|
Кролівництво як бізнес!
| |
catkyiv | Дата: Неділя, 03.06.2012, 18:48 | Сообщение # 481 |
Статус: Offline
| Solok, але ж вона не пише що її НЗБ важать майже 7 кіло . А фото-є фото, що хочеш можна намалювати
0957865369
|
|
|
|
Solok | Дата: Неділя, 03.06.2012, 19:13 | Сообщение # 482 |
| catkyiv, це питання було затронуте в темі Нзк,(дві останні сторінки) фото користувача Саша,де справді можна оцінити,обговорити,почерпнути щось для себе до певного часу ігнорувались,а гірші ракурси респектують,-здорова критика краще,красивої лєсті,чи не так?
Саша
|
|
|
|
catkyiv | Дата: Неділя, 03.06.2012, 19:25 | Сообщение # 483 |
| Quote (Solok) catkyiv, це питання було затронуте в темі Нзк,(дві останні сторінки) фото користувача Саша,де справді можна оцінити,обговорити,почерпнути щось для себе до певного часу ігнорувались,а гірші ракурси респектують,-здорова критика краще,красивої лєсті,чи не так? Вибачте щось не зовсім зрозумів Ваш пост. глянув тему НЗК, гарний кріль у Саші, а що не так?
0957865369
|
|
|
|
Solok | Дата: Неділя, 03.06.2012, 20:26 | Сообщение # 484 |
| catkyiv, та все так,звісно,просто,фото,висіло довше ніж наступні,і той пост не Помічали,бо він суперечив комусь,повторюсь наступні помічали.Я детально слідкував за темою і переглядами.Все,хто хотів мене зрозуміти зрозумів.
Саша
|
|
|
|
vo4ek | Дата: Понеділок, 11.06.2012, 23:20 | Сообщение # 485 |
| Здраствуйте! Подскажыте, пожалуйста, куда или кому можно продать кролей на мясо? Киевская область
|
|
|
|
Сашок | Дата: Вівторок, 19.06.2012, 01:06 | Сообщение # 486 |
| vo4ek, позвоните в компанию экокрол ecokrol.com.ua Добавлено (19.06.2012, 00:05) --------------------------------------------- vo4ek, мне можете продать. Заинтересует, пишите, дам номер, поговорим. Добавлено (19.06.2012, 00:06) --------------------------------------------- vo4ek, забыл сказать. По поводу доставки беру на себя, приеду бусиком и заберу.
|
|
|
|
Mihalich61 | Дата: Вівторок, 19.06.2012, 18:57 | Сообщение # 487 |
| Quote (vo4ek) Подскажыте, пожалуйста, куда или кому можно продать кролей на мясо? Киевская область vo4ek, Вовчик , а порода и количество.
|
|
|
|
пролетарий | Дата: Вівторок, 19.06.2012, 21:47 | Сообщение # 488 |
| Quote (jiji) На кролиководстве больших денег не заработаешь, за которие можно купить машину построить дом... Но вот накормить семью, как говорится для поддержки штанов, то наверное реально... И то при условии работы под черным флагом, иначе себе гемор, ЧИНУ кормушка.
|
|
|
|
Inna-S | Дата: Середа, 20.06.2012, 10:59 | Сообщение # 489 |
| Quote (Сергей_Юрьевка) Инна в своих фотках применяет фотоэффект, когда кроль ближе к объективу, а она сама получается уменьшенно, вот описал как бы так и она не отрицает, даже сама об этом говорит в теме НЗК.
Ничего я не применяю Просто обьяснила почему ТАК получается В заблуждение никого не ввожу (есть фото тех же заек на весах) И таки да, сама писала про этот эффект, чтоб люди не заблуждались
Quote (Solok) то й навіщо таке робити?щоб похвалили,так кролиководи давно на таке не ведуться,а новачки ламатимуть голову чому в них нзб(зк)не як бельгійці.
я не пойму Вам, кроме размера смотреть не на что? А экстерьер-окрас-шубка? А ухоженность зверька? Не?
Quote (Solok) Таке вміння треба показувати на сайті любителів фото
Какое умение? Нечего там показывать (на сайте любителей фотоэффектов) ибо ОБРАБОТКЕ фото не подвергалось! Никто кролика НЕ УВЕЛИЧИВАЛ!
