|
Кролівництво як бізнес!
| |
andrey | Дата: Неділя, 24.06.2012, 02:13 | Сообщение # 631 |
Статус: Offline
| Quote (Mabif) який вихід буде з яйця, фіг його знає і я про те саме кажу, тут під ? Quote (пролетарий) + аэрозольная обработка суточных цыплят а це що таке
Quote (пролетарий) andrey, Mabif, Сейчас нас пошлют... на ... форум птицеводов А давайте ми тут про новий вид, про КРОЙЛЕРІВДобавлено (24.06.2012, 01:13) ---------------------------------------------
Quote (Mabif) я тоже, з кролями простіше, но по бройлеру "вбухати" зразу треба більше, але оборотність і більша Це ще з якої сторони підійти до "вбухати",
|
|
|
|
пролетарий | Дата: Неділя, 24.06.2012, 02:19 | Сообщение # 632 |
| Quote (andrey) Quote (пролетарий) + аэрозольная обработка суточных цыплят а це що таке Промышленную технологию инкубации, в домашних условиях не выдержишь! А это 90% успеха. Дезинфекция яиц и вакцинация суточного цыпленка проводится аэрозольным способом.
|
|
|
|
andrey | Дата: Неділя, 24.06.2012, 02:21 | Сообщение # 633 |
| Зрозумів.
|
|
|
|
пролетарий | Дата: Неділя, 24.06.2012, 02:21 | Сообщение # 634 |
| Это получим завтра!
|
|
|
|
andrey | Дата: Неділя, 24.06.2012, 02:22 | Сообщение # 635 |
| Треба йти спати, а то вже ВОНИ нарисовуються в очах.
|
|
|
|
irenyatko | Дата: Неділя, 24.06.2012, 02:40 | Сообщение # 636 |
| Мы тут о яйцах или о кроликах?
Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.
|
|
|
|
пролетарий | Дата: Неділя, 24.06.2012, 02:43 | Сообщение # 637 |
| irenyatko, извините!
|
|
|
|
aleks251 | Дата: Неділя, 24.06.2012, 09:58 | Сообщение # 638 |
| Quote (Mabif) Решта косять нормальні бублики в середньому 200 кг/міс. себ то 100 кролів на м"ясо в міс. Ето нормальные бабки? 200кг*60грн=12000грн Затраты на корм 1500кг мес по 4грн. и того 6000грн. Электроенергия 1500*1,12=1700грн Если говорить о обслуживании то надо 2 работника а ето 4000грн минимум + налог с зарплаты 1040грн за двоих Найти 2 в одном из серии нереального. Чтобы занимался случками, вакцинацией, забоем, реализацией уборкой и пр. Обороты должны быть совсем другие не в кг а в тонах.
0675237353
|
|
|
|
andrey | Дата: Неділя, 24.06.2012, 11:27 | Сообщение # 639 |
| aleks251, вірно, мають бути обєми більші,
|
|
|
|
aleks251 | Дата: Неділя, 24.06.2012, 13:06 | Сообщение # 640 |
| Quote (maksmyxt) aleks251, а в какую цену искусственное осеменение без лаборатории? О какой цене можно говорить имея искуственную вагину. Сдоили самца бросив ему самку и подствить иск. вагину. Если одну дозу разбавить на десять самок то это уже кое что. Для стимуляции охоты и овуляции пременяется Сергон 500 стоит 70 грв на 10-20 самок.
0675237353
|
|
|
|
Mabif | Дата: Неділя, 24.06.2012, 15:56 | Сообщение # 641 |
| Quote (aleks251) Ето нормальные бабки? 200кг*60грн=12000грн Затраты на корм 1500кг мес по 4грн. и того 6000грн. Электроенергия 1500*1,12=1700грн Если говорить о обслуживании то надо 2 работника а ето 4000грн минимум + налог с зарплаты 1040грн за двоих Найти 2 в одном из серии нереального. Чтобы занимался случками, вакцинацией, забоем, реализацией уборкой и пр. Обороты должны быть совсем другие не в кг а в тонах.
а навіщо тоді навіть ті що пишуть пости в цій темі тримають кролів? Так щоб замахатися? В кожного є свій матеріальний інтерес, в когось на 100 грн. в когось на 1000 і більше, але ніхто не хоче в цьому признатись.
Quote (aleks251) Обороты должны быть совсем другие не в кг а в тонах.
А що ви з тонами будете робити, де зберігати кому продавати? Навіть якщо знайтете збут на маркет, їх цікавить певний аб"єм в кг. А от свинину, яловичину вони б брали тонами. В Росію? За один день можна стати бомжом. Я знаю чоловіка який поставляв туди форель, тоннами. Провернули на ньому "операцію кабанчик" Заказали одну партію - розрахувались, заказали друбу - більшу = розрахувались. Заказали третю - Велику. Форель пішла - бабки назад не прийшли...киданули. Продав машину, і думає як погасити борги за корм, робочим, за то ж світло.
