Вівторок, 17.06.2025, 08:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Выявления нового штамма вируса ВГБК - Сторінка 35 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Выявления нового штамма вируса ВГБК
annbaraДата: Понеділок, 13.11.2017, 18:58 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Результаты анализа исследуемого материала.
В отправленном материале после исследования был обнаружен вирус ВГБК, как идентичный классическому штамму ВГБК, которые используются для изготовления вакцин против данные заболевания ( БТЛ, Биовета, ...)

Исходя из этого, прошу помощи всех участников данного форума. убедительная просьба передавать материал с целью выявления нового штама вируса ВГБК.

Условия приема исследуемого материала:
1. С момента гибели животного не должно пройти более 4-х часов.
2. В качестве материала отправляется только печень павших животных (полностью трупы отправлять не стоит).
3. Для исследования подходит печень только вакцинированных животных от ВГБК ( производитель вакцины значения не имеет), с момента вакцинации должно пройти не менее 1 месяца и не более 3-х месяцев.
4. Печень необходимо сразу после изъятия заморозить ( количество от 1-3 шт от каждого отправителя).
5. Коробка должна быть термо (уложить внутри пинопласт). и обязательно вложить хладоген ( замороженную емкость с водой).
6. Отправитель оплачивает только доставку ( за диагностику платить не нужно).
7. Оправку делать в понедельник и вторник.
8.В коробку с материалом вложить сопроводительное письмо с указанием возраста животного, периода вакцинации, симптомов при падеже и т.д.
9. Адрес и имя получателя: Белоконь Валерий Иванович, Новая почта склад №1, смт. Хотов, Киевская область 0674132824.

Додаток №1. до опитувального листа (вакцини для кролів).
1. Назва виробника та серія партії вакцини
2. Прізвище та імя власника, місце знаходження повна адреса
3. Де, в якого продавця та коли був придбаний препарат (для профілактики )
4.В яких умовах препарат (вакцину) транспортували до кролегосподарства
(вказати вид тари, температуру холодогена при наявності, час транспортування)
4. Вкажіть дату та час початку використання препарату та час використання останньої дози препарату для профілактики тварини:
5.Вкажіть будь ласка температуру зовнішнього середовища, та приміщення де знаходились кролі на момент обробки:
6.Вкажіть будь ласка вік оброблених тварин, кількість голів в одній клітці (секції) та приблизний метраж в метрах квадратних площі приміщення та метрах кубічних об’єму приміщення в якому утримуються кролі
7. Спосіб утримання кролів ( вуличний чи в приміщенні)
8.Яка частота проведення прибирань в клітках та приміщеннях де утримуєте кролів
9. Як часто і чим проводиться генеральне прибирання та дезінфекція кліток та приміщень
10. Який приблизний рівень вологості в приміщенні (волого, неволого, сухо)
11. Який можливо інший вид тварин знаходиться по сусідству з кролями
11. Вкажіть будь ласка по датам вид обробок кролів проведених до щеплення від:
1). Гельмінтів
2). Кокцидій
3). Ектопаразитів: кліщів, блох, вошей, пухоїдів, мікозів та ін.
14. Який часовий проміжок був витриманий між кожним видом обробки
15. Як і куди виконували ін’єкцію препарату(підшкірно, внутрішньошкірно, внутрішньомязово)
16. З якою частотою проводили зміну голки на шприцу чиінєкторі
17. В якому клінічному та фізіологічному стані перебували кролі на момент виконання ін’єкцій
18. Проби надсилаються не пізніше 4-х годин з моменту загибелі тварини. Надсилається печінка разом з холодогеном.

Проба буде проаналізована на момент присутності вірусу ВГБК при умові заповнення всіх пунктів анкети.

З повагою співробітникивиробничої групи ТОВ «Біотестлаб».

При отправке исследуемого материала обязательно прошу звонить мне по номеру 0674132864.
Спасибо за помощь!!!!

