Понеділок, 02.12.2024, 23:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Кролівництво як бізнес! - Сторінка 17 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Кролівництво як бізнес!
ФуксДата: Вівторок, 15.11.2011, 00:59 | Сообщение # 241

Основная проблема заключается в болезнености кролей,год-два все идет благополучно,а потом все животные за короткое время гибли.я был свидетелем когда пару сотен мертвых кролей выбросили в "мусор".но я думаю что это больше связано с неправильным уходом за кроликами.хотя ферма была хорошо организована,покрайней мере мне так показалось.

Alex0874Дата: Вівторок, 15.11.2011, 00:59 | Сообщение # 242
Статус: Offline
Фукс, по этому поводу история: Заходит ко мне сосед, недельки три назад и говорит: - идет новая и страшная болезнь кроликов, мол позавчера его друг Василий 80 шт. вывез на свалку. Я спросил о прививках. И тут прозвучал ответ: -так у него не дохли, то он прививок и не делал. И что тут скажеш?
Извиняюсь что влез к вам в регион.

СашаДнепрДата: Вівторок, 15.11.2011, 00:59 | Сообщение # 243
Полностью согласен с Бесо. Без репетиции ШОУ не получится )))
А те, кто отговаривает или кивает на неудачи содедей - или вообще не сталкивались с содержанием кролей или думали, что, мол, само собой вырастет... Если не прав - поправьте.
ВСЕМ ХОРОШЕГО ДНЯ!!!!! smok

udav_2011

ФуксДата: Вівторок, 15.11.2011, 00:59 | Сообщение # 244

большое спасибо за ответы,читаю с большим удовольствием.а с какими проблемами наиболее часто сталкиваются начинающие?ведь книги,ручка,тетрадь,калькулятор и красивые фото с инета-это одно,а практика совсем другое.

SergeyDneprДата: Вівторок, 15.11.2011, 11:48 | Сообщение # 245
Перенес сообщения в нужную тему.
А вы Фукс изучайте теорию сначала а потом уже к практике.

Quote (Фукс)
я был свидетелем когда пару сотен мертвых кролей выбросили в "мусор"

вот они выкинули, а мне интересно они в вет лабораторию сдали хоть один экземпляр на анализ чтоб знать в чем проблема?
Зная врага в лицо ты готов к его появлению в следующий раз.

ФуксДата: Вівторок, 15.11.2011, 13:11 | Сообщение # 246

я уже перечитал много разной информации,даже имею небольшой опыт по содержанию кролей.все вроде нормально,но у меня их пару десятков,кормлю сеном,зерном,буряком.делаю прививки,вот и весь уход.но если увеличить стадо до пару сотен не возникнет ли новых проблем,или если уход за ними останется прежним,то и проблем не возникнет,ну кроме увеличения времени на кормежку,уборку и тд.

Добавлено (15.11.2011, 11:03)
---------------------------------------------
я уже перечитал много разной информации,даже имею небольшой опыт по содержанию кролей.все вроде нормально,но у меня их пару десятков,кормлю сеном,зерном,буряком.делаю прививки,вот и весь уход.но если увеличить стадо до пару сотен не возникнет ли новых проблем,или если уход за ними останется прежним,то и проблем не возникнет,ну кроме увеличения времени на кормежку,уборку и тд.

Добавлено (15.11.2011, 11:08)
сколько кролей без привлечения чей-то помощи может содержать один человек?

Добавлено (15.11.2011, 11:11)
Большое спасибо всем кто включился в диалог,каждый Ваш совет я очень ценю и прислушиваюсь к нему.

olegzbДата: Вівторок, 15.11.2011, 14:58 | Сообщение # 247
Quote (Фукс)
сколько кролей без привлечения чей-то помощи может содержать один человек?

Одному за парой десятков, лень ходить и обслуживать, а другой, до тысч, может семьей обслуживать. biggrin biggrin biggrin

Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua

ВолодимирКСДата: Вівторок, 15.11.2011, 14:58 | Сообщение # 248
Quote (Фукс)

На сіні та буряках, Ви точно нічого не заробите, потрібно годувати комбікормом.
Порахуйте, прибутковість, найдіть збут...

Quote (Фукс)
появилась идея уволиться,хотя зарплата 4000гр,вроде не маленькая для нынешних времен.стоит рискнуть работой и деньгми?

Поки не варто.