Вся Європа тримається на міні фермах. Виробляють невеликий об"єм продукції, на який завжди є збут і який завжди є свіжий. Купляти в наших магазинах "охолоджену тушку кроля" ( читай несвіжа/заморожена) по ціні 75 грн/кг не дуже багато людей хоче А охопити прямі продажі в тонах Ви не зможите
Андрій
Сообщение отредактировал Mabif - Неділя, 24.06.2012, 15:59 |
|
|
|
aleks251 | Дата: Неділя, 24.06.2012, 17:40 | Сообщение # 642 |
| Quote (Mabif) А що ви з тонами будете робити Ранее говорили о изюмских кроликах как вы думаете какие обороты? Вообще-то рядом Харьков, а это полтора миллиона жителей. Да мы сначала мечтаем нарастить обороты а потом реализовать. Но учитывая, что этим занимается один человек, то естественно все не охватиш, но к этому стремиться надо. А это уже наемный труд, транспортные и пр. Все заключается в том как поставить этот бизнес. Если охватить продажу в магазинах, кафешках, создать интернет магазин, иметь своего реализатора на рынке и тд. и тп. то можно иметь обьемы находясь возле крупного города. Вообще-то радует что в средствах массовой информации подымается вопрос о качестве мяса находящегося в торговли, то кроличье в выигрыше по сравнении со свининой и курятиной.Добавлено (24.06.2012, 16:35) ---------------------------------------------
Quote (Mabif) а навіщо тоді навіть ті що пишуть пости в цій темі тримають кролів? Так щоб замахатися? Потому что ищут альтернативу мизерной зарплаты + хобби. Вообще-то тема называется кролиководство как бизнес, а это уже не подсобное хозяйство с несколькими клетками. Бизнес в кролиководстве. в моем понятии должен быть основан на минимизации всех накладных расходов, а это корм своего производства, навозоуборка автоматическая, автопоение, искуственное осеменение и еще много факторов.Добавлено (24.06.2012, 16:40) ---------------------------------------------
Quote (Mabif) Купляти в наших магазинах "охолоджену тушку кроля" ( читай несвіжа/заморожена) по ціні 75 грн/кг не дуже багато людей хоче Просто пусто в карманах сейчас у нашего народа, загнали в угол. Такую-же несвежую замороженную покупают курятину.
0675237353
|
|
|
|
Pira | Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 13:29 | Сообщение # 643 |
| Займаюсь крільми змалку разом з батьком для своїх потреб.Про це знають багато моїх друзів,знайомих та їхні знайомі і т.д.(сарафанне радіо).На продаж ніколи не виставляв,а як продавав то тільки своїм.Але пройшли роки й задумався зайнятись цією справою серйозно(в своєму розумінні серйозно). Я не признаю вакцинацію тому що як її не роби,а міксомотоза(с*ка)косить.Але замітив , що після чергової епідемії я беру дизинфікую приміщення клітки й покупаю нове ремонтне поголів*я,розпочинаю з 4 самок й одного кроля.До наступного падіжу поголів*я проходить 1-2роки.За цей час середнє поголів*я становить 70-80 кролів без молодняку,тільки замічаю признаки міксомотозу за сутки вибиваю все поголів*я й закатуюю в баночки на тушоночку якої вистачає до наступного окролу нового поголів*я)))) Але цього року міксомотоз прийшов раніше , а в погрибі ще 20 банок тушонки,а забить прийшлось 43 кролі(19 не встиг),так як тушонки хватало то сказав друзям , що продаю тушки за три дні все спродав й ще просять(продавав по 60грн.кг.в Києві в супермаркеті 75грн.за кг.)Отримав 3120. Так як кормова база повністтю своя й затратами являлись лише мої труди,то я собі подумав:що за весь час я мав м*ясо для себе,та ще й в баночки позакатував,ще й на нове поголів*я заробив. Тепер планую закупити кролів-акселератів(сам клітки переробив схожі до системи Михайлова),по моїм підрахункам при такій системі-розводиш поки не почнуть хворіть повертаєш затрачені кошти ще й маєш прибуток.Якщо брати бізнес який тут обговорюється то планую таким же методом вийти на закупку в 100-200кролематок(благо живу біля Києва й є куди продати навіть не на постійній основі поставок). Так що шановні форумчани буду радий почути Вашу думку!!! А ще хочу запитати : "Хто знає де біля Києва є провіренний чоловік,що тримає й продає акселератів???".
|
|
|
|
Юля-Юлёк | Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 13:45 | Сообщение # 644 |
| Quote (Pira) Я не признаю вакцинацію
Quote (Pira) До наступного падіжу поголів*я проходить 1-2роки.
Quote (Pira) планую таким же методом вийти на закупку в 100-200кролематок
Получается каждый год-два начинать сначала ? Если ВГБК пойдет, вы и тушенку сделать не успеете ...
Юлия Тот, кто хочет, делает больше, чем тот, кто может.
Сообщение отредактировал Юля-Юлёк - П`ятниця, 07.09.2012, 13:49 |
|
|
|
Pira | Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 13:53 | Сообщение # 645 |
| Так розпочинаю все з"0",хоч і зарікався що не буду , але то корма лишаються , то місце гуляє , а це зрозумів , що душа до цієї справи лежить))))) А що таке ВГБК то й не знаю,Бог милував)))))
|
|
|
|
|
|