Понеділок, 02.12.2024, 19:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Кролівництво як бізнес! - Сторінка 13 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Кролівництво як бізнес!
HYPLUSДата: Четвер, 10.11.2011, 23:24 | Сообщение # 181

Було кілька тих людей, що живуть з цього, один, що мав слово з трибуни має загальне поголів"я 18000, казав що за останні роки рентабельність дещо впала, але цілком нормально живуть, розвивають тему. НЗБ та каліфи маточне стадо.На м"ясо -гибриди biggrin . Свій повнорац. комбікорм, замість трави клітковину в к/к вносять гречаною половою, збагачують каротином додатково.Своїх земель не мають, вирощуванням не займаються. Викликають охоту у кролиць препаратами., десь записав собі про всяк випадок, не хочу ритися. Ще на м"ясо промисловці тримають хайплюс, були навіть ті, що штучно запліднюють. Ну це так, стисло, а загалом нормальні люди роблять нормальний бізнес.

MabifДата: П`ятниця, 11.11.2011, 11:50 | Сообщение # 182
Статус: Offline
Quote (sahon61)
olegzb, а если делать свой КК то он обходится 1.90-2.00 плюс ко всему знаешь наверняка , что ты туда положил

та не обійдетьться він в таку цінуі не взнаєте Ви що Ви туди положили.
1. Якщо в Вас 50-100 кролів - нема смислу купляти гранулятор ( порахуйте за скільки він вам відіб"ється + світло + ремонт). Даю гарантію що усі купляють б/у гранулятори
2. Якщо у вас 500 і більше кролів, потрібна сировина - як мінімум зерно овес-ячмінь, соняшник ( для макухи або жмиху), яку Ви вирощуєте самі ( знов порахуйте=посіяти+зібрати+ поорати+солярка) або Ви її скупляєте в населення, а для того щоб взнати чи кропив "ДІД ПАНАС" свою пшеницю гірбицидами, пестецидами, і чим підживляв грунт - потрібна лабораторія
3. Якщо Ви говорити про КК - Корм Концентрат то які вітаміни, пробіотики ви додаєте і по якій ціні їх закупляєте.? І знову порахуйте.
в 1,9-2,0 грн. Вам обійдеться ГРАНУЛЬОВАНИЙ КОРМ в кращому випадку з двома інградієнтами = овес + ячмінь
А овес +ячмінь+ кукурудзу+ ін. можна давати і у вигляді зерносуміші і не парити собі мозги з гранулятором.

Андрій

Сообщение отредактировал Mabif - П`ятниця, 11.11.2011, 11:51

sahon61Дата: П`ятниця, 11.11.2011, 15:11 | Сообщение # 183
Mabif, у меня стоит шнековый гранулятор состав такой
сечка пшеница, сечка ячмень, шрот подсолнечный, сенная мука, отрубя, а теперь посчитаем:
пшеница- 1,60грн идет 1кг - 1.60грн
ячмень- 1.80грн идет 1кг -1.80грн
шрот подс.- 3.00грн идет 2кг - 6.00грн
сенная мука-1.00грн идет 2кг - 2.00грн
отрубя 1.10грн идет 4кг- 4.40грн
Итого- 15.80грн цена за 10 кг КК
стоимость одного кг - 1.58грн
так что как видишь еще меньше получается, ну плюс до двух рублей минеральные добавки, все сходится, ни где не обул biggrin biggrin biggrin

http://sahon.jimdo.com/

HYPLUSДата: П`ятниця, 11.11.2011, 15:56 | Сообщение # 184

Я теж брав рецепт к/к по діючим цінам, і в мене найдорожчий виходив 2,15грн з електроенергією разом. Єдине, сінне борошно я рахував по 20коп/кг, бо сіно своє.
Але на рахунок повнораціонних кормів власного виробництва не треба мати ілюзій, на великих господарствах , що ролять свій к/к роблять аналіз інгрідієнтів на вміст корисних речовин, і тільки виходячи з того додають те, що не вистачає. За інших обставин привіси можуть бути не дуже, та й хвороби бувають з теми "непонятноє заболєваниє".

