Понеділок, 02.12.2024, 08:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | племінна виставка - Сторінка 4 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
племінна виставка
nikpa1Дата: П`ятниця, 27.01.2012, 23:39 | Сообщение # 46
Статус: Offline
ВолодимирКС, 100%

0933739225

РомаДата: П`ятниця, 27.01.2012, 23:48 | Сообщение # 47
Великі речі приходять в маленькій розфасовці,на мою думку треба щоб в україні було хоч пять постійних ярмарок як в гайсині чи тернополі а потім на основі їх зробити клуб а так з бухти барахти це несерйозно тут то на форумі всі отпишуться позитивно а як буде треба реально в чомусь допомогти то всі по кутках той зайнятий в того справи і все таке.Моя думка- треба щоб була база для цьго ніхто ж будинок не починає з даху строїти а завжди потрібен фундамент.

Inna-SДата: П`ятниця, 27.01.2012, 23:53 | Сообщение # 48
Quote (ВолодимирКС)
Inna-S, на мою думку, Ви робите велику помилку.
та ну? biggrin

Quote (ВолодимирКС)
1. Виставку кролів можна робити тільки клубну. Або з родоводом підтвердженим іншою організацією.
2. В клуб, потрібно приймати господарство, на основі експертної оцінки тварин господарства.

в клуб треба приймати ЛЮДИНУ, а інакше , це пряма "здобич" для податкової... і порушення конституції України...

Quote (ВолодимирКС)
Якщо Ви на виставці встановите породність однієї особи то де гарантія, що в господарстві завтра не буде 10 клонів цього кролика?

не зрозуміла wacko

Quote (ВолодимирКС)
Через те виставка нічого не вирішує, це просто скажемо, ярмарка в Гайсині + кубки, грамоти + плюс саме головне, проблеми для всієї України.

кому як! Кому ЛИШЕ поторгувати, то може й так, а кому потрібно ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ РОБОТИ - в того на багато більше можливостей!

Добавлено (27.01.2012, 21:53)
---------------------------------------------

Quote (vosimkanich)
На мою думку має бути одна республіканська організація по кролівництву (клуб,асоціація,спілка іт.д.)назва не має значення,а місцеві-міські,обласні,територіальні організації мають до неї входити,бути її членами.
Виставки так само мають проводитись територіальні,обов"язково з представниками республіканської організації,її спеціалістами-оцінщиками,і головна - республіканська.
Оцінку кролів,видачу свідоцтв єдиного зразка та реєстрацію родоводів,ліній,порід,господарств маєвести лише республіканська організація, або її представники на місцях, під час територіальних виставок.

отож бо biggrin

greenrabbitДата: П`ятниця, 27.01.2012, 23:58 | Сообщение # 49
в Словакії діє багатоступенева система контролю за поголів"ям, при проходженні балового бар"єра кроля клеймлять з відповідними номерними показниками,видають свідоцтво і вносять в базу реєстра(фото і т.д.) до самця підбирають відповідну самку з відповідними показниками при паруванні вносяться данні в формуляр, для отримання свідоцтва малим потрібно відстояти виставку пройти бальний бар"єр і тільки тоді їм ставлять клеймо, а похідні батьків мають відношення до оцінювання десь на 1/10
раз в рік проводять центральну міжклубову виставку

Добавлено (27.01.2012, 21:58)
---------------------------------------------
Inna-S, мені цікавояк ви добились визнання свідоцтв на держ рівні

Inna-SДата: Субота, 28.01.2012, 00:07 | Сообщение # 50
Quote (greenrabbit)
в Словакії діє багатоступенева система контролю за поголів"ям, при проходженні балового бар"єра кроля клеймлять з відповідними номерними показниками,видають свідоцтво і вносять в базу реєстра(фото і т.д.) до самця підбирають відповідну самку з відповідними показниками при паруванні вносяться данні в формуляр, для отримання свідоцтва малим потрібно відстояти виставку пройти бальний бар"єр і тільки тоді їм ставлять клеймо, а похідні батьків мають відношення до оцінювання десь на 1/10
раз в рік проводять центральну міжклубову виставку

Ну? Найшли ж люди Як працювати, коли схотіли! І виставки їм допомогають, а не шкодять biggrin biggrin biggrin
То чого ж виставки повинні шкодити на Україні???

