Четвер, 06.02.2025, 10:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Осторожно, мошенники!!! - Сторінка 65 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Осторожно, мошенники!!!
vlad419Дата: Понеділок, 28.03.2016, 12:13 | Сообщение # 961
Статус: Offline
Цитата natkalin ()
пусть покупатели сами додумывают, почему вы стесняетесь собственных крольчат показывать

посмотрите фото я выложил на 63 станице, вам лично далеко до такого уровня!!!!!!! так что нечего, natkalin, пиликать!!! Что вырощено в моем хозяйстве, гораздо превышает показатели купленных и по структуре и по молочности (самок).

Добавлено (28.03.2016, 11:13)
---------------------------------------------
Цитата natkalin ()
Чем дольше Влад обновляет тему, тем больше форумчан об этом узнает. И это хорошо!

Да больше узнают, что есть тут некоторые некрасивые (определил по аве, может кому-то после литрухи и файна) женщины с присутствием тупости (если модераторам не понравиться слово "тупости", пусть заменять с присутствием "остроты в направление тупости").

Сообщение отредактировал vlad419 - Понеділок, 28.03.2016, 13:22

mr20Дата: Понеділок, 28.03.2016, 12:55 | Сообщение # 962
vlad419, Влад. Та ніхто вам не намагається щось доводити. Просто використання чужих фото якось неправильно при продажі власних кролів. Припустимо, Інна продала вам кроликів які були на фото. Ви праві в тому, що можите іх використовувати як фото своїх кроликів. Ви ж за них заплатили гроші. Поправте мене шановні форумчани якщо вважаєте по іншому.
Але питання зовсім в іншому. Ви використовуєте дане фото при продажі своїх кролів. тобто виставляєте фото дорослих кроликів і продаєте від них молодняк. при цьому фото самого "товару" немає. Поясню чим це на мою думку погано. Щоб нікого не ображати наведемо простий приклад. Я утримую срібляків. До 5 місяців годую їх збалансованим кк (припустимо Пуріна чи Калинка, Рекорд (одні з кращих на сьогодні)). Вага їх в такому віці приблизно 4,5-5 кг. На фото вони просто як з картинки. Продаю сусіду Петру. Він отримує від них молодняк і починає годувати одним ячменем і сіном, іноді ще дає води попити. В 2,5 місяців починає продавати на ОЛХ при цьому виставляючи тільки фото тих кролів яких купив у мене. ВИ ВВАЖАЄТЕ ЩО ТАКЕ ПОГОЛІВ"Я БУДЕ МАТИ ТАКІ САМІ ПОКАЗНИКИ ЯК І МАТОЧНЕ???

Добавлено (28.03.2016, 11:53)
Якість поголів"я на мою думку залежить на 50 % від батьків, а інші 50 становлять умови утримання. Але це тільки моя суб"єктивна думка.

Добавлено (28.03.2016, 11:55)
Так що якби ви виставили фото батьків, а під ним фото самих кроликів (тобто тих яких дійсно хочете продати), то даної розмови взагалі б не було.

Сообщение отредактировал mr20 - Понеділок, 28.03.2016, 12:52

vlad419Дата: Понеділок, 28.03.2016, 13:06 | Сообщение # 963
Цитата mr20 ()
починає годувати одним ячменем і сіном

ненадо говорить про соседа, именно речь идет обо мне ( у меня своя линия гранулирования) Кролики достойны на свой вес и возрост! Хотя некоторые усомнились в качестве моих кроликов ( хотя это была одна женшина и та не красивая %))) выше в переписке) Дело в том что меня обозвали мошенником, и сказали что я использую фото других кроликов не имея их в себя в наличии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлено (28.03.2016, 12:01)
Цитата mr20 ()
Так що якби ви виставили фото батьків, а під ним фото самих кроликів (тобто тих яких дійсно хочете продати), то даної розмови взагалі б не було.

там есть мое фото содержания у меня лично!

Добавлено (28.03.2016, 12:06)
Цитата mr20 ()

http://olx.ua/uk....SL.html

В пром клетках фото мои! Там что написа, что продаються именно те кролики?????? дна фото Штонды и другая Димона, все те кролики у меня в хозяйстве!!! Да Дима пасибо за самца, очень класных мальков дает, и с хорошим пигментом.
Передпоследняя фото Димы Вознесенського самца, которого я купил у него, Димон прости за фото))))) Люди если покупают, звонят мне нужен самчик 3 месяца, есть-есть, сфоткайте самчиков или самок какие есть на продажу, или есть на продажу кролики-есть мы приедим выберем, можно-можно! Если продавался именно определенный кролик, было бы написано что продается допустим самка, вес такой, возрост такой, сукрольная. В объявлении есть такие слова? Уменя нету времени фоткать и выкладывать каждый божий день что есть на продажу, потому что сегодня тех или других продал, а завтра есть клиент партию забил на мясо!