Quote (Solok) Хоча я думаю в душі тут кожен самовиразитися,щоб казатися профі
Надо быть, а не казаться! (это в целом) А в кролиководстве у нас в стране профи НЕТ! Спецы - есть (себя к ним не отношу)
Quote (catkyiv) але ж вона не пише що її НЗБ важать майже 7 кіло . А фото-є фото, що хочеш можна намалювати
Спасибо. Всех заек (те что на фото так затронувших ) есть и фото на весах Повторюсь НИКТО НИЧЕГО НЕ УВЕЛИЧИВАЛ!Добавлено (20.06.2012, 09:59) ---------------------------------------------
Quote (Solok) та все так,звісно,просто,фото,висіло довше ніж наступні,і той пост не Помічали,бо він суперечив комусь,повторюсь наступні помічали.Я детально слідкував за темою і переглядами.Все,хто хотів мене зрозуміти зрозумів.
ой как меня в свое время интересовал этот вопрос
Почему на простенькие фото - оды, а на красивого кроля - один -два отзыва? Муж успокоил Теперь отношусь к этому спокойнее
|
|
|
|
thief | Дата: Середа, 20.06.2012, 11:25 | Сообщение # 490 |
| Quote (Inna-S) А в кролиководстве у нас в стране профи НЕТ! Спецы - есть а как Вы это определили. токда кто же судил выставку в харькове
Quote (Inna-S) Почему на простенькие фото - оды, а на красивого кроля - один -два отзыва? а просто нечего сказать- посмотрев в свою клетку
0672081153
|
|
|
|
jiji | Дата: Середа, 20.06.2012, 11:36 | Сообщение # 491 |
| Quote (Саша) На кролях можна заробити 1200 грн в місяць без проблем, але трошки треба вкласти в клітки, ХОРОШИЙ плем. матеріал. Порахуйте одна пара нормальних дорослих кролів ( каліфів) обійдеться в макимум в 1000 грн. Хай клітка ще в 500. Корми, хай грн 100-200 в міс. Все по максимуму. Потончі витрати -прививки, пропойки і т.д. Хай ще в 100. Затрати до 2000 . Через місяць матимете хай 7 кролят. 120 грн реальна ціна для продажу. 840 грн заробіток через 2,5-3 міс. Наступні витрати тільки корми. Через пів-року на парі можна вийти вже в невеличкий плюс.Це якщо одна пара... Да а якщо самка з пари всіх подавила то влетіли не пагано... Або під племінним продали помість...
|
|
|
|
maksimus | Дата: Середа, 20.06.2012, 15:24 | Сообщение # 492 |
| Quote (jiji) Да а якщо самка з пари всіх подавила то влетіли не пагано... Або під племінним продали помість.. Таких якщо может быть много,от этого никто не застрахован,но в большенстве своём это даствительно выгодно.Кролики были и будут самыми прибыльными с/х животными.Вот вам пример:я купил сукрольную самочку НЗК за 350гр.,она привела 10крольчат и всей выкормила отлично.В выводке 5 самок и 5 самцов.Я оставил себе двух самочек,всех остальных продал-самочек по 150 гр.,самцов по100гр.В итоге:950-350=600гр чистой прибыли+три самки на племя...а вы говорите...
Макс 0977958542
|
|
|
|
Mihalich61 | Дата: Середа, 20.06.2012, 15:52 | Сообщение # 493 |
| Quote (maksimus) .В итоге:950-350=600гр чистой прибыли+три самки на племя...а вы говорите... И вот живой ПРИМЕР **БИЗНЕСА** , кто хочет тот делает , а кто НЕ хочет ищет причину - ТО кролики плохие, то ушки правые и левые то по весу не те. maksimus, Макс МОЛОДЕЦ !!!
|
|
|
|
Сергей_Зеньков | Дата: Середа, 20.06.2012, 16:10 | Сообщение # 494 |
| Ну это если на племя продавать. Я лично пробую на мясо . Посмотрим , что получится.
|
|
|
|
кася | Дата: Середа, 20.06.2012, 16:10 | Сообщение # 495 |
| Quote (Mihalich61) Макс МОЛОДЕЦ !!! От і я про те! Хто хоче копійку заробити, той і має. Може не великі гроші, може і не зразу, та перспектива в цьому бізнесі є.
|
|
|
|
|
|