Тро-ТроДата: Субота, 24.02.2018, 23:44 | Сообщение # 511
salam, Менi здаться що однми прививками Вы не обiйшлися. У кожного е фокуси про якi як правило не говорять.

Добавлено (24.02.2018, 22:44)
---------------------------------------------
УниКрол. Я не "Великий кроликовод" але напевно зная точно, яка стуацiя по санiтарiї у мене, а яка в сусiда. I де саме може бути вогнище рiзної зарази. I у того як згодом з'ясувалося хто не так давно у мене був.

Але питання не в тому, я хочу зрозумiти чи були випадки спалаху не просто так, а саме пiсля вiдвiдування господарства третiми особами.

Якщо просто так, то звичайно це вже не доопрацювання, а якщо пiсля вiдвiдування, то можливо все таки занесли?

maksmyxtДата: Неділя, 25.02.2018, 00:03 | Сообщение # 512
Цитата Тро-Тро ()
Менi здаться що однми прививками Вы не обiйшлися. У кожного е фокуси про якi як правило не говорять.

так и рождаются мифы...
Цитата Тро-Тро ()
якщо пiсля вiдвiдування

это ваша первая и главная недоработка

Тро-ТроДата: Неділя, 25.02.2018, 00:27 | Сообщение # 513
maksmyxt .
Цитата maksmyxt ()
это ваша первая и главная недоработка

Можливо, але офiцiйний представник вет служби annbara говорить, а на тему сбора пат. материала сотрудниками нашей организации у населения- это не представляется возможным, так как мы переезжая от одного подсобного хозяйства в другое можем стать разносчиками вируса. Карантин между посещениями около 10-14 дней. ...Дата: Четверг, 25.01.2018, 17:01 | Сообщение # 385

Менi здаеться що це логiчно якщо пiсля вiдвiдування...

Добавлено (24.02.2018, 23:23)
Якщо офiцiйна ветеренарiя визнае що саме не в теорiї а на практицi вони переїзджаючи з господарства в господарство не витримуючи карантин в 10-14 е переносниками ВГХК, то що говорити про сусiда, як би це слово кому не подобалося.

Добавлено (24.02.2018, 23:27)
Доречi, який карантин аж нiяк не витримуе.

Сообщение отредактировал Тро-Тро - Неділя, 25.02.2018, 00:25

maksmyxtДата: Неділя, 25.02.2018, 00:27 | Сообщение # 514
Тро-Тро, Вы издеваетесь?!
в любой статье о вгбк указанно, что основным переносчиком является все что контактировало с больным животным( корма, инвентарь, человек и.т.д.) и ваша первая недоработка это пускать в свое хозяйство посетителей, а дальше по списку....

УниКролДата: Неділя, 25.02.2018, 00:53 | Сообщение # 515
Цитата maksmyxt ()
Вы издеваетесь?!

biggrin Ні Максим, то по українськи називається :"Шукає в гімні шкварка" biggrin

Добавлено (24.02.2018, 23:53)
Це те саме як би людина без водійських прав і досвіду сіла за руль мерса і давай відразу газувати по Львову biggrin . Гарантовано на першому кілометрі кудась та й в'їде biggrin
А потім виходить з машини і давай з розумним видом возмущатися - блін, дороги хренові, пішоходи шастають, знаків понаставляли, машина їздити прямо не вміє і т.д. biggrin
А єдиної правильної думки в голові так і нема - а може треба було спочатку вивчити пдд і пройти курси водіїв? biggrin

Тро-ТроДата: Неділя, 25.02.2018, 11:55 | Сообщение # 516
maksmyxt,
Цитата maksmyxt ()
Вы издеваетесь?!

Вибачте навiть i в думках не було.

Добавлено (25.02.2018, 10:24)
УниКрол, Менi здаеться що форум це мiсце де шукають вiдповiдь на конкретен питання.

Якщо Ви вважаете що шукати вiдповiдь це називаеться

Цитата Тро-Тро ()
"Шукає в гімні шкварка"
то не хай буде по Вашому. По однiй простiй причинi, я писав за трохи вгорi " Я не великий кроиликовод" I головне що я це визнаю.