Сообщение отредактировал vlad419 - Понеділок, 28.03.2016, 13:20

Александр68Дата: Понеділок, 28.03.2016, 13:29 | Сообщение # 964
vlad419, Влад, Вы сразу не могли кинуть ссылку
на OLX ??? wacko и четко написать, "Вот родители, вот на продажу!" А то 5 страниц не о чем!

ekologДата: Понеділок, 28.03.2016, 13:55 | Сообщение # 965
А може бути ще і такий варіант що в попередньго власника також потомство від тих же кролів що продав і він при продажі потомства також виставив фото батьків(тих що вже продав). В такому випадку в Інтернеті буде у двох різних людей які можливо живуть в інших областях Ідентичні фотографії батьківського поголівя. wacko biggrin

mr20Дата: Понеділок, 28.03.2016, 14:25 | Сообщение # 966
Вибачте мене модератори. Напевно не по темі. Просто дуже класна фраза. biggrin
Цитата vlad419 ()
ненадо говорить про соседа, именно речь идет обо мне ( у меня своя линия гранулирования)

...і гранулюю я сіно і ячмінь))))) vlad419, Вибачте, не хотів вас образити. просто фраза сподобалась. В нас чомусь усі думають, що якщо є гранулятор, то легенько можна вийти на якісний корм самому, без технологів, аналізів...

kolya5335Дата: Понеділок, 28.03.2016, 15:18 | Сообщение # 967
по человечески влад прав ,выставив фото купленых,значит своих кроликов,а по закону ?если все перечитать то неизвестно кто больше прав.

riderДата: Понеділок, 28.03.2016, 16:26 | Сообщение # 968
kolya5335, кролики куплені, а фото - ні!!!
vlad419 за 2 роки не знайшов часу і бажання зробити СВОЇ фото СВОЇХ кролів! Зате зараз, нехтуючи СВОЇМ дорогоцінним часом, вже другий день просто засмічує вже 4-ту сторінку теми. Навіть для фото виділив аж 20хв.!!! Якщо раніше викроїти цих 20хв. не було змоги, то зараз, коли вже маєш СВОЄ фото, встав його замість попереднього ЧУЖОГО. Не хочеш вибачатись перед власником - твоя справа. Але не треба зараз під впливом емоцій пориватися всім і вся щось доказувати. Вставка свого фото на своєму оголошенні - гідний доказ порядності.
P.S. Якщо навіть захищаєшся, то роби це гідно - не ображай будь-кого, а тим більше жінок.

chehoviyДата: Понеділок, 28.03.2016, 16:28 | Сообщение # 969
mr20, kolya5335, rider, Може вже вистачить???? Кожному треба вставити свої " п"ять копійок" angry

MiksДата: Понеділок, 28.03.2016, 16:58 | Сообщение # 970
А почему "всеми уважаемая" Инна не говорит правду, что при разговоре с Владом, она задала ему вопрос: "Ты продаёшь кроликов, что на фото"? на что получила от Влада ответ: "Это племенной материал и он не продаётся". Влад конечно не прав, что не сдерживает свои эмоции, а про аферистку Инну знает минимум половина Украины.

Сообщение отредактировал Miks - Понеділок, 28.03.2016, 17:04

Андрей_ВасильевичДата: Понеділок, 28.03.2016, 22:21 | Сообщение # 971
Прошу прощения у коллег, но вставлю и я свои "пять копеек". Замечу сразу брал кролей и у Штонды и у Влада. Так вот у Инны Васильевны был куплен паннон, справедливости ради скажу , что претензий к качеству
кроля нет, а вот "человеческий фактор"отбил всяческое желание к дальнейшему общению и сотрудничеству . У Влада брал серебро и дальше буду брать, великолепные животные и очень адекватный в общении человек. А теперь по сути, обращу Ваше внимание ,на то, что фото не
были скачаны на просторах ин-та, или того хуже выкрадены из компа Инны Васильевны, а переданы ею добровольно и без принуждения в пользование покупателя , без каких бы то ни было замечаний и поправок . Так , что заявления о мошенничестве и воровстве можно рассматривать, как оскорбление личности , признание в неумении договариваться,дешевый пиар и т.д. Другое дело ,я бы не выставлял эти фото по нескольким причинам ,ну и был чуть сдержаннее.

chehoviyДата: Середа, 30.03.2016, 09:42 | Сообщение # 972
Останні повідомлення перенесені сюди

sabrinaДата: Понеділок, 06.06.2016, 21:10 | Сообщение # 973
Не рекомендую мати справу з користувачем під нікнеймом fantom799 (він же Євген 067-1096586, 095-1011797, його дружину звати Ліля /може відповідати по телефону/) з Новомосковська Дніпровської області!!!! Провів хорошу махінацію на пташиних форумах по колективній закупці інкубаційного яйця з інституту в с.Борки (Харківська обл.). Добряче нагрів людей. Гроші обіцяє вернути попри складну особисту ситуацію (за його словами), але поки це просто обіцянка. На просторах інтернету він ще кроликами цікавиться, тому треба бути з ним дуже обачним!

Сообщение отредактировал sabrina - Вівторок, 07.06.2016, 09:09

Дмитрий_ЗапорожьеДата: Четвер, 14.07.2016, 22:43 | Сообщение # 974
Хто мае контакт з форумчанином, Pavlenko- прошу дати телефон або попросити хай зателефонуе а то негарна ситуація вимальовуеться (вимкнув телефон після отримання коштів за кроликів), можливо я помиляюсь але відповіді так і недочекався

Добавлено (14.07.2016, 22:43)
до речі токож Харківчанин

Ксеня_Дата: Вівторок, 09.08.2016, 15:34 | Сообщение # 975
Світлана із Дрогобича (власниця ніби-то породистих курей). Тримайтеся від неї подалі. Вже пізно побачила інформацію й застереження інших людей про цю пані. Надіялася, що може перебільшення. Тепер бачу, що ні. Брала у неї яйця джерсів, орпів, фавероль - усі курчата вишли мішаними. Фавероль - то взагалі історія особлива. Тільки здалека нагадує цю породу.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025