлення залежить від співвідношення у волосяному покриві чорного (в кольорових срібних кольорового), направляючого і остьового, та чисто-білого остьового волосся. Породи срібних кролів з направляючим і остьовим волоссям бувають різних кольорів: коричневі, палеві, блакитні, оранжеві і т. д.. Сріблястість кроленят з'являється до місячного віку (народжуються вони чорними, палевими, коричневими, блакитними ..), а повністю формується забарвлення у віці 4 місяців.

Породи срібних кролів за розміром діляться на дві групи середні (3,5—5,5 кг) та малі (2 кг-3,5 кг) .

Середні породи срібних кролів.

Argenté de Champagne (срібний Шампань , в США - Champagne D'Argent – Шампань срібний) має дуже давнє походження. Існування кроликів із срібним хутром згадується ще у сімнадцятому столітті. Перша письмова згадка про срібного Шампань з’явилась в книзі про сільське господарство в вісімнадцятому столітті. Порода стає дуже популярна в другій половині дев'ятнадцятого століття. ЇЇ розведення зосереджується в області Труа, де численні шкіряні заводи, розташовані у цьому регіоні дозволили заводчикам для збільшити виробництво шкури, а також м'яса. Порода була офіційно визнана у Франції в 1900 році. Порода розповсюджена по всьому світі в деяких країнах (Великобританія, Швейцарія) прийняті свої стандарти для цієї породи, із срібного Шампань в багатьох країнах (Бельгія, Україна, Великобританія, Німеччина, США та і у Франції) були виведені місцеві породи.

Argenté de Champagne
Країна Франція
Рік реєстрації 1900
Довжина тіла 45 см.
Вага 4-5,5 кг. в ідеалі 4,5-5,25 кг (3,6 кг до 3 місяців)
Вуха 12,5-15 см. в ідеалі 13-14 см.
Довжина шерсті 3 см.
Колір срібло (чорно-біле волосся) рівномірно розподілене.
Очі карі
Початок репродукції 7-8 міс.
Середня кількість кроленят 7-10 (8 в середньому)

Ще одна французька порода кролів Argenté de Saint Hubert (срібний святого Губерта) виведена з використанням бельгійських зайців і срібного Шампані та прилиттям крові дикого кроля, приблизно в 1885 року. Потім ця порода повністю зникла, а в 1990-х років, почалися роботи по її відтворенню. Стандарт породи срібного святого Губерта було відновлено в 1993 році.

Argenté de Saint Hubert
Країна Франція
Рік реєстрації 1993
Вага 4-5,5 кг. в ідеалі 4,5-5,25 кг
Вуха 12-14 см. в ідеалі 12,5-13,5 см.
Довжина шерсті 3 см.
Колір посріблений агуті (з відповідною розеткою) крім чорнуватих країв вух, та не срібленого білуватого підборіддя, живота та низу хвоста.
Очі карі
Початок репродукції 8 міс. не пізніше 1 року.

Champagne-Silber (cрібна шампань) дуже популярна в Швейцарії де на неї прийнято окремий стандарт, основна різниця полягає в яскравому забарвленні (дуже висвітлене тіло та кінець мордочки, вуха, верхня ділянка хвоста і кінцівки затемнені).

Champagne-Silber
Країна походження Франція
Рік реєстрації в Швейцарії 1895
Довжина тіла 45 см.
Вага 4,2-5,5 кг. ідеальна 4,5-5,2 кг
Вуха 14-14,7 см.
Довжина шерсті 3 см.
Колір срібло (чорно-біле волосся) вуха, ніс, лапи і хвіст та обідок навколо очей затемнений.
Очі карі
Середня кількість кроленят 7-10 (8 в середньому)

В Бельгії на основі срібного Шампані виведена порода Belgisch Zilver або Argenté belge (срібний бельгійський), основні відмінності між бельгійською срібною та срібною Шампань в кольорі (в бельгійського кількість чорного і білого волосся повинно бути однаковим).

Belgisch Zilver Argenté belge
Країна походження Франція
Рік реєстрації в Бельгії 1960
Довжина тіла 45 см.
Вага 4-5 кг. ідеальна 4,5 кг
Вуха 13-14,5 см.
Колір срібло (чорно-біле волосся) рівномірно розподілене.

Прикрепления: 7517483.jpg (41.4 Kb) · 8288233.jpg (37.5 Kb) · 8905970.jpg (17.9 Kb) · 8578157.jpg (115.5 Kb) · 5955780.jpg (14.7 Kb)


Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: Понеділок, 14.02.2011, 22:09 | Сообщение # 11
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
В 1938 році в США на основі Champagne D'Argent (Шампань срібного), яких ввозили з 19 ст. з Франції та Великобританії, було створено нову породу Creme D'Argent (кремовий або оранжевий срібний).

