|
Кролівництво як бізнес!
| |
anniuta2008 | Дата: Середа, 16.11.2011, 15:59 | Сообщение # 256 |
| Quote (HYPLUS) Ні, ми аматори, але прості речі про те, що гормони колять знаємо зі спорту Ну я тоже слышала, что "качки" мускулы себе накачивают,только это стоит не дешево,и думаю не каждый позволит себе в деревне с доходом в пару тысяч гривен накупить себе стимуляторов,антибиотиков и кормить этим животных.
|
|
|
|
HYPLUS | Дата: Середа, 16.11.2011, 16:18 | Сообщение # 257 |
| Quote У меня вопрос в деревне бытует мнение, что выкормленные на ферме животные,где больше чем 5кроликов- растут на химикатах,правда ли это и выгодно,оправдается по затратам ли покупать "химию" так называемую мелкому производителю от 100 животных.Мне говорят что себе кормят животных по другому,чем на продажу.Вот промелькнуло про гормоны роста,кто их применяет,где и почему. До бізнесу на кролях Ваше питання не має відношення, не засмічуйте тему. Комусь C2H3OH не хімія, вживають кожного дня. А натрій-хлор хімія, бо не знають що воно. А балакають на цю тему всі Чи варто на все звертати увагу? Гормони росту тварин в Украіні заборонені, стероїдних препаратів для ветерринарії я теж не знайшов у українській мережі. Про свинячий гормон росту porcine growth hormone знайшов тільки те, що застосовують його для збереження молодняка, не для, власне, росту. Певно самі можете зайнятися пошуками в мережі, без засмічування теми.
|
|
|
|
anniuta2008 | Дата: Середа, 16.11.2011, 17:32 | Сообщение # 258 |
| Мне поисками в сети гормонов роста заниматься не зачем,а вести разговоры об этом почему нельзя?Почему бы не просветиться на этот счет и если вы такой умный то чего бы вам и нас не научить,я готова поучиться и узнать новое.У нас в деревне все об этом говорят и не знают точно про что вот я и хочу узнать что точно, а что брехня.
|
|
|
|
FireMan | Дата: Середа, 16.11.2011, 18:09 | Сообщение # 259 |
Статус: Offline
| Quote (HYPLUS) Комусь C2H3OH не хімія, вживають кожного дня. А натрій-хлор хімія, бо не знають що воно.
C2H3OH дійсно якась незрозуміла хімія.Друге діло C2H5OH.А натрій-хлор хімія,якщо його ложками без хліба їсти.
Quote (anniuta2008) .Мне говорят что себе кормят животных по другому,чем на продажу.Вот промелькнуло про гормоны роста,кто их применяет,где и почему.
Ви дійсно праві HYPLUS для себе в далекій кліточці...
Сообщение отредактировал FireMan - Середа, 16.11.2011, 18:10 |
|
|
|
HYPLUS | Дата: Середа, 16.11.2011, 19:07 | Сообщение # 260 |
| C2H5OH, очепятка вийшла. Про далеку кліточку WTF, М-Р Фіреман?
|
|
|
|
nikolushun | Дата: Середа, 16.11.2011, 19:24 | Сообщение # 261 |
| з приводу чи кидати роботу у 4000 грн., залежить від роботи.Але у мене не легка, заробляю 3000 грн., та переходити на кролів не хочу. За моїмо підрахунками, щоб вийти на рівень зарплати на кролях до 2500 грн, потрібно 2 роки, при умові збуту і без падежу. А казки про екологічний комбікорм ми чутимемо все частіше і частіше. якщо взяти всі інгредієнти і зробити самому, не буде результату, як на купованому, хоча затрати більші, а приріст менший.
ростислав.
0975303585
|
|
|
|
HYPLUS | Дата: Середа, 16.11.2011, 19:30 | Сообщение # 262 |
| Ростиславе, бізнесом дохід у 2500грн вважати не доводиться, бо він не дозволяє робити вкладання на переоснащення та розвиток, тож такий рівень доходів прирікає ту справу на занепад. Або піднімати рівень обертів, або не займатися, лишити як хобі. Про корм майже згідний, зробити збалансований власноруч важко, але при значному стаді всі виробники працюють на власному кормі, як думаєш, чому?
|
|
|
|
shokotanya | Дата: Середа, 16.11.2011, 20:12 | Сообщение # 263 |
| Quote (Фукс) общался с людьми которые занимались кролями,но современем это оказалось убыточным делом по многим причинам,все советуют не начинать Вы однозначно общались совершенно не с теми людьми. Вы найдите хотя бы парочку успешных, с большой фермой, многочисленным поголовьем и напроситесь к ним в гости, даже если вы у них ничего и не купите(на племя), вы приобретете драгоценный опыт, увидите своими глазами как это налажено, сможете задать интересующие вас вопросы, да и сами поймете действительно ли эти люди успешные. Хотя я бы тоже вам советовала не начинать, нет у вас ни желания, ни уверенности!!!
0668088279
|
|
|
|
Manichka78 | Дата: Середа, 16.11.2011, 20:27 | Сообщение # 264 |
| Quote (shokotanya) нет у вас ни желания, ни уверенности!!! А это самое главное.Точно
Серебро
|
|
|
|
olegzb | Дата: Середа, 16.11.2011, 21:19 | Сообщение # 265 |
| Quote (nikolushun) За моїмо підрахунками, щоб вийти на рівень зарплати на кролях до 2500 грн, потрібно 2 роки,
Та 10 кролематок з 1 самцем , вам дадуть 2500 гр.Добавлено (16.11.2011, 19:13) --------------------------------------------- Я починав з такої кількості, щоб взнати, весь процес від початку до кінця. Добавлено (16.11.2011, 19:15) ---------------------------------------------
Quote (shokotanya) Вы однозначно общались совершенно не с теми людьми. Вы найдите хотя бы парочку успешных, с большой фермой, многочисленным поголовьем и напроситесь к ним в гости,
На промислову ферму, однозначно не пустять. А на домашню- все залежить від господара.Добавлено (16.11.2011, 19:15) ---------------------------------------------
Quote (shokotanya) Хотя я бы тоже вам советовала не начинать, нет у вас ни желания, ни уверенности!!!