Але труд свій теж треба рахувати, якщо правильно підійти , то російською зветься "вменьонниє затрати".

Сообщение отредактировал HYPLUS - П`ятниця, 11.11.2011, 16:03

FireManДата: П`ятниця, 11.11.2011, 16:24 | Сообщение # 185
Quote (HYPLUS)
Продам тобі по блату десяток самичок хайплюса .Будеш ім крутий гетерозис робити своїми НЗБЕ.

Хайплюс це не порода ,а складний гібрид і в своєму потомстві він не видасть хайплюса.

HYPLUSДата: П`ятниця, 11.11.2011, 20:01 | Сообщение # 186

Слухай, тезка, читаєш, то читай все. Пора вже жарти від серйозних повідомлень відрізняти, крім того, отримання хайплюсів від хайплюса і НЗБ ніхто і не обіцяв. Мова була про гетерозис і м"ясо. Можна нам? Дозволиш? Дякую напреред hello

FireManДата: П`ятниця, 11.11.2011, 22:12 | Сообщение # 187
Спокою хочеться ? Будь ласка ! biggrin
Тільки і гетерозис в даному випадку сумнівний.Адже хайплюс це вища ступінь розвитку кролика виражена в виході мяса.Так ? Так. І краще бути не може.Це ж HYPLUS .
Quote (HYPLUS)
Можна нам? Дозволиш? Дякую напреред

Ну в принципі ,якщо ви хочете один одному лапшички на вуха накрутити для розваги ,то я не заперечую. biggrin hello

Сообщение отредактировал FireMan - П`ятниця, 11.11.2011, 22:27

HYPLUSДата: Субота, 12.11.2011, 00:52 | Сообщение # 188

Що за тупі звинувачення? Маєш Хайплюсів? Заведи, тоді вішай лапшичку, або правду пиши, а так- blahblah Почитай уважніше гілку про хайплюс, і зрозуміш, що ми маємо гибридів від самця хайплюса, вони виросли більші ніж їх татко і мамка, і динаміка була до 55грам на добу при чому мамка була безпородна. Для когось це недосяжний результат, комусь і 30гр/доба буде добре. У тебе кращі є - напиши про те, фото вивісь.
Так ? Так.
Спробуй довести що то так. Чому ти собі вбив у голову і розповсюджуєш міф про те, що наступне покоління хайплюса буде обов"язково гіршим. Я не стараюся довести зворотнє, такі результати, які маємо, нас задовольняють. На брехні ти мене не ловив, гидить не треба, чого не маєш. dont

Владимир-МангушДата: Субота, 12.11.2011, 13:54 | Сообщение # 189
Quote (HYPLUS)
Викликають охоту у кролиць препаратами., десь записав собі про всяк випадок, не хочу ритися.

Може пориєся?

Добавлено (12.11.2011, 11:54)
---------------------------------------------

Quote (HYPLUS)
до 55грам на добу

ФАНТАСТИКА wacko

HYPLUSДата: Субота, 12.11.2011, 15:59 | Сообщение # 190

Surfagon хвалили, казали працює як решта препаратів, а коштує дешевше набагато.Єфективність близько 80% на кролях.
ФАНТАСТИКА

50-55 гр. на добу мають навіть кролі на великих господарствах , але там вони ні сонця, ні свіжої трави не бачать. А в старих книжках такого дійсно нема.

