|
Допомога в заснуванні ферми
|
| | |
УниКрол | Дата: Субота, 01.03.2014, 17:10 | Сообщение # 31 |
Статус: Offline
| Цитата andreu_sn ( ) Разрешите и я Вставлю Чучуть. Если у Вас уже есть 50 самок , то через год, даже с выбраковкой, вполне реально из них создать маточное поголовье . в 500 голов. Решится много не начавшихся проблем. ( Тише едеш дальше будеш) Согласен, это второй вариант развития событий. Цитата vovchik ( ) ТЯЖКО буде, морочно, але хто не рухається вперед той стоїть на місці. шкода, що не можу нічим допомогти, бажаю успіхів А куда ти дінешся, як треба буде, то самі приїдемо і розкулачимо на пару самочок. Добавлено (01.03.2014, 09:02) ---------------------------------------------
Цитата arharovec75 ( ) я не про фінансову частину,а про зручність передачі.Наприклад в мене це доволі проблематично!!! Ну це вже нюанси, я поки що хочу оцінити хочами теоретичну можливість і приблизну кількість голів.
Цитата индикатор ( ) Ни один здравый хозяин не отдаст ЛУЧШИХ. Отдадут, если ты говориш о совести, - то средних, если не полный брак. Это понятно, я повторюсь что и не собираюсь проводить селекцию с этим поголовьем, оно мне нужно, чтоб со старта мясо было. Цитата индикатор ( ) Ферму развивай медленно, согласовывая со сбытом. Наплодивши мяса и незная куда его девать... Знаеш ли ты про сезонность сбыта, особенно при больших количествах. Чтобы это не оказалось потом удивлением. Со сбытом проблем нет, а наоборот ищу людей для сотрудничества, поскольку не могу обеспечить нужные объемы. Сезон, не сезон, неважно.
Цитата URI ( ) Кожен, хто вирощує кролів хоче їх продати, а не повернути їх назад та ще й з можливим "приданим" і потім знову думати куди їх подіти. Тому, можливо, краще ставити питання купівлі поголів'я з відтермінуванням оплати за них. Питання технічне, можна і так домовитися, але тоді теж нехила копійка накапає. Мене цікавить позичити кроля, віддати кроля.
Цитата URI ( ) Я знаю, а їхньою кількістю Але питання не стоїть нажитися, а допомогти в формі, можливо, для когось більш прийнятній. Хіба якщо розплатитися по ціні м"яса, або трохи вищій, тоді да, замість відправляти кроля, його простіше буде продати на м"ясо, накинути пару гривень в якості подяки і вуаля.
Цитата tolianchik77 ( ) Василий, честно- считаю идею твою не очень разумной, не буду повторяться (люди описали риск), но я бы не стал так рисковать- подумай хорошо. Толя, а я этим и занимаюсь пока, взвешиваю за и против, думаю Цитата tolianchik77 ( ) А из чужих пока отберешь маточное поголовье.. Я не собираюсь из них ничего отбирать, они нужны для начало, чтобы дать 3-4 окрола и все, на мясо. Потом покупаю маточное поголовье во Франции например. Боцман, Спасибо на добром слове, пока что ты единственный, кто правилино понял саму идею и весь смысл затеи Добавлено (01.03.2014, 09:07) ---------------------------------------------
Цитата Андрій-Самбір ( ) Василь а коли запуск плануєте? приблизно??? Якщо зійдуться всі кінці і небуде війни з Путіним, то можливо восени.
Добавлено (01.03.2014, 09:58) ---------------------------------------------
Цитата Igor72 ( ) Василий, мой тебе совет, купи лучше 100 самок одной породы и поработай с ними в помещении. Ты сразу поймешь, что это не улица. Игорь, ты наверное прошляпил у меня счас крытый крольчатник 10-12м. Полностью с тобой согласен содержание на улице и в закрытом помещении, это небо и земля. Более того, серьезно заниматься кролом, можно только в закрытых фермах ИМХО.Добавлено (01.03.2014, 15:10) --------------------------------------------- Не проходите мимо!
|
|
|
|
vovchik | Дата: Субота, 01.03.2014, 21:11 | Сообщение # 32 |
| УниКрол, Василь, та я пару самок хоть зараз, пиши у пп, але у мене не мясні породи
|
|
|
|
krolikrex | Дата: Субота, 01.03.2014, 22:37 | Сообщение # 33 |
| УниКрол, Власне я підтримую колег на рахунок дурної ідеї збринтовування господарства звідусюди, повір це дісно (гіморой). І втой самий час підтримую як людину яка має натхнення працювати! Чомуб тобі не переговорити вже з дісно, перспективними господарствами 2-3ма. Та втілети свою ідею від них, з перспективою повернення коштів за плем матеріал. Так як я впевнений що петання (позичити) кроля не погодеця ніхто.