Спочатку все прорахуйте. Повірте, бізнес не злегких і простих.

Сріблястий

jijiДата: Вівторок, 15.11.2011, 15:17 | Сообщение # 249
Як не як кроліківництво належить до сільского господарства, а на сільскому господарстві можна скоріше горба нажити чим гарний бізнес... Це скоріше до хоббі... Я от бачила в супермаркетах продають тушки кроликів... Адже є різниця між домашньою куркою та магазинною. Тому і існує спрос на домашні кролики... Ви би для дитини купили би магазинного кролика вигодуваного на комбікормі з стимулятором росту.

HYPLUSДата: Вівторок, 15.11.2011, 16:19 | Сообщение # 250

Олена, знову ми про те саме ,чи робили ви аналіз хоч одного виду комбікорму на вміст стимуляторів росту(загалом не зрозуміло, про що мова- якщо про гормониросту- то їх колять, бо то білок)?
Якщо не робили, то не розповсюджуйте чутки, будь-ласка. Стимулятори заборонені в Україні, виробникам комбікорму наші привіси не потрібні, тоді нащо їм "палитися"? Щоб кожен чиновник міг збити з них хабаря, чи кожен фермер міг на них до суду подати? Аналіз кожен може піти замовити.

Просто збалансований корм вже дає досить добрий ефект, нащо його робити ще дорожчим якимись забороненими добавками?

Мова, звісно, не йде про фірми, що роблять к/к для своїх тварин, там можуть накидати всякого, і тварин колоти можуть всяким. Їх важко контролювати. Того і не хвалять заводську курятину та свинину. Тільки не треба всих під одну гребінку, бо так далеко можна зайти.

Добавлено (15.11.2011, 14:19)

Як не як кроліківництво належить до сільского господарства, а на сільскому господарстві можна скоріше горба нажити чим гарний бізнес
, отут я з Вами згідний, принаймні для України це вірно.

MabifДата: Вівторок, 15.11.2011, 18:00 | Сообщение # 251
Quote (HYPLUS)
Олена, знову ми про те саме ,чи робили ви аналіз хоч одного виду комбікорму на вміст стимуляторів росту(загалом не зрозуміло, про що мова- якщо про гормониросту- то їх колять, бо то білок)?
Якщо не робили, то не розповсюджуйте чутки,

+1
Вже ж про це все писалось, а люди й далі вірять що якщо вони годують зерном то їхні кролі ЕКОлогічно чисті wacko biggrin

Андрій

BleckieGeneДата: Вівторок, 15.11.2011, 22:13 | Сообщение # 252
HYPLUS, Mabif, на рахунок комбікорму праві на 100%.

anniuta2008Дата: Середа, 16.11.2011, 13:38 | Сообщение # 253

У меня вопрос в деревне бытует мнение, что выкормленные на ферме животные,где больше чем 5кроликов- растут на химикатах,правда ли это и выгодно,оправдается по затратам ли покупать "химию" так называемую мелкому производителю от 100 животных.Мне говорят что себе кормят животных по другому,чем на продажу.Вот промелькнуло про гормоны роста,кто их применяет,где и почему.

jijiДата: Середа, 16.11.2011, 14:43 | Сообщение # 254
Я з вами згодна на всі 100%, я не робила комбікорм не добавляла внього премікси і т.д... І майбуть помилилась з стимулятором росту, Ви фахівці, і знаєте краще що він колиться кролям... Майбуть приходилось по роду діяльності і таким Вам займаться... Але прочитайте на цьому ж форумі тему про вкус мяса...

HYPLUSДата: Середа, 16.11.2011, 15:42 | Сообщение # 255

Ні, ми аматори, але прості речі про те, що гормони колять знаємо зі спорту. Мова про виробників к/к. Про те, що комікорми містять стимулятори , жодних доказів ніхто не навів, у противагу маємо сертифікати відповідності та свідоцтва про якість. З теми про смак м"яса модератори були викинули сторінку, був такий собі Бі-Ба, не знаю де подівся, то всі докази теж будував на хибних припущеннях.Сама тема про смаки трохи невдала, бо то суб"єктивна справа. На колір та смак товариш не всяк.

І ще одне, натяки некрасиві лишіть при собі, будь-ласка, ображатися нема чого , кожен може помилитися, на те ми і колєги, щоб збагатити знаннями один одного через форум, чи інакше. flower

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024