Неділя, 09.02.2025, 11:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Кролівництво як бізнес! - Сторінка 44 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Кролівництво як бізнес!
jijiДата: П`ятниця, 07.09.2012, 13:54 | Сообщение # 646
Статус: Offline
Quote (Pira)
"Хто знає де біля Києва є провіренний чоловік,що тримає й продає акселератів???".

Зараз в Києві виставка іде, їдьте і дивіться... Також на доскі оголожень семінар проводиться на виставкі в суботту з 10.00 до 16.00... Приїжайте дивіться вчіться вибирайте... Фото теж з виставки вже виставлялось... Вспієте до суботи буде Вам не віртуальна порада а практична від людей що цим займаються....

УшкоТатьянаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 13:55 | Сообщение # 647
Pira, Не сочтите за труд, поясните кто такие АКСЕЛЕРАТЫ в Вашем понимании, может фото выставите?
И кролики каких пород закатаны в банки?

Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua

Сергей_ЮрьевкаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 13:57 | Сообщение # 648
Pira, очень уж мало вериться, что за все время не было гемки, может и была, так списали на другое.

PiraДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:07 | Сообщение # 649
Quote (jiji)
Зараз в Києві виставка іде, їдьте і дивіться... Також на доскі оголожень семінар проводиться на виставкі в суботту з 10.00 до 16.00... Приїжайте дивіться вчіться вибирайте... Фото теж з виставки вже виставлялось... Вспієте до суботи буде Вам не віртуальна порада а практична від людей що цим займаються....

Quote (jiji)

Quote (jiji)

Звичайно буду,такі міроприємства я не пропускаю тим більше розпочинається й агровиставка,але ціни там люди гилять не малі((((

Добавлено (07.09.2012, 13:06)
---------------------------------------------

Quote (УшкоТатьяна)
Pira, Не сочтите за труд, поясните кто такие АКСЕЛЕРАТЫ в Вашем понимании, может фото выставите?
И кролики каких пород закатаны в банки?

Акселерати цікавлять любої мясної породи,що вирощувались за технологією Михайлова.
А в банках так звані "метелики",чорний-бурий,сірий велетень.

Добавлено (07.09.2012, 13:07)

Quote (Сергей_Юрьевка)
очень уж мало вериться, что за все время не было гемки, может и была, так списали на другое.

Можливо це коли малі1-1,5місяці кроленята вздуваються й перестають їсти й відповідно мруть???

Сергей_ЮрьевкаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:10 | Сообщение # 650
Quote (Pira)
Можливо це коли малі1-1,5місяці кроленята вздуваються й перестають їсти й відповідно мруть???

это кокцидиоз, уж лучше ознакомтесь с симптоматикой болячек.

jijiДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:12 | Сообщение # 651
Quote (Pira)
Звичайно буду,такі міроприємства я не пропускаю тим більше розпочинається й агровиставка,але ціни там люди гилять не малі((((

Я і про Агро виставку на ВДНХ Вам і пишу... Ну купляти не заставляють.. А подивитись як промисловці утримують і розводять в великих маштабах можна... Також мені здаються якщо серйозно в великих маштабах хочете цим займатись то прийдеться поміняти своє ставлення до вакцинації...

PiraДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:21 | Сообщение # 652
Quote (Сергей_Юрьевка)
уж лучше ознакомтесь с симптоматикой болячек.

Для чого якщо їх поки , що не було.Головне , на мою думку-дезинфекція,а всі інші проблеми потрібно вирішувати з їх появою.

Добавлено (07.09.2012, 13:21)

Quote (jiji)
Також мені здаються якщо серйозно в великих маштабах хочете цим займатись то прийдеться поміняти своє ставлення до вакцинації..

Звичайно,але покупці краще беруть невакцинованих кролів,а їхнього потенціалу мені хватить десь до 80-150 тушок в неділю)))))

Сергей_ЮрьевкаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:25 | Сообщение # 653
Pira, есть поговорка: Осведомлен, значит вооружен. Даже монашка презерватив на свечку натягивает.

PiraДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:29 | Сообщение # 654
Quote (Сергей_Юрьевка)
есть поговорка: Осведомлен, значит вооружен. Даже монашка презерватив на свечку натягивает.