Сообщение отредактировал HYPLUS - Субота, 12.11.2011, 16:05

FireManДата: Субота, 12.11.2011, 18:09 | Сообщение # 191
Quote (HYPLUS)
Що за тупі звинувачення? Маєш Хайплюсів? Заведи, тоді вішай лапшичку, або правду пиши, а так- Почитай уважніше гілку про хайплюс, і зрозуміш, що ми маємо гибридів від самця хайплюса, вони виросли більші ніж їх татко і мамка, і динаміка була до 55грам на добу при чому мамка була безпородна. Для когось це недосяжний результат, комусь і 30гр/доба буде добре. У тебе кращі є - напиши про те, фото вивісь.

Так ? Так.
Спробуй довести що то так. Чому ти собі вбив у голову і розповсюджуєш міф про те, що наступне покоління хайплюса буде обов"язково гіршим. Я не стараюся довести зворотнє, такі результати, які маємо, нас задовольняють. На брехні ти мене не ловив, гидить не треба, чого не маєш.

Шановний друже,будь ласка заспокойтесь.Я ні в чому ні кого не звинувачую, нікого ні на чому не ловлю та нікому нічого доводити не збираюсь.Я зовсім вас не хотів хвилювати,і не розумію,що вас так роздратувало.Я просто висказав свою думку,а ви випустили голочки,як навіжений іжачок.Я бажаю здоровья вам та вашим кроликам.
Якщо моя думка не цікава просто ігноруйте її,а ви бризгаєте слиною,навіть через монітор.Не можна так хвилюватись.Держіть себе в руках. wacko

SergeyDneprДата: Субота, 12.11.2011, 18:39 | Сообщение # 192
Quote (HYPLUS)
50-55 гр. на добу мають навіть кролі на великих господарствах

Це дуже не реальна статистика, Нагадуе прислівья "Чую дзвін не знаю де він".
Порахуємо в 70 днів кріль важить 3,850кг це фантастика biggrin

olegzbДата: Субота, 12.11.2011, 19:07 | Сообщение # 193
Quote (HYPLUS)
50-55 гр. на добу мають навіть кролі на великих господарствах , але там вони ні сонця, ні свіжої трави не бачать. А в старих книжках такого дійсно нема.

Quote (SergeyDnepr)
Це дуже не реальна статистика, Нагадуе прислівья "Чую дзвін не знаю де він". Порахуємо в 70 днів кріль важить 3,850кг це фантастика

Реально?
Мені здається, що це не відповідає дійсності.
Чому?
На промислових фермах кролів годують по принципу старт-фініш. Тобто. В останніх дві неділі інтенсивної відкормки, такий результат можливий, але тільки.......Хоча і це мало віриться.БО!!!!!!!! в маленькому віці кролик набирає максимум 25 -30 гр. в день, і з збільшенням віку іде більше збільшення вагової маси. Якщо всю набрану вагу , за весь період росту сумувати і виводити середнє статистичне, то в останні неділі, він мусить набирати біля 100 гр в день, що нереально.
Ви зі мною згідні? smile

Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua

Дима_ВознесенскДата: Субота, 12.11.2011, 19:32 | Сообщение # 194
Quote (vovikKVV)
ФАНТАСТИКА
Это не фантастика! правильно сказал SergeyDnepr,
Quote (SergeyDnepr)
"Чую дзвін не знаю де він".
Если розсматривать породу "Серебристый". Гнездовой крольчонок набирает 20г. привеса за сутки,увеличивая его с каждым днём и к 35-40-дню суточный привес крольчонка достигает 50г., этот фантастический привес длится дней 40 после чего постепенно уменьшается и к 120-130-дню становится не рентабельным его содержание, а если-бы они набирали как пишет HYPLUS, то мы тогда держали бы каких то слонокроликов biggrin :D biggrin

0666613931

Сообщение отредактировал dima - Субота, 12.11.2011, 19:35

РомаДата: Субота, 12.11.2011, 20:49 | Сообщение # 195
dima, Я читал где-то что средньосуточный привес составляэт 17 грамов.но по личному опыту знаю что кроль может за одну неделю набрать 300 грам а за следущею только 50 грам. sad

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024