Четвер, 19.06.2025, 16:23
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Свежий анекдот, или очень смешная история. - Сторінка 294 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Свежий анекдот, или очень смешная история.
charodeiДата: Середа, 15.02.2017, 16:00 | Сообщение # 4396
Статус: Offline

Хорошо быть кроликом - размножаешься себе в собственное удовольствие и совсем не думаешь, что тебя просто разводят.

novaДата: Середа, 15.02.2017, 16:34 | Сообщение # 4397
Нельсон, biggrin biggrin biggrin biggrin ой не знаю..в моей семье совпадение 100% biggrin biggrin

ЮлияДата: Четвер, 16.02.2017, 22:18 | Сообщение # 4398
Сидит на кухне девушка и пoет себе под нос:
- Антoшка, Антошка... давай пожрем немножко.
Внутренний гoлос подпевает:
- Тили-тили, трали-вали, вы недавно, мадам, жрали!

НельсонДата: П`ятниця, 17.02.2017, 00:13 | Сообщение # 4399
Цитата Александр68 ()
Вся скорбь еврейского народа

Вы относитесь к этому народу?

Нет, ну это нормально?!:)
Человек с фамилией Грицерман спрашивает такое у человека выросшего на сале с цибулей, в глухом украинском селе!
Куда мир катится?!

charodeiДата: Середа, 22.02.2017, 14:16 | Сообщение # 4400
Прикрепления: 2089842.jpg (15.4 Kb)

kvitkaДата: Середа, 22.02.2017, 15:21 | Сообщение # 4401
Хочу рассказать одну историю. Было это ,так где то 10 лет назад. Приобрели мы себе щеночка, вернее сказать , сучку. Вернее сказать дочь притащила с маевки, где то в хащях нашла.И говорит мне, мол мне было жалко щеночков, их у мамки было 10 ,а один щеночек увязался за мной и бежал .
Ладно, поверили мы этой истории и приняли эту сучечку и она подростала у нас.
Как то, одно время муж ремонтировал клетки и у него пропали плоскогубцы. Он начел обвинять меня, что я их взяла, что мол , они только под рукой лежали. В общем , наслушалась я от всяких матюков.
Пришлось ему ремонтировать розетку, пропала у него отвертка ,и опять косые взгляды пали на меня, потом исчез маленький молоток. И он решил, что это все я делаю, злобничаю.
Проходит время, и надо было собачью будку переставить на новое место,а там оказался и молоток и плоскогубцы и отвертка,и гайки ,и болты,и всего всего еще……..

charodeiДата: Середа, 22.02.2017, 15:53 | Сообщение # 4402
kvitka,
biggrin biggrin biggrin
Прикрепления: 7579537.jpg (11.9 Kb)

IgorДата: Середа, 22.02.2017, 15:57 | Сообщение # 4403
Цитата kvitka ()
и молоток и плоскогубцы и отвертка,
biggrin biggrin biggrin
Это еще что,
моя как-то своровала ТОПОР eek который я до половины загнал в колоду и не смог вытащить! Я себе как представил картину, как немецкая овчарка с топором в зубах по двору носится, и головой машет
lol lol lol

charodeiДата: Середа, 22.02.2017, 16:07 | Сообщение # 4404
Цитата Igor ()
своровала ТОПОР

Знамо по дровишки
Прикрепления: 8985049.jpg (12.7 Kb)

VovaNДата: Середа, 22.02.2017, 17:24 | Сообщение # 4405
В автобус “Калуш-Львів” (із зупинками у Моршині та Стрию і саме в такій послідовності) заходить бабуся і одразу до водія:
– “Шоферунцю, як буде Моршин скажете мені, га? Я туткаво буду м сиділа…”
Водій: – “Добре, бабцю, добре, скажу. Сідайте і не переживайте!”
Бабуся: – “Лиш би с те не забули…”
Водій: – “Та не забуду, бабцю, сідайте, все буде добре!”
Людей в автобусі було небагато, водій більше нікого не чекав, швидко рушили, швидко приїхали в … Стрий! І тут бабуся, невпевнено так:
– “Шоферунцю, то вже є Моршин?”
Німа сцена. Водій і всі пасажири, які чули попередню розмову, присоромлено згадують, що під час зупинки в Моршині ніхто вголос не сказав слово “Моршин”. Німа сцена затягувалась… і тут водій, піднявши очі догори, почухавши чуба, глянувши на годинник і щось собі тихо промовивши, закрив двері, розвернув автобуса і попрямував назад, в Моршин. Дорога не така уже й далека, кілометрів 10, проте, якщо в якійсь інший ситуації це б викликало гнівний спротив пасажирів, тепер ніхто не заперечував, усі відчували певну винуватість перед бабусею. Приїхавши в Моршин і відкривши двері, водій, якось навіть так святково, промовив:
– “Все бабцю, то є Моршин, виходьте!”
Бабуся: – “Та ні, шофернунцю, мені не треба у Моршин. Я до Львова їду!”
Водій втратив дар мови, у пасажирів заокруглились очі, німа сцена у квадраті…
А бабуся продовжує: – “Дєкую вам шоферунцю, що нагадалисте мені,” – і почавши копирсатися у своїх пакунках, – “Мені моя донька у Калуші наказувала, аби я таблєтку випила через півтори години. Але я той дзигарок не ношу… То вна мені казала, аби я таблєтку випила якраз у Моршині. То я зараз ту таблєтку знайду і вип’ю. Дай вам здоров’я, шоферунцю, що с ти не забули і нагадали старій”.
Хтось пирснув першим, хтось другим, водій засміявся останнім, але усі реготали аж до Львова. Лиш одна бабуся не розуміла, чому всі себе так дивно поводять…

MiksДата: Середа, 22.02.2017, 20:24 | Сообщение # 4406
VovaN, hands

charodeiДата: Середа, 22.02.2017, 20:36 | Сообщение # 4407
VovaN, так, історія цікава, давно так не сміявся hands lol thumb

LSergeyДата: Четвер, 23.02.2017, 00:35 | Сообщение # 4408
VovaN, лет тридцать наверное знаю эту историю о таблетке. Только маршруты меняются)))

novaДата: Четвер, 23.02.2017, 08:38 | Сообщение # 4409
VovaN, hands hands hands lol lol

VovaNДата: Четвер, 23.02.2017, 10:21 | Сообщение # 4410
LSergey, ну так це ж народна творчість. Як то в кожній лікарні розказують байку про мужика з двома відкритими переломами рук, поламаним носом і розбитим чолом. Йшов собі дядько літом на дачу в сандалях і попав йому камінчик під ногу, ну йому лінь було стати, зігнутися, зняти сандаля, витрусити той камінчик, він сперся обома руками на стовб елетричний і почав трясти ногою назад. А ззаду йшов інший дачник з лопатою, побачив що мужика трясе біля стовпа і побіг розмикати електричний ланцюг - черенком лопати по рукам...

Або ще - привезли в понеділок зранку мужика з множинними побоями, надали першу допомогу і викликали міліцію для протоколу. Мєнт взяв покази вийшов і угарає від сміху... В місті прокладали теплотрасу до новобудов, в пятницю вечері ексаваторщик закінчивува робити і бачить люк відкритий посеред дороги, ну і щоб ніхто в нього не впав за вихідні поставив на нього екскаватор (гусеничний) та й пішов додому. В понеділок зранку відганяє екскаватор з люка, а звідти вилазять 2 сантехніка, і чомусь злі як собаки дикі, ну і як наслідок - добрий день тяжкі телесні.

Сообщение отредактировал VovaN - Четвер, 23.02.2017, 10:36

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025