Я не збираюсь бути ветеринаро,я хочу мати бізнес на кролівництві,а якщо якась болячка цьому заважатиме покличу ветеринара.А таке ставлення до вакцинації із-за міксомотози,а так як проти неї дієвих ліків ще не має то для чого мучити тварину?

Сергей_ЮрьевкаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:31 | Сообщение # 655
обычно когда простреливает болячка, сразу на форуме HELP или что делать, и нет времени на поиски симптомов, а ответят не всегда сразу и обиды на форум.

aleks251Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:33 | Сообщение # 656
Quote (Pira)
Звичайно,але покупці краще беруть невакцинованих кролів

У меня покупая мясо еще никто не спрашивал вакционировались они или нет.

0675237353

Сообщение отредактировал aleks251 - П`ятниця, 07.09.2012, 14:35

Сергей_ЮрьевкаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:38 | Сообщение # 657
для бизнеса сначала постройте ферму, нанимайте ветеринара и работников, вот это и будет бизнес, а так просто увлечение с затратами и не большой прибылью.

Добавлено (07.09.2012, 13:38)
aleks251, поддерживаю 100%

УшкоТатьянаДата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:40 | Сообщение # 658
Pira, Извините, но судя по Вашим высказываниям- мне кажется, далеки Вы от кроликов... так теория по вершкам. Теория Ваша- утопия полная. Есть более-менее определённый шаблон кроликоферм, Вы же отрицаете всё!!!
К этому всё равно придёте, набив немалое количество гематом!
Удачи в бизнесе! biggrin

Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua

aleks251Дата: П`ятниця, 07.09.2012, 14:40 | Сообщение # 659
Quote (Pira)
Я не збираюсь бути ветеринаро,я хочу мати бізнес на кролівництві,а якщо якась болячка цьому заважатиме покличу ветеринара

А придется вникать и оперативно реагировать.
Все время будут проблемы, гладко неполучится.

0675237353

PiraДата: П`ятниця, 07.09.2012, 15:02 | Сообщение # 660
Як казав один вдалий бізнесмен,якщо всі схвалюють твою ідею то ідея не вдала або матиме велику конкуренцію,а якщо всі кажуть , що це утопія то є місце для шаленого успіху.
Що до проблем з болячками то чоловік моєї сестри , що живе зі мною ветеринар і завжди допоможе й підскаже.
Що до мого поверхневого знання то я закінчив аграрний університет й вирощую кролів років так з 15,а щас мені вже 29.Й щоб в мене в дома чи в холодильнику чи в погребі не було мого найулюбленішого м*яса-такого не пам*ятаю)))
А як підтвердження моїм думкам наведу наступні цифри:
1.Вся годівельна база власного виробництва й має наявність в повному обсязі:зернові,комбікорми,корнеплоти,сінаж.Тим більше хочу спробувати сухий раціон-сіно,комбікорм,вода.
2.При закупівлі 10 самокй 2 кролів в віці 4-5 місяців затрати з перевезенням складають 4440 грн.якщо брати у всевідомих "Еко-кролів".
3.Місце й клітки -все своє й готове.
Тепер рахуємо з урахуванням 1-го року(хоча падіж без прививок наступав через 1,5року після дезинфекції найраньше).
За рік при утриманні приплодів з крольчихою до 2-х місяців,з середньою народжуваністтю 5 кроленят маємо 50 кроленят з урахуванням падежу 2 кроленяти з приплоду виходить 30 кролів на забій.
Якщо , навіть не знущаючись з кролематок спарюючи їх через місяць,матиму 4 приплоди за рік(4*30=120).
При продажі виходить 120*60=7200.
7200-4440=2760.40%прибутку.
Але в цьому випадку я брав найгірші прогнози,а якщо збільшити поголів*я в 10 разів й оптимістично підійти до прогнозів приплоду маємо гарний бізнес))))
Я також пасічниц й деякі люди в цій сфері навесні закуповують багато сімейбджоли,беруть з них максимальний медозбір , на зиму просто спалюють бджолу залишаючи інвентар.Зимою вони займаються продажем та обробкою інвентарю ,а з весни все по накатаному кругу.І головне це ВИГІДНО.Й з цього вони купують навіть машини та квартири(звичайно не за рік).
Це моя думка,з задоволенням вислухаю й Вашу.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025