инструменты, станки, сварочные апараты
|
|
Alex | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 09:48 | Сообщение # 46 |
Статус: Offline
| Присмотрел себе в хозяйство вот такой "агрегат" - http://electromotor.com.ua/video/stanki-stanok/3292-md-250-85-r-120 хочу услышать мнения форумчан
0933043016
|
|
|
|
levkrol | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 10:42 | Сообщение # 47 |
| http://www.instrument.in.ua/t1651/ я б такой лучше взял бы.
|
|
|
|
Alex | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 10:57 | Сообщение # 48 |
| okocha, да,но он почти в 2 раза дороже
0933043016
|
|
|
|
levkrol | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 11:17 | Сообщение # 49 |
| лучше купить одну вещь.но нормальную...Как по мне надо чтобы в станка был подьемный пыльный стол, чтобы перейти к струганию не надо был снимать пол станка...посмотрите себе стационарную циркулярную пилу Metabo, я видел ее. классная вещь, а со времене докупите фуганок...еще пожно купить хороший бу станок советских времен, просмотрите месные обьявления.[b]з
|
|
|
|
seyvalter | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 11:57 | Сообщение # 50 |
| Підтримаю камрада, бензопила Хузварна - саме то! Проста, недорога і безвідмовна як калашніков (у мене вже років з 5 - і дрова на зиму по 10 кубів пекла - і газоблокі на стройці - ЗВІРЮКА!). Штіль подорожче буде - і різних режимів хитрих там більше (як кому - але для мене це мінус - при мені 4 мужика розбирали Штіля тільки для того щоб розібратись як ця Х..НЯ заводиться... В Хузкі - тільки дві кнопкі ВКЛ. і ВИКЛ. - не треба голову ломати). Крім того - у Хускварновського цепа ЗУБИ КРУПНІШІ ніж у Штіля - за рахунок цього він ріже краще і скоріше. Перевага в Штіля одна - він заводиться скоріше - Хузку треба посмикати довше(з холодного положення - коли гарячі - то однаково - зпершого ривка). ИМХО ПиСи. Купляєте бензопилу - зразу ж купуйте запасний цеп до неї - щоб був на заміну коли перший затупиться а точити нема часу.
|
|
|
|
Обер | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 12:24 | Сообщение # 51 |
| Щоб завести Штіля не обов"язково його розбирати, потрібно спочатку прочитати інструкцію.
|
|
|
|
seyvalter | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 12:33 | Сообщение # 52 |
| Quote (Обер) Щоб завести Штіля не обов"язково його розбирати, потрібно спочатку прочитати інструкцію.
Не враховуєте особливостей менталітету. Наша людина бере в рукі інструкцію - тільки коли вже точно впевнена що зломала... Крім того - мова не про це - а про те що чим інструмент простіший - тим він кращий в експлуатації.
|
|
|
|
seropon | Дата: П`ятниця, 13.04.2012, 13:32 | Сообщение # 53 |
| seyvalter, я что-то не пойму и чем Штиль сложный? розбираеться за считаные минуты, обслуживание проще некуда, заводитса с пол-тыка а там каждый выбирает сам что хочет, ведь тараканы в голове у каждого разные.
|
|
|
|
Влад_Луцьк | Дата: Четвер, 03.05.2012, 18:33 | Сообщение # 54 |
| Ось отримав подарунок від форума Країна майстрів
|
|
|
|
Mabif | Дата: Четвер, 03.05.2012, 19:01 | Сообщение # 55 |
| Quote (okocha) лучше купить одну вещь.но нормальную
+1 Вже первірено купа разів (навіть на собі) раз купив і забув. В мене болгарка Макіта працює без ремонту 5 років І маю дешеву болгарку з малими оборотами ( виробника зараз не згадаю) Так от дешевша легша, малі малі обороти якраз дошки і бруски порізати, НО раз в міс. ремонтується, найчастіше щітки та кнопка пуск. Коли вона в ремонті використовую макіту Тепер якщо б не було макіти, мені тяжко подумати скільки часу я в "простої"
Quote (seyvalter) Не враховуєте особливостей менталітету. Наша людина бере в рукі інструкцію - тільки коли вже точно впевнена що зломала... Крім того - мова не про це - а про те що чим інструмент простіший - тим він кращий в експлуатації.
