Чорний список
|
|
Inna-S | Дата: Середа, 29.05.2013, 16:35 | Сообщение # 226 |
Статус: Offline
| Цитата (Gulchiy_Ruslan) Якщо приходить чоловік,питає про кролів,каже ,що хоче купити,а насправді вони його найменше цікавлять.А на меті має підглянути внутрішню організацію моєї ферми,чи будову кліток,або ще щось,то як їх називати????? Прийди ,скажи на чистоту ,що цікавить,і якщо я буду мати таке бажання,то покажу ,розкажу і навчу.А я завжди так і поступаю,тому що і сам вчуся в інших. Не потрібно лукавити! А кролів все одно купить там,де вони по 50 грн. місяць вот и меня вранье бесит! Спроси по человечески... так нет мудрят что-то...
|
|
|
|
zkapl | Дата: Середа, 05.06.2013, 16:01 | Сообщение # 227 |
| Цитата (Inna-S) вот и меня вранье бесит Так називайте імена і прізвища,щоб народ знав своїх героїв.Філософські роздуми на цю тему користі не принесуть.Довго думав,що в людей совість проснеться і вони виконають свої зобов"язання.Але бачу,що моє очікування, то марна справа.Жоден з способів зв"язку з "героями",результату не приніс Тому,вписую в чорний список представників сонячного Закарпаття:Адріан і Маджара Андрій.
|
|
|
|
zkapl | Дата: Середа, 05.06.2013, 16:06 | Сообщение # 228 |
| Цитата (Vladimir5) что это ребятки так проштрафились? За шахрайство.Гроші взяли і ... пропали.
|
|
|
|
zkapl | Дата: Середа, 05.06.2013, 16:16 | Сообщение # 229 |
| Цитата (Vladimir5) Ну если Адриан в отъезде то второй чуть ли не каждый день тут шныряет. Рано чи пізно,а відповідати прийдеться.
|
|
|
|
zkapl | Дата: Середа, 05.06.2013, 16:24 | Сообщение # 230 |
| Цитата (Vladimir5) результат тут такой и будет. Може хтось прочитає і вбережеться від спілкування з такими "...". А можливо,хтось з закарпатців "надає пиньків" нашим героям,щоб не паскудили іміджу краю і заохотить до виконання взятих зобов"язань.
|
|
|
|
Luda | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 00:53 | Сообщение # 231 |
| Цитата (zkapl) Гроші взяли і ... пропали Я завжди купувала кроликів з Закарпаття з післяплатою. Приїхав кріль у Вінницю і гроші миттю перевела адресату. Я з такими хлопцями Цитата (zkapl) Адріан і Маджара Андрій не спілкувалась. Співчуваю, Валера А можливо хтось зрозуміє свою велику помилку і виправить ситуалію на краще?
0963516600 Если не ответила - или на работе, или за рулём, или отсыпаюсь после ночной)))
|
|
|
|
zkapl | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 08:47 | Сообщение # 232 |
| Цитата (Luda) Співчуваю, Валера Дякую.Впевнений,що вони втратили значно більше,ніж придбали.
|
|
|
|
Андрей | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 11:53 | Сообщение # 233 |
| Всем здрасте, хотел предупредить всех чтоб не попались при пересылке шкурок в Кролевец. Вобщем ситуация такая с г.Переяслава-Хмельницкого мной был отправлен груз 28.05.13 в г.Кролевец заготовителю Кулиш Александру Васильевичу т. 0973805236. После недели ожидания - пробиваю на сайте новой почты - груз получен, но мне звонят с отделения с Кролевца и говорят что отказались забирать груз. Я звоню к этому "заготовителю" - берёт женщина трубку (представилась работником заготпункта) и говорит что он уехал на море, будет 12-го, а груз не забрал потомучто якобы дорого (хотя цену перед этим оговорили). Я перенаправляю груз в Лубны, а там получатель выясняет что что с 9,2 кг вышло 6. Но он этому не удивлён так как с Кролевца таким макаром ему вместо 300 приходило 60 кг (уже одного фетра) тоже по переадресации. Начав разбиратся - выяснилось самое интересное, а именно то что НП указывает груз не фактический а объёмный, в моём случае это 25 кг, а фактический был 9.2. Тоесть ничего не докажешь и схема работает и деребан процветает. Чтобы такого не повторялось на НП настаивайте чтоб доках указывали фактический вес. Ну и отправляйте шкуры в Кролевец)))!!!