Creme D'Argent
Країна походження Франція
Зареєстрована в США 1938 р.
Довжина тіла - середня
Вага 3,6-5 кг.(в середньому 4,3кг)
Вуха – середньої довжини.

У Великобританії розводять кролів Champagne D'Argent (шампань срібна), які походять від французької срібної шампані, найбільша і найпоширеніша порода має яка свій стандарт. На відміну від США де прийнято стандарт Франції, Великобританія має свій стандарт.

Champagne D'Argent
Країна походження Франція
Довжина тіла - середня
Вага 3,6 (недавно збільшили до 4,5 кг)
Вуха – середньої довжини.

В Європі дуже популярна Німецька порода Helle Großsilber (велике світле срібло), яка походить від французької срібної Шампані. До Німеччини срібло Шампані почали ввозити з 1911 року, тварини мали затемненні вуха, маску, круги біля очей, лап та хвоста. Німецькі селекціонери працювали над породою до 1942 р. і зареєстрували під назвою Helle Großsilber, з рівномірним срібним покривом, де синє волосся замінило чорне (в срібної Шампань), по всьому тілу.

Helle Großsilber
Країна Німеччина
Рік реєстрації 1942
Довжина тіла 45 см.
Вага мін.- 3,5 норм.- 4,5 макс.-5,5 кг.
Очі та кігті коричневі
Вуха 12,5-13,5 см.
Колір срібло (синьо-біле волосся) рівномірно розподілене.
Генотип
AA BB CC DD gg P3P3

Ще одна німецька порода середніх срібних кролів Deutsche Großsilber (німецька велика срібна), яка походить від великого світлого срібного, срібного Шампані та англійських срібних. Deutsche Großsilber менша за Helle Großsilber та має кольорові варіації. За межами Німеччини велику світлу срібну і німецьку велику срібну сприймають як одну породу Großsilber (велику срібну) з відповідними кольорами, по аналогії до малої срібної.

Deutsche Großsilber ( schwarz, blau, gelb, graubraun, havanna)
Країна Німеччина
Рік реєстрації 1922
Довжина тіла 45 см.
Вага 4,25 -5,25 кг.
Вуха 12,5-14 см.

Прикрепления: 0618323.jpg (13.6 Kb) · 2695393.jpg (9.7 Kb) · 5672301.jpg (27.8 Kb) · 8949557.jpg (232.0 Kb) · 9201496.jpg (117.2 Kb)


Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: Понеділок, 14.02.2011, 22:24 | Сообщение # 12
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline

Нідерландська порода кролів Groot zilver (велика срібна) походить від срібної Шампані з пізнішим впливом німецької великої срібної, схожа на останню але дещо менша за розмірами.

GROOT ZILVER (konijngrijs, zwart, bruin, blauw, geel)
Країна Нідерланди
Рік реєстрації 1927
Довжина тіла 45 см.
Вага 3,75 -4,75 кг.
Вуха 13-15 см. ідеально 14 см.

Прикрепления: 9634398.jpg (136.2 Kb) · 7638769.jpg (153.9 Kb) · 1003934.jpg (129.9 Kb) · 6246787.jpg (75.2 Kb) · 6413937.jpg (99.2 Kb)


Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: Понеділок, 14.02.2011, 22:41 | Сообщение # 13
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline

Одна з найбільш популярних порід на теренах бувшого СССР серебристый (сріблястий) кріль.
Сріблястий — порода кролів, створена спрямованим відбором і добо¬ром кролів породи срібний Шампань при повноцінній та достатній годівлі. Виведена у 1952 р. на кролячих фермах звірорадгоспів «Петровський» і «Тулький» О. Й. Каплевським та Й. Й. Каплевським.

Серебристый
Країна СССР
Рік реєстрації 1952
Довжина тіла 57 см.
Вага 4,5-5,4 кг. В окремих випадках 5,8-6,6 кг
Вуха 12-14 см.
Початок репродукції 5-6 міс.
Середня кількість кроленят 8
Генотип
CCBBDDEEaaP1P1P2P2P3P3

В США дуже популярна порода срібних кролів Silver Fox (срібна лисиця). Порода виведена на основі срібної Шампані. Порода не визнана в інших країнах. Хоча в Австраліі, Новій Зеландії та Великобританіі і існує порода кролів срібна лисиця, але насправді вона відповідає породі кролів срібна куниця в США. Існує 3 кольорові варіації чорна, синя та коричнева, синя та коричнева не визнані. Шерсть трохи довша та жорсткіша ніж у звичайного кроля, по структурі нагадує лисячу.

