|
Безопасная транспортировка кроликов.
| |
mr20 | Дата: Четвер, 17.12.2015, 16:56 | Сообщение # 301 |
Статус: Offline
| Цитата Olgaollrait ( ) Была другая смена водителей - 100 грн!!! И уступать нивкакую! Покупатель на месте попробовал поторговаться так выслушал от водителя. Нормально вообще? Оця фраза мені найбільше сподобалась))))))) те що водії обнаглівші - це ясно, але завдяки таким от "покупателям" потім і виникають проблеми хоч якось передати, за будь які гроші.. Ви ж коли передавали кролика, то водій вам ясно сказав, що за доставку хоче 100 грн. Якщо вам ціна не підходить, то розвертаєтесь і йдете шукати іншого водія. А так коли передавали, то погодились на його умови, а коли він свою сторону домовленості виконав (тобто кролика доставив), то покупець починає ціну збивати. Я б за таке просто в морду дав би. Це те саме, що вас попросили виконати якусь роботу. Для прикладу спекти торт. Ви попросили за таку послугу 200 грн. Людина погодилась, а коли прийшла забирати, то сказала, що 150 грн буде достатньо. Яка ваша реація? Ви будуту задоволені? Мовчки візьмете 150 грн?. Я так не думаю. Кожен сам оцінює свою працю. Не підходить - не передавайте тим автобусом.
|
|
|
|
vitalivarbanski | Дата: Четвер, 17.12.2015, 17:07 | Сообщение # 302 |
| Цитата mr20 ( ) Кожен сам оцінює свою працю Он что на спине его несет,имею ввиду кролика или т.п ??
Сообщение отредактировал vitalivarbanski - Четвер, 17.12.2015, 17:12 |
|
|
|
mr20 | Дата: Четвер, 17.12.2015, 18:20 | Сообщение # 303 |
| vitalivarbanski, ))) Цікаве бачення ситуації. Та впринципі він і людей в автобусі на спині не везе. Можна і безкоштовно повозити))))) Люди коли купують кролика по 100 грн за кг тоже думають, що ми їх у ресторані годуємо))))
|
|
|
|
slavabub | Дата: Четвер, 17.12.2015, 18:22 | Сообщение # 304 |
| mr20, если ехать 3 часа за 100грн.,то надо с кондиционером и на передних местах,а не в коробке
|
|
|
|
mr20 | Дата: Четвер, 17.12.2015, 18:43 | Сообщение # 305 |
| slavabub, Так я не говорю, що 100 грн це нормально. Мова іде про те, що не можна домовленості з водієм порушувати. Дехто принципово брати кролів не хоче. Потиче з ящика моча, намочить котромусь сумку, от тоді водій і наслухається))))
|
|
|
|
Хмара_Саша | Дата: Четвер, 17.12.2015, 19:21 | Сообщение # 306 |
| mr20, А що Ви їх так захищаєте??Може самі водій і кошти любите збивать?? Добавлено (17.12.2015, 18:21) --------------------------------------------- mr20, І ще Вам скажу одне,що водії візьмуть гроші за проїзд з рідної мами!!!
|
|
|
|
tim | Дата: Четвер, 17.12.2015, 19:28 | Сообщение # 307 |
| Цитата Хмара_Саша ( ) Може самі водій сто пудов
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Четвер, 17.12.2015, 19:29 | Сообщение # 308 |
| Цитата Хмара_Саша ( ) Може самі водій
Цитата tim ( ) сто пудов директором виробництва на меблевій фабриці Далі по темі!!!
|
|
|
|
Саша | Дата: Четвер, 17.12.2015, 19:34 | Сообщение # 309 |
| Зі свого досвіду скажу, що вартість перевезення кролика визначається суто жадібністю водія. В мене були випадки , коли по одному й тому ж маршруту кролики їхали з різницею вдвічі. Одного разу, кілька років тому, водій із Рівного у Львів захотів 80 грн, а це на той час було 10 дол) я покрутив біля скроні й передав за 20 грн. бувають випадки, коли водій не хоче брати з тих чи інших причин, а передати обов"язково, тоді звісно не торгуєшся й пристаєш на умови. З іншого боку скажу, що потрібно створити такі умови, щоби водій взяв передачу, не потрібно економити на "видактових матеріалах". Коробка, підстилка мають бути відповідними+знизу я ще підмотую плівку, що унеможливлює витікання сечі з коробки. Тоді водій може сміливо ставити коробку на сумки. Це у випадках, коли проблемно з місцем.
|
|
|
|
Miks | Дата: Четвер, 17.12.2015, 19:49 | Сообщение # 310 |
| Тарифы у перевозчиков какие-то непонятные. Кременчуг - Полтава 50 грн., Харьков - Кременчуг 50 грн. (расстояние в 2 раза больше), Кременчуг - Днепродзержинск 50 грн., Кременчуг - Запорожье (Автолюкс) 100 грн. Все ящики одинаковые .
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Четвер, 17.12.2015, 20:13 | Сообщение # 311 |
| Цитата mr20 ( ) А так коли передавали, то погодились на його умови, а коли він свою сторону домовленості виконав (тобто кролика доставив), то покупець починає ціну збивати. Я б за таке просто в морду дав би. Эта фраза мне понравилась больше всего!!! Едут кролики бусом Луцк-Харьков. Проехали Киев, водитель звонит мне, и говорит "Ваши кролики уже мертвые, кровь аж пошла носом...что с ними делать?..."
Как Вам такой расклад? Что сказать водителю? Три самки НЗБ... Я ему ответил, что выкинь их где то, я и на вокзал за ними не поеду... Прокомментируйте пожалуйста ситуацию, и подскажите, как быть мне, и что делать в следующий раз???
|
|
|
|
Миколайович | Дата: Четвер, 17.12.2015, 20:25 | Сообщение # 312 |
| Цитата tolianchik77 ( ) Я ему ответил, что выкинь их где то, я и на вокзал за ними не поеду... Ну це, якщо впевнені, що не обманув. Але, з іншого боку, з Києва до Харкова ще везти... Ну хоча б можна попросити сфотографувати на моб. і прислати ММС, тоді вже все.
Сообщение отредактировал Миколайович - Четвер, 17.12.2015, 20:26 |
|
|
|
Miks | Дата: Четвер, 17.12.2015, 20:30 | Сообщение # 313 |
| tolianchik77, чего то мне кажется, что это развод.
|
|
|
|
Миколайович | Дата: Четвер, 17.12.2015, 20:31 | Сообщение # 314 |
| Як на мене, то ще нормальний варіант: якщо при передачі все влаштувало, то зберіг номер моб. і тоді при наступному відправленні в цьому ж напрямку дзвонити тому ж водію та домовлятися, коли він в рейсі. В більшості ж випадків певні водії їздять на певних маршрутах.
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Четвер, 17.12.2015, 20:59 | Сообщение # 315 |
| Miks, какой там развод? Водитель же не сказал, что не приезжай... Было тепло, кролики в боковом багажнике буса, хорошие уплотнители, задохнулись...Бывает... Развод говоришь? Холодная погода, передаю на Ромны (Сумская обл) самчика (по моему 3 или 4 мес.), ставят в салон автобуса, мы вдвоем с супругой просим не ставить под печку. Приезжает к покупателю труп, да еще и жалуются, не сидел спокойно, все время пытался вылезти... А то, что кролик просто задыхался, кому ты расскажешь???
В поезде ставишь ящик в одно место, приезжают к покупателю под нижним сиденьем, под печкой, - труп...
Брать деньги они мастера, а если что- спросить не с кого!!!
|
|
|
|
|
|