100%Добавлено (16.11.2011, 19:19) --------------------------------------------- Бізнес - це авантюра. Можеш виграти, можеш збанкрутувати. Я за своїх 20 років займання різними видами бізнесу, прогорав не раз. На зарплаті був, десь з 18 до 20 років. Остальний час - тільки на себе. Робити на когось, все таки спокійніше. Меньше головної болі. Зато,
Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua
|
|
|
|
HYPLUS | Дата: Середа, 16.11.2011, 22:45 | Сообщение # 266 |
| Зкидаю капелюха, Олеже ти займався бізнесом, ще коли стаття була за спекуляцію. Я тоді у школі наклейками торгував . З 1996року у вільному плаванні, теж всякого бувало, але досі не розумію, як можна робити по 8 годин на день 5днів на тиждень роками на одній роботі, підпорядковуватися відверто дурним наказам , ніякої тобі волі.... Започатковувати справу важко, але потім, за умов успіху .Чого всім бажаю, працюйте на себе.
|
|
|
|
sahon61 | Дата: Середа, 16.11.2011, 22:53 | Сообщение # 267 |
| HYPLUS, olegzb, полностью согласен, начинал еще в черную, потом официальный бизнес, но на дядю работать нееее ...... когда все рухнуло все равно сидеть на месте нельзя, ни кто тебе в рот ничего не положит, на всем можно заработать, главное правильно подойти и побольше уверенности и желания
http://sahon.jimdo.com/
|
|
|
|
jiji | Дата: Середа, 16.11.2011, 23:47 | Сообщение # 268 |
| HYPLUS, Насколько я понимаю Вы кролиководством серьезно занимаетесь. Поделитесь информацией если не секрет... Какое у Вас на сегодняшний день поголовье? И сколько Вы на этом поголовье в месяц имеете зароботка... И збыт у Вас в основном на мясо, или продажа породистых кроликов... Или быть может кто из присутствующих поделится информацией... При каком поголовье есть заработок на определенную сумму через определенный период времени после вложений...Может кто-то и фотографии выложит своей фермы... Очень интересно было пообщаться с человеком которого основное направление кролиководство...
|
|
|
|
Mabif | Дата: Четвер, 17.11.2011, 00:22 | Сообщение # 269 |
| Quote (jiji) Але прочитайте на цьому ж форумі тему про вкус мяса... ага особливо повідомлення №104. Крім того Ви забагато хочете якщо вірите що в кролячий корм дають стимулятори росту навіть не офіційно. Корм для кролів є як ми мовити "не основний продукт" 70% об№єму виробника складає свинна група та птиця а кролі так для розширення лінійки. Тому "нечесні виробники" щоб здешевити продукцію для свиней та птиці дають гормональні припарати, антибіотики.
Добавлено (16.11.2011, 22:22) --------------------------------------------- Quote (HYPLUS) Започатковувати справу важко, але потім, за умов успіху cake booze icecream holiday king .Чого всім бажаю, працюйте на себе.
Не радьте людям такого, бо потім будуть Вас згадувати "не злим тихим словом"... і матом До цього треба прийти самому, хтось це усвідомлює в 22 а хтось в 52. Просто більшості людей "у дяді" простіше. прийшов на 8 чи 9 год. сказали що робити - зробив ( або пошарився" в кінці місяці получив свої тугрики. А на себе тебе ніхто ні дочого не заставляє, хочеш робиш хочеш не робиш,а більшість до цього не привикли. Просто в кінці місяця якщо не зробив - получив дулю, і обіжайся сам на себе. От в темі ФУКС - вагається починати/ не почитати, ЗП 4000 грн. "работу бросать не охота". Зкажу зразу НЕПОЧИНАЙТЕ бо Ви сумніваєтесь в своїх силах, 90% що Вас спідкає крах. Через 1-2 роки коли поставите питання "Я на кролях хочу мати більше 4000 грн. ЩО МЕНІ ДЛЯ ЦЬОГО РОБИТИ?" Тоді у Вас все получиться. Можливо самі станете "дядею" і наймете собі 1-2 чоловічка
Андрій
Сообщение отредактировал Mabif - Четвер, 17.11.2011, 00:26 |
|
|
|
HYPLUS | Дата: Четвер, 17.11.2011, 00:24 | Сообщение # 270 |
| Quote HYPLUS, Насколько я понимаю Вы кролиководством серьезно занимаетесь.
Ні, Ви помилились адресою.Проект з кролів у мене скоріше лабораторний, але не збитковий. Максимум до 100 голів у мене було влітку, зараз 11самиць, 2 самчики та 18голів молодняка си лишило.Чекаємо приплодів скоро. Всі подробиці в темі про Хайплюс. Дякую за комплимент. От про бетон можете спитати більш сміливо .
Мабіф загалом має рацію, але то банальна штука, як хто прогорить, то винуватим буде віртуальний песонаж , нехай і Хайплюс, а не сам бізнесмен-невдаха. То зветься безвідповідальністю, коли з хворої голови валять на здорову. Все одно, раджу спробувати.До 150 голів можна тримати в приватному господарстві і не платити жодних податків і хабарів- чим не можливість для старту для тих, в кого початкового капіталу ніц нєма.
Сообщение отредактировал HYPLUS - Четвер, 17.11.2011, 00:35 |
|
|
|
|
|