Silver Fox Rabbit
Країна США
Рік реєстрації 1929
Довжина тіла 45 см.
Вага 4-5 кг. макс.- 5,5 кг.

Прикрепления: 9639774.jpg (150.9 Kb) · 0497326.jpg (156.9 Kb) · 8714360.jpg (171.7 Kb) · 9675478.jpg (220.2 Kb) · 2826737.jpg (225.9 Kb)


Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: Понеділок, 14.02.2011, 22:48 | Сообщение # 14
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline
Малі породи срібних кролів.

Silver rabbit (срібний кріль) відомий починаючи з 1500-х. Дійсне походження породи срібний ніколи не буде відомо, але цілком імовірно, що кріль з срібними волоссям з'явився з шляхом мутації, європейського дикого кроля чорного забарвлення сотні років тому. Історики кажуть, що срібний кріль був вперше виявлений у великій кількості в Сіамі, і що моряки привезли їх до Португалії, звідки ця порода поширилася в Англії і Європі. Перша згадка посилається на той факт, що сер Волтер Релі (1552-1618) розселив срібних сірих кролів в Північному Йоркширі. Звідти, срібні сірі кролі поширилися на цілий ряд інших графств по всій Англії. Срібний сірий кріль, вже був широко представлений в Англії в 1631 році, англієць Маркхам згадує про них в своїй книзі. 13 травня 1778, коли флот з 11 кораблів вийшов з порту Портсмут в Англії під командуванням капітана Артура Філіпа, серед тварин взятих для колонізації Австралії, були, зокрема, і 5 кролів срібно сірих. Вже за півстоліття багато срібних кролів було виявлено в Австралії та Новій Зеландії. Срібні були відомі під багатьма іменами: Міллерс, срібні гілочки, срібло Лінкольна, Лінкольнширське срібло-сіре, Річі.

Silver rabbit (Grey, Fawn, Brown, Blue)
Країна Великобританія
Рік реєстрації 1860
Довжина тіла 23 см.
Вага 1,8-3,2 кг.
Вуха 9-10 см.

Не відомо, коли Silver rabbit (срібний кріль) прибув до Сполучених Штатів це була одна з перших порід які визнала ARBA, коли вона була заснована у 1910 році Всі три забарвлення срібного - сірий, коричневий і палевий - були визнані в першій книзі стандартів. Кілька років потому, сірий був перейменований в чорний. Хоча і рідко сьогодні по обидва боки Атлантики, лише в Сполученому Королівстві та Сполучених Штатах зустрічається оригінальний тип срібного кроля.

Silver rabbit (Blach, Fawn, Brown)
Країна США
Рік реєстрації 1910
Довжина тіла 23 см.
Вага 1,8-3,2 кг. ідеальна 2,26-2,72 кг
Вуха 9-10 см.

Прикрепления: 3964522.jpg (99.1 Kb) · 7772677.jpg (95.3 Kb) · 9415412.jpg (100.3 Kb) · 8069040.jpg (142.0 Kb) · 3252165.jpg (37.4 Kb)


Сріблястий
 
ВолодимирКСДата: Понеділок, 14.02.2011, 22:59 | Сообщение # 15
Группа: Друзья
Сообщений: 1485
Репутация: 80
Статус: Offline

Свої стандарти в Великобританії мають також Creme D'Argent (кремове або оранжеве срібло), Argente Bleu (блакитне срібло), Argente Brun (коричневе срібло), Argente Noir (чорне срібло), Argente St. Hubert (срібло святого Губерта) які відрізняються між собою тільки кольором.

Creme D'Argent
Країна походження Франція
Довжина тіла - середня
Вага 2,72 кг
Колір срібний кремовий (білий та оранжевий чи жовтий)

Argente St. Hubert
Країна походження Франція
Вага 2,72 кг
Колір срібний агуті (білий та агуті)

Argente Noir
Країна походження Франція
Вага 2,72 кг
Колір срібний чорний (білий та чорний), відрізняється від Champagne D'Argent тільки розміром.

Bleu D'Argent
Країна походження Франція
Вага 2,72 кг
Колір срібний блакитний (білий та блакитний)

Brun D'Argente
Країна походження Франція
Вага 2,72 кг
Колір срібний коричневий (білий та коричневий)

Прикрепления: 6579293.jpg (14.5 Kb) · 8743637.jpg (29.5 Kb) · 3064431.jpg (96.8 Kb)


Сріблястий
 
Форум » Кролиководство » Породы кроликов » «Енциклопедія срібного кролика» (Опис порід кроликів із сріблястим забарвленням)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024