Середа, 27.11.2024, 05:21
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Методы содержания - обмен опытом. - Сторінка 169 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Методы содержания - обмен опытом.
LSergeyДата: Четвер, 17.08.2017, 13:15 | Сообщение # 2521
Статус: Offline
Цитата victor ()
Класно два угрупування чітко вимальвується.

В группировки не вхожу. Уже давно. biggrin biggrin biggrin

novaДата: Четвер, 17.08.2017, 13:20 | Сообщение # 2522
Цитата charodei ()
Ця вся кАвбойщина колись закінчиться само собою.
Час розставить все по місцях.

prof ok

d_egorДата: Четвер, 17.08.2017, 14:01 | Сообщение # 2523
Цитата Александр68 ()
Ігор, коли ти останній раз бачив оголошення моїх кроликів?

Вже забув коли таке бачив, тому й здивувався.

Добавлено (17.08.2017, 14:01)
---------------------------------------------

Цитата victor ()
Класно два угрупування чітко вимальвується. Другий тур бойових дій розпочинається.

wacko Які угрупування? Які бойові дії?
Що в фіналі отримаємо після бойових дій?
Можу дати прогноз. Залишаться на форумі два-три метра породного кролівництва, які будуть мірятись стручками своїх породних кролів і співати одне одному хвалебні оди.
Буде як в тій байці: "Кукушка хвалит петуха за то что хвалит он кукушку".

LSergeyДата: Четвер, 17.08.2017, 15:02 | Сообщение # 2524
Цитата d_egor ()
Залишаться на форумі два-три метра породного кролівництва,

d_egor, к сожалению в данное время все с точностью до наоборот...

sashakdДата: Четвер, 17.08.2017, 15:03 | Сообщение # 2525
victor, Ні Віктор це не угрупування вимальовується а вот що:на цьому форумі як і в нас в Україні робиться все щоб середній клас пропав- залишити олігархів і бідних-теж саме і тут ведеться планомірно політика (деякими форумчанами) щоб залишилася еліта(якою вони себе рахують) і починающих кролиководів- які будуть задавати прості банальні питання еліті і купляти в еліти кролі-а середняки(мясників та інших) на форумі не треба-докажіть аргументуйте що це не так-але чи получиться це ще питання- все залежить від модераторів і адміністраторів форуму-без середнього класу форум стане не цікавий-в статуті форуму такого я не читав що форум тільки для клубних кролиководів-кожний займається кролівництвом як можа хто продає кролів на племя хто займається мясним виробництвом-кожному своє і якщо зараз зменшився попит(продажа) на клубних кролів(а він реально зменшився зараз-збіднів наш народ) то це не означає що в цьому винуваті мясники

Сообщение отредактировал sashakd - Четвер, 17.08.2017, 15:32

victorДата: Четвер, 17.08.2017, 15:47 | Сообщение # 2526
sashakd, Значить про бойові дії, я правий. Кролиководів які тримають породного кроля - ЕЛІТОЮ назвали ви самі. По правді скажу, за свої майже 50 років життя, тримани породого пса чи кроля вигідніше.
Всі суперечки від того, що одні вникають у кроля бо він дорогий - другим простіше забити.
Мясне направлення теж включає в себе чисто мясні породи, і препаратів уйму і ті хто навчився іх використовувати і гороші заробляє.
І де ви взяли зменшення попиту на племінне поголів"я, в кожен дощовий день їде повна машина бананок з кроленятами. Стабільності нема , так її ніколи не було і грошей у наших людей малувато то ця проблема завжди, цей рік як для мене то набагато кращий ніж два попередніх.
В Україну в цьому році, по баранах, заїхав колір міньон, свіжа ізабелла, червоний, мадагаскар, дасть бог з неділі буде свіжа кров гавани. Це великий успіх в порівнянні з останіми роками. Це тільки інфа яку заю і бачив я. Робота потихеньку йде.

Добавлено (17.08.2017, 15:47)
Думаю що і мяса в літку меше їдять, я так точно менше, то цесезонний показник не більше. У вересні все зміниться.
І головне, виробники як мяса так і племіні свої статки отримують по якості проданих товарів. Вони можуть дуже відрізнятися.

sashakdДата: Четвер, 17.08.2017, 15:49 | Сообщение # 2527
victor, я Вам розказав обстановку в загальному а Ви мені про баранів-я ще раз Вам кажу що нема того спросу що був 2-3 роки назад-не треба судити тільки по своїй кролифермі(в цілому по країні попит впав)-а розказувати що як Ви то більше ніхто не потрібно-і ще інформація до мислення перестаньте тролити чародея- і Ви я так зрозумів себе в еліту і записали-так сказати самі себе нагородили орденом ну да хто за себе більш подумає як нея сам-так?