Я Вам бiльше скажу, до всiх оцих пдд, я параноїк, на всю голову.

Але в мене стоїть дуга задача, (при усьому тому як би Ви не глузували як Вам здаеться). Найти вiдповiдь.

Добавлено (25.02.2018, 10:49)
maksmyxt, Частково я з Вами згоден, що не доопрацювання полягае в тому коли запускаеш. Але в тому випадку коли напрямок виключно м'ясний.

Коли ж якийсь вiдсоток iде на плем'я, це буде м'яко кажучи дивним якщо я не буду запускати.

Був такий випадок коли мене саме не запустили, ну бувае подумав тодi, у кожного свої зашкварки, i на протязi 10-ти днiв оце не запустили вистрелило у виглядi саблезубостi.

Якщо в подальшому буде все гаразд, то завдяки УниКрол, подiбнi питання буду задавати вiдверто "Шукає в гімні шкварка" перед ти коли запускати. А там уже вирiшувати.

Головне те що я тепер напевно розумiю, що може критись за тим коли запускаеш, i коли не запускають.

От так по трохи i вчу пдд. Дякую за увагу.

Добавлено (25.02.2018, 10:55)
УниКрол, До речi, я думаю Вам буде цiкаво, я не водiй, нема, i не було бажання стати. Розкрию Вам меленький фокус про якi зазвичай не говорять. Я танкiст.

salamДата: Неділя, 25.02.2018, 13:06 | Сообщение # 517
Тро-Тро, вакцинация,чистота в клетках.Больше ничего.

УниКролДата: Неділя, 25.02.2018, 13:37 | Сообщение # 518
Цитата Тро-Тро ()
Менi здаеться що форум це мiсце де шукають вiдповiдь на конкретен питання.

А хто заважає шукати?! Треба всього на всього перелистати теми, які стосуються даної проблеми. Там давно є всі відповіді.
А з розумним видом задавати смішні запттання, це хіба народ веселити...

hunter1290Дата: Неділя, 25.02.2018, 22:31 | Сообщение # 519
Цитата УниКрол ()
А хто заважає шукати?! Треба всього на всього перелистати теми, які стосуються даної проблеми. Там давно є всі відповіді.

Ця тема про виявлення нового штаму,але вона,як тема безтолкова,бо ніхто в нас на рідній Україні нового штаму не шукає,бо знайтми не можуть.Всіх "чортів" списують на стару гемку.А Тро-Тро, не завадило б просто "наблатикась" по ветиринарії на практиці,то може б менше писав анекдотів.Хто б там що не казав,а практика з розумними підсказками це найкращий напарник.

Сообщение отредактировал hunter1290 - Неділя, 25.02.2018, 22:32

art2Дата: Четвер, 01.03.2018, 10:52 | Сообщение # 520
Для информации...

Прикрепления: 5116630.jpg (395.8 Kb) · 8392501.jpg (370.5 Kb)

salamДата: Четвер, 01.03.2018, 17:38 | Сообщение # 521
art2, давайте в теме будем рекламировать вакцины))))

hunter1290Дата: Четвер, 01.03.2018, 21:21 | Сообщение # 522
Цитата salam ()
давайте в теме будем рекламировать вакцины))))

salam, ну тогда начинайте.

Усар_ЮрійДата: Четвер, 01.03.2018, 21:43 | Сообщение # 523
https://ecology.unian.ua/m....mi.html

art2Дата: Четвер, 01.03.2018, 22:03 | Сообщение # 524
salam, я не рекламирую а поделился с Вами информацией а выводы делайте сами...
Я лично не увидел рекламы в письме а увидел объяснения о разнице в типах вирусах.

salamДата: П`ятниця, 02.03.2018, 10:27 | Сообщение # 525
art2, информация о штамбе,с которым успешно справляется чешская вакцина?)))

Добавлено (02.03.2018, 09:27)
Усар_Юрій, запустят вирус,и одновременно под него вакцину,как в свое время сделали чехи

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025