|
|
|
|
olegzb | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 16:31 | Сообщение # 234 |
| Чтобы такого не повторялось на НП настаивайте чтоб доках указывали фактический вес. Я не адвокат НП как и любой транспортной компании, НО!!!!! любая транспортная компания, берет плату за перевоз, в случае Нова Почта-мин 1 кг, или с рампы 2.1.кг. Если груз, по весу( к примеру банановая коробка) , но в ней что то легкое(кроличи шкурки), то расчет идет по обьемном весе, тоесть 30см*40см*50см/4000, что равняется 15 кг, за что берут плату. В других компаниях расчитывают немного по другому. Цитата (Андрей) ему вместо 300 приходило 60 кг (уже одного фетра) Так что расчитали все правильно.
Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua
|
|
|
|
Roman | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 22:35 | Сообщение # 235 |
| Цитата (zkapl) Тому,вписую в чорний список представників сонячного Закарпаття:Адріан і Маджара Андрій.
Ми купували у Адріана плащового баранчика, наші знайомі теж брали у нього кролів і ніяких проблем. Все було зроблено як домовлялися і кролі в нього хороші. Можливо це якесь непорозуміння. Всяке буває
|
|
|
|
петро777 | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 22:41 | Сообщение # 236 |
| ну я ше пока також чекаю на адріанові обіцянки,а там час покаже
|
|
|
|
Igor72 | Дата: П`ятниця, 14.06.2013, 22:49 | Сообщение # 237 |
| Люди сами себе создают проблемы, потом героически их преодолевают, и при этом все вокруг виноваты
Игорь
|
|
|
|
Леся | Дата: Субота, 15.06.2013, 00:32 | Сообщение # 238 |
| Сьогодні у нас сталося ЧП. Купили у нас люди кроликів. Запакували їх у коробки, погрузили у старенького жигулчика- пикапа і поїхали зі Львава на Волинь.Через три години двонить покупець з притезиями -мовля коли робили прививки кролям бо по дорозі вони у них поздихали. А я шоці і кажу та я ж вам дала виписку прививок. Одна прививка була в березні,друга в квітні. В дома кролі всі живі здорові, перед ними в цей же день інші люди купували у нас кролів то їх завезли щасливо відзвонилися задоволені дякували. Очевидно,що кролики задихнулося від жари. І в тому винні покупці я ще казала їм коли ложили коробки в багажник навіщо закриваєте кришками, а мені відповіли - там воздух є. І поїхали, а коли кролів не стало тоді з притезіями.Я перший раз в пакій ситуації дуже не приємно і обідно. Але і дуже шкода кролів гарненькі були три самочки і самець. От скажіть як можна так поступати ? Як через цілу дорогу не подивитися до кроликів, це ж не картопля це ж жива істота. Якійсь безсердечні люди. Дуже шкода кроликів не можу успокоїтися.
|
|
|
|
zkapl | Дата: Субота, 15.06.2013, 14:25 | Сообщение # 239 |
| Цитата (Igor72) Люди сами себе создают проблемы, потом героически их преодолевают, и при этом все вокруг виноваты Шановний,це Ви про що? Чи любите філософствувати?Добавлено (15.06.2013, 13:23) ---------------------------------------------
Цитата (петро777) ну я ше пока також чекаю на адріанові обіцянки,а там час покаже От і я очікував з 27 березня Добавлено (15.06.2013, 13:25) ---------------------------------------------
Цитата (Roman) Можливо це якесь непорозуміння. Дай Боже,щоб я був одним постраждалим серед багатьох щасливих.
|
|
|
|
Igor72 | Дата: Субота, 15.06.2013, 17:15 | Сообщение # 240 |
| zkapl, Я про то , что встаньте с дивана и поедьте за кроликом к Адриану. Не хотите???, тогда че разговоры говорить. Без философии и
Игорь
|
|
|
|