Сообщение отредактировал sashakd - Четвер, 17.08.2017, 16:04

victorДата: Четвер, 17.08.2017, 16:14 | Сообщение # 2528
Ну чим я його затролив? Він мій ровесник, що з дядьком ?
Якщо в загальному то самець і пять самок чистопородних при однакових умовах утримання, дуже бажано щоб були вони приємливі, дадуть господарю більше плюсів, чим такаж сім"я дворняг.

Добавлено (17.08.2017, 16:08)
У нас 3 роки війни, впав попит на все, я 17 років провів за рульом грузового мерседеса, а два роки тому продав.

Добавлено (17.08.2017, 16:10)
sashakd, biggrin biggrin biggrin Любите ви мене однако. haha hands hello lol

Добавлено (17.08.2017, 16:13)
Я не член клубу, нажаль у Вінниці його поки нема. А чистопородне розведення до якого себе приписую це моє. Да ми всі ЕЛІТА.

Добавлено (17.08.2017, 16:14)
А вас давить жаба, що не змогли, той злитеся даремно. ok shutup smok

AnaДата: Четвер, 17.08.2017, 16:47 | Сообщение # 2529
victor,
Цитата victor ()
Я не член клубу, нажаль у Вінниці його поки нема.

клуб є...чи точніше був...але діяльність його заглохла...тема є стара на форумі навіть---Клуб кролиководів Вінниччини....

Добавлено (17.08.2017, 16:47)
Маєте чудову нагоду його відновити..

victorДата: Четвер, 17.08.2017, 17:11 | Сообщение # 2530
Ana, Ана у мене нема можливості, Бар район за 65км. Їздити не реально.

SLAVAДата: Четвер, 17.08.2017, 17:15 | Сообщение # 2531
Цитата victor ()
А чистопородне розведення до якого себе приписую це моє. Да ми всі ЕЛІТА.

Ви здивуєтесь-переважна кількість учасників даного форуму займаються чистопороднім розведення biggrin biggrin biggrin
На мою думку, і Ви і charodei, і всі інші, хто відповідально займається кролівництвом-молодці. Просто у всіх різний принцип розведення(що кому подобається): в charodei, прості клітки( і це йому подобається), у Вас дерев'яні клітки, годування сіном і поїння не ніпельне( якщо я не помиляюсь)-і Вам це подобається( хоча на мою думку такий спосіб потребує багато часу і зусиль, що не всі мають, у мене(кількість кролів лише трохи меньша Вашої) витрачається на кролів 30 хв. на день, і мені це подобається.
Підсумовуючи все, можу сказати-ПОРІВНЯННЯ МІЖ НАМИ НЕ МОЖЛИВІ і тому давайте припиняти суперечку і займатися конструктивом...

AnaДата: Четвер, 17.08.2017, 17:19 | Сообщение # 2532
victor, читаючи Вас останніми днями--думаю Вам таке до снаги. Не розчаровуйте cry ... що таке для Елітного заводчика породного кроля 65 км biggrin :D biggrin . Та й не треба щодня їздити...в наш час сучасних технологій...

Сообщение отредактировал Ana - Четвер, 17.08.2017, 17:20

sashakdДата: Четвер, 17.08.2017, 17:52 | Сообщение # 2533
Ana, hands hands

LSergeyДата: Четвер, 17.08.2017, 18:45 | Сообщение # 2534
Прикрепления: 3369973.jpg (387.3 Kb)

victorДата: Четвер, 17.08.2017, 20:27 | Сообщение # 2535
Ana, Дуже можливо і таке, як буде бажання у кролиководів відновити то я буду за, прийму активну участь. biggrin НА ЗЛО ВСІМ. biggrin

Добавлено (17.08.2017, 20:27)
Ana, Заводчик не елітний, це кріль чистопородий, заводчик вже майже пенсіонер, скоро буде починати сипатись пісок, ну де ж тут еліта хлам тай годі.
ЕЛІТА кролями не займається, тільки самками... tongue tongue tongue

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024