племінна виставка
|
|
greenrabbit | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 12:44 | Сообщение # 16 |
Статус: Offline
| а ми і не плануємо отримувати прибутки тут ідея головна
|
|
|
|
jiji | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 13:58 | Сообщение # 17 |
| А Вы работаете совместно с Inna-S. Или они свою выставку, а Вы свою???
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 14:29 | Сообщение # 18 |
| Quote (SergeyDnepr) ВолодимирКС, krolikrex, эти темы я не удалял они в архиве, если надо то отпишитесь Ире чтоб она их открыла.
Дякую, потрібно відкрити, думаю, є про що поговорити.
Сріблястий
|
|
|
|
greenrabbit | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 14:57 | Сообщение # 19 |
| jiji, в нас самостійна організація, але на співпрацю з Inna-S надіємося
|
|
|
|
jiji | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 15:44 | Сообщение # 20 |
| greenrabbit, А якщо експертыв з Словатчини запросити???
|
|
|
|
SergeyDnepr | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 15:52 | Сообщение # 21 |
| Quote (ВолодимирКС) Отже наші зусилля на сайті не пройшли дарма, думаю, цього року в Україні , тишком нишком, федерації, асоціації, клуби
Прям как партии будут "комунистическая" "социалистическая" и т.д.
|
|
|
|
Сергей_Юрьевка | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 16:02 | Сообщение # 22 |
| А чего, ведь создали Всеукраинскую Ассоциацию Аквариумистов, почему бы и не создать Quote (greenrabbit) Федерації Кролівників України или Ассоциацию, одно знаю, на уровне всеукраинском что-то работает, выставки, конкурсы, а на местном (областном уровне) постоянно какие-то "тормоза", (возможно местные охладели желанием).
|
|
|
|
Barz | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 16:27 | Сообщение # 23 |
| На мою думку, якщо захотіти то усе вийде. Але потрібно робити дружно не враховуючи наш український менталітет. Звичайно кожен захоче бути членом асоціації та мати свідоцтва на своїх кролів. Але я вважаю, що посади в асоціацію повинні бути виброрні а не призначувальні. Кандидати проходити іспити по усім параметрам кролвництва. Я думаю, що тільки тоді буде результат, а асоціація буде прибутковою, якщо вдійсності буде вести племінну роботу. Люди в нас працьювиті та розумні і багато в чому обходять "словаків".
|
|
|
|
jiji | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 17:09 | Сообщение # 24 |
| Я не критикую, але в нас зараз їде перетягування канату... Є активні люди в Тернополі які можуть взяти на себе організацію асоціяції, клубу, чи інше, є також люди в Харькові... Одним і іншим буде самотужки важко, да і ми будем від одного до другого боку барахтатись,і запутаємось.Треба один клуб чи асоціацію...Який буде запрошувати експертів на виставки, планувати де буде проходити виставка, і видавати документи на кроликів що ті відповідають стандартам... А от інші активні учасники будуть звертатись до клубу з клопотанням щоб представники запросили експертів і запланували виставку в тому чи іншому місті, що набралось от наприклад 20 кролеководів учасників бажаючиї взяти участь у виставкі.
|
|
|
|
Inna-S | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 17:47 | Сообщение # 25 |
| Quote (jiji) А Вы работаете совместно с Inna-S. Или они свою выставку, а Вы свою???
вперше чую
Quote (greenrabbit) в нас самостійна організація, але на співпрацю з Inna-S надіємося
але ж чому тоді мовчали? дзвоніть... якщо бажання є.. Quote (jiji) Я не критикую, але в нас зараз їде перетягування канату... нема ніякого перетягування канату... коли я зайшла на сайт (цей) і запитала про організацію... відповіли - НЕМА... чому ж тримали в таємниці створення?
|
|
|
|
jiji | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 19:28 | Сообщение # 26 |
| Quote (Inna-S) нема ніякого перетягування канату... коли я зайшла на сайт (цей) і запитала про організацію... відповіли - НЕМА... чому ж тримали в таємниці створення? Иночка, я вибачаюсь нікого не хотіла образити.... Я думаю що всі зусилля треба кинути для організації однієї виставки , а потім вже іншої... Якщо greenrabbit, захоче організувати виставку в Тернополі теж в квітні, а ще хтось в Києві то 20 активних кролиководів поділяться на 3 группи. І буде 3 виставки по 6 учасників... Ті що вже дали заяку на участь в Харківській виставкі, де проживають??? Є наприклад з учасники з Ужгороду, з Рівне, Вінніці???
Сообщение отредактировал jiji - П`ятниця, 27.01.2012, 19:34 |
|
|
|
УшкоТатьяна | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 19:38 | Сообщение # 27 |
| Ребята, давайте жить дружно!!! Постом выше очень верно подмечено- будет разделение на "фронты", качество кроликов, имена заводчиков, ранги экспертов и т.д. и т. п. Начнётся соперничество- дальше... хуже ( вражда)!!! Только вместе МЫ- СИЛА. Представьте- есть 2-3 клуба со своим реестром, родословными и прочим- как будет выбирать и отслеживать линию потенциальный покупатель??? Что скажете, господа?
Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua
|
|
|
|
krolikrex | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 19:48 | Сообщение # 28 |
| Особисто я відаю належне Інні, за те що вона взяла ініциативу в свої руки, і невідкладаючи все в далекий ящик практично за все вже домовилась. Але тут є мінуси, що зовсім небереця до уваги, місце проживаня учасників, я пропонував вибрати місто проведення виставки, десь по цетру. Щоб небулоQuote (Ушко) Начнётся соперничество- дальше... хуже
михаил-Гайсин.0679089061,
|
|
|
|
УшкоТатьяна | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 20:02 | Сообщение # 29 |
| Центральная Украина (укр. Центральна Україна) — неофициальный термин для обозначения региона Украины, который охватывает Винницкую, Днепропетровскую, Кировоградскую, Полтавскую, Черкасскую области.- Взяла из Википедии.Quote (krolikrex) десь по цетру , Так, где центр делать будем?
Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua
|
|
|
|
jiji | Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 20:06 | Сообщение # 30 |
| Quote (Ушко) 2-3 клуба со своим реестром, родословными и прочим И одного из трех клубов будет выдавать сертификаты налево и направо... Приходишь, смотришь, а там крыса сидит и тебе паспорт показывают что это племенной кроль победитель выставки..
Добавлено (27.01.2012, 18:06) --------------------------------------------- Quote (Ушко) Так, где центр делать будем? Найти еще бы в этом центре такого организатора как Инна???
Сообщение отредактировал jiji - П`ятниця, 27.01.2012, 20:07 |
|
|
|