Невже ми тупіші словаків? Чи жага наживи розум затмаряє?

То всі бідкались, що нема руху... а як з"явились перспективи - стало погано і не потрібно?

Quote (greenrabbit)
Inna-S, мені цікавояк ви добились визнання свідоцтв на держ рівні

а ви? cool

greenrabbitДата: Субота, 28.01.2012, 00:12 | Сообщение # 51
асоціації маюсть свої племенні господарства і розповсюджують племенне поголів"я по господарствах по пільгових цінах та сприяють завезенню з-за кордону племпоголів"я(беруть пряму участь)
всі асоціації мають єдину базу реєстрів і свідоцтва єдиного взірця які визнані на державному та міжнародному рівні
тому ми намагаємося проводити консультації з представництвом Європейської асоціації кролівників любителів, але багато виникає проблем з нашим законодавством та бюрократією

УшкоТатьянаДата: Субота, 28.01.2012, 00:14 | Сообщение # 52
Inna-S, Инна, всегда будут люди, тормозящие и не желающие перемен, даже на перспективу!!! За Вами пойдут люди, остальные будут возмущаться... но тоже пойдут!!! Разговоры о создании клуба ведутся уже не один год- всё на месте. Давайте просто делать свою работу- "собака лает- караван идёт!"
Чем можно Вам помочь?

Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua

greenrabbitДата: Субота, 28.01.2012, 00:15 | Сообщение # 53
Quote (Inna-S)
а ви?
поки ніяк от тому і питаюсь, мене вперто футболять, а от про видачу свідоцтв Європейського свідоцтва продцедура
проста як світ, але до цього треба дожити

ВолодимирКСДата: Субота, 28.01.2012, 00:21 | Сообщение # 54
Inna-S, я думаю, ви мене не розумієте. Ось приклад в мене на приклад 100 маток каліфорнії та 15 самців.
Беру клейматор, клеймую 1 самця і 2 самки їду до вас на виставку. На виставці оцінюєм кроля і самок як породистих тобто з підтвердженим походженням. Хто тепер взнає скільки я продам молодняка клеймованого від цих двох самок і самця?
Тепер ви зрозуміли? В господарстві повинні бути всі кролі чистопородні, за це відповідає і власнк і клуб який контролює власника. І ще кролик на фермі живе 3 максимум 4 роки а потомства дає 10-15 окролів приблизно 80-150 шт.

Я підтримую вас в устремлінні провести виставку кролів, і ви її проведете, нагородите переможців, але видавати племінне свідоцтво не можна, племінні свідоцтва, а також підтвердження походження кроля повинні видавати тільки клуби а не виставки.

Сріблястий

greenrabbitДата: Субота, 28.01.2012, 00:25 | Сообщение # 55
самі кролівники не мають права клеймувати самостійно поголів"я в Словакії це карний злочин(підробка документів)- штраф 4500 Є і від 1 до 2 років тюрми

irenyatkoДата: Субота, 28.01.2012, 00:29 | Сообщение # 56
greenrabbit, всё верно... животное клеймится на бонитировке. И без неё родимой обменную карту тоже взять негде biggrin

Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.

krolikrexДата: Субота, 28.01.2012, 00:30 | Сообщение # 57
Quote (greenrabbit)
штраф 4500 Є і від 1 до 2 років тюрми

Тоді деякі люди на Україні надолжні виходети, і бути банкротами докінця своїх днів!

михаил-Гайсин.0679089061,

greenrabbitДата: Субота, 28.01.2012, 00:33 | Сообщение # 58
такі в них порядки

irenyatkoДата: Субота, 28.01.2012, 00:34 | Сообщение # 59
Quote (krolikrex)
Тоді деякі люди на Україні надолжні виходети, і бути банкротами докінця своїх днів!

100%
respect

Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.

greenrabbitДата: Субота, 28.01.2012, 00:37 | Сообщение # 60
клеймування мало, свідоцтво і реєстрація в базі і не тільки, зараз почали вживляти чіпи під шкіку кроля зі всіма данними

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024