михаил-Гайсин.0679089061,
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Неділя, 02.03.2014, 05:03 | Сообщение # 34 |
| vovchik, А я і не сумнівався
Цитата krolikrex ( ) Так як я впевнений що петання (позичити) кроля не погодеця ніхто. А я впевнений, що погодяться, питання тільки скільки назбирається небайдужих людей. На даний момент вже є 55 + ще кілька чоловік особисто звернулися до мене
|
|
|
|
Sasha17 | Дата: Неділя, 02.03.2014, 13:33 | Сообщение # 35 |
| УниКрол, На мою думку (враховуючи, що живемо зараз в 21-ом европейському столітті), слово "позичити" практичніше було б замінити словом (надати в некороткостроковий кредит з подальшим викупом".
Справді, ну хто зараз тобі просто так віддасть справді хорошого кроля (хоча б одного), щоб "ти розкрутився"...
А підкинути якогось "дохляка" зараженого якоюсь вірусною хворобою (мова не про геморогічку чи міксоматоз, а хоча б про пастерельоз чи інфекційні риніти) - то це запросто. Томі підтримую вище написане - стадо треба формувати не з усіх-усюд, а з визначених господарств.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Неділя, 02.03.2014, 15:02 | Сообщение # 36 |
| Цитата Sasha17 ( ) На мою думку (враховуючи, що живемо зараз в 21-ом европейському столітті), слово "позичити" практичніше було б замінити словом (надати в некороткостроковий кредит з подальшим викупом". Ну, по перше, я вважав, що ми просто у XXI-му столітті живемо, а виявляється, що воно "Европейське" , прийму до уваги По друге, такого поняття як "некороткостроковий кредит" та ще й "з подальшим викупом" не існує. Якщо вже говорити офіційною мовою, то довгостроковий кредит і з подальшим викупом може бути оренда, а не кредит. По третє, я тут не офіційне звернення МСГ до селян написав, а просте соцопитування (можна так сказати ) і слово позичити цілком доречне. Цитата Sasha17 ( ) Справді, ну хто зараз тобі просто так віддасть справді хорошого кроля (хоча б одного), щоб "ти розкрутився"... Хороша людина, яка в курсі, що земля кругла, добро повертається сторицею, разом ми сила і можливо завтра йому потрібна буде моя підтримка.
Цитата Sasha17 ( ) А підкинути якогось "дохляка" зараженого Аналогічне уже коментував, тому повторюватися небуду. Скажу лище, що кожен судить у міру своєї розпущеності.
|
|
|
|
Нельсон | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 03:09 | Сообщение # 37 |
| УниКрол, Василь, я бы тебе с удовольствием помог, но пока и себе помочь не могу. Прости.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 13:40 | Сообщение # 38 |
| Нельсон, да не вопрос...
|
|
|
|
mr20 | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 20:30 | Сообщение # 39 |
| УниКрол, Василь, а ви вперта людина))))) Пробуєте потрошки зібрати. Запропонуйте той варіант що я вам казав, можливо більше людей погодиться. Ну тобто не вертати самок, а повернути за них гроші по ціні м"яса на дату розрахунку. Я думаю так цікавіше буде. Ну а на рахунок допомоги, то я вже писав.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 20:44 | Сообщение # 40 |
| Цитата mr20 ( ) Василь, а ви вперта людина))))) Пробуєте потрошки зібрати. Запропонуйте той варіант що я вам казав, можливо більше людей погодиться. Ну тобто не вертати самок, а повернути за них гроші по ціні м"яса на дату розрахунку. Я думаю так цікавіше буде. Ну а на рахунок допомоги, то я вже писав. Ну на даний момент,я ще й сам не впевнений, що буду так робити. Тема буде жити місяць, в кінці подивимося на результат. На рахунок того, щоб вертати не кролів а кошти по ціні м"яса, немаю нічого проти, можливо навіть трошки дорожче. Якщо дойде до втілення планів у життя, то будем обговорювати індивідуально з кожним. Дякую за підтримку
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 21:51 | Сообщение # 41 |
| УниКрол, Якщо цікавить можу хіба самців підкенути, Полтава, ВСС, Чорний строкач, ФБ, із самками в самого проблеми із 12 шт 1на самка і то мясо, щей кіт за тиждень 17шт. положив
|
|
|
|
sergey-rey | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 21:54 | Сообщение # 42 |
| Цитата Юра-Губ ( ) щей кіт за тиждень 17шт. положив кота под рзстрел
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 22:02 | Сообщение # 43 |
| Цитата sergey-rey ( ) кота под рзстрел Кіт не мій зальотний, втік із капканом, пару днів не було в суботу зновсь появився, охота продовжується
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 22:12 | Сообщение # 44 |
| Юра-Губ, А я, грішним ділом, подумав що найблищі земляки байдужі.
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: Понеділок, 03.03.2014, 22:19 | Сообщение # 45 |
| Цитата УниКрол ( ) А я, грішним ділом, подумав що найблищі земляки байдужі. А треба на дзвінки відповідати.
|
|
|
|
|
|