+1 Крім того є ще одна особливість менталітету - невміння вибрати. Є проф. інструмент а є любительський. Якщо людина не може в "з-х соснах розібратись" і купляє проф. інструмент, хоча для її потреб треба простий любительський. Я от купив .... а воно х***
Андрій
|
|
|
|
Beso | Дата: Четвер, 03.05.2012, 23:15 | Сообщение # 56 |
| Quote (Влад_@) Ось отримав подарунок від форума Країна майстрів Инвертор ? Для полного счастья еще маску хамелеон и вся сварка наша !
|
|
|
|
Bono | Дата: Четвер, 03.05.2012, 23:34 | Сообщение # 57 |
| Влад_@, молодчина! Я, допустим, не могу похвастаться инвертором, который бы выиграл благодаря мастерству своих рук) Влад - МОЛОДЕЦ!!!
|
|
|
|
lemish | Дата: Субота, 26.05.2012, 01:07 | Сообщение # 58 |
| Всім привіт!Хочу внести своїх 5 коп.Мій інструмент почну з найголовнішого і по спадаючій.1.Циркулярка -потужність незнаю,двигун асінхроний,диск 350мм,220вольт,совдепія - інструмент "вєщь",я на ньому розпускаю 5см. дошки на рейки для каркасу,мінус короткий стіл.2.Циркулярка Einhell - диск 200мм,потужність написано 800 Вт.Свій діаметр не тягне,особливо тверді породи,160 мм. за мало,попробую 185.нею ріжу рейки і дошки для підлоги.3.Рубанок Інтерскол - 82мм ніж,потужність 720Вт. точно не памятаю - класний інструмент,стіл в комплекті робить його бомбою у своєму ціновому діапазоні.4Шурік Forte 18 вольт - акаму. норма.,а кріплення патрона за 3міс. битових нагрузок в хлам розбилось.сверлити нереално,крутити пайдьот.5.Болгарка (КШМ) г@мнісімо повне,незрозумілої марки - щьотки їсть як Т150 соляру.6.Дриль радянська, або рос. тяжелєзна в металевому корпусі - проблем 0.7.Рейсмус Корвет 21 - класний, є захист від перегріву,майже не використовую для виготовлення клітки.8.Інвертор Telwin Tehnika 164 задоволений,ним може варити навіть моя тьоща .Ним я ліплю кормушки,мінус короткі кабеля і бабла стоїв багато.Ще є лобзік і дискова пилка Інтерскол тоже нормальний інструмент,але його взагалі для виготовлення кліток невикористовою.Із ручного крім основного інстр. використовую закльопочнік і степлєр.Добавлено (26.05.2012, 00:02) --------------------------------------------- На мою думку для виготовлення клітки можна обійтись циркуляркою,фуговальним станком(або 2в1) і шуруповертом.Макіта,деволт,синій бош,хітачі,хілті - це для профі,які пахають по 8 год в сутки. І беріть інструмент у офіційних дилерів бо макіта макіті рознь.В мне на роботі на стоянці СБ накрили циган які парили бьош зліплений з г@...на. Добавлено (26.05.2012, 00:07) --------------------------------------------- І ні в якому разі не використовуйте пильні діски на болгарці.В мене аж лодоні спітніли від одної думки про це.
|
|
|
|
Alex | Дата: Субота, 26.05.2012, 09:16 | Сообщение # 59 |
| Quote (lemish) І ні в якому разі не використовуйте пильні діски на болгарці.В мене аж лодоні спітніли Пусть "використовують" ,потом "потеть" нечему будет.
0933043016
|
|
|
|
Влад_Луцьк | Дата: Субота, 26.05.2012, 11:37 | Сообщение # 60 |
| lemish, я на болгарці максимум ріжу рейку 2см*2см, а щось більше тільки лобзик електричний:)
|
|
|
|