|
Создание клуба
| |
krolikrex | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 14:22 | Сообщение # 271 |
Статус: Offline
| Quote (Rabbit) В чому саме має полягати підтримка кафедри, як на Вашу думку? Так це мене теж цікавить, що пояснити цій людині, що від неї потрібно?
михаил-Гайсин.0679089061,
|
|
|
|
Rabbit | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 14:26 | Сообщение # 272 |
| Quote (krolikrex) Так це мене теж цікавить, що пояснити цій людині, що від неї потрібно? І крім того, чим ми зможемо бути корисні з свого боку для цієї людини. Якщо нічого буде предложити- тоді це додаткова стаття фінансових расходів.
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 14:30 | Сообщение # 273 |
| Підтримка повинна бути наукова. Щоб все було по нормальному заводчики та судді повинні пройти курси по кролівництву і отримати відповідний сертифікат. Це дасть змогу підняти значення клубу в очах держави і заводчиків та суддів як фахівців своєї справи.
Сріблястий
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 14:32 | Сообщение # 274 |
| Quote (ВолодимирКС) І крім того, чим ми зможемо бути корисні з свого боку для цієї людини. Якщо нічого буде предложити- тоді це додаткова стаття фінансових расходів. І не тільки людині а й універу в цілому.
Сріблястий
|
|
|
|
krolikrex | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 14:40 | Сообщение # 275 |
| Короче потрібно зробити костяк якій дісно розпочне якусь роботу. Тойсть люди з вільним часом, та бажанням. Будласка , пропозиції?
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 14:53 | Сообщение # 276 |
| Пропозиція така, в нас на сайті купа представників обласних центрів (Вінниця,Дніпро, і т.д.) в любому обласному центрі можна зареєструвати громадську організацію, члени якої можуть бути з інших областей. По аналогії клуба "Кролик и Компания"
Сріблястий
Сообщение отредактировал ВолодимирКС - Вівторок, 12.04.2011, 14:57 |
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 15:22 | Сообщение # 277 |
| Quote (ВолодимирКС) підняти значення клубу в очах держави і заводчиків та суддів як фахівців своєї справи. Вова скажи ти в 44 роки хочеш проходити цей курс? Я в 25 нехочу. І в чиїх очах!? дЕРЖАВИ! Їй на нас наплювати і нам так же само має бути. Як ти сказав ми Quote (ВолодимирКС) фахівців своєї справи то і повині в своїх очах і очах колег бути на висоті. А думка держави щодо моєї справи, мене найменше цікавить, якщо б у нас було б як в Білорусів, то ми давно б мали клуб. Одним словом вийде слідуюче: Зареєструємо клуб, доб'ємось підтримки держави, підпишемось під якусь кафедру і тоді почнеться: Податки, збори, патенти і т.п. , а якщо хтось сумнівається, то спитайте в теперішніх підприємців, вони вам розкажуть, як держава допомогає.
Владимир
|
|
|
|
индикатор | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 16:02 | Сообщение # 278 |
| я запустил новый опрос " по созданию клуба" Прошу проголосовать и там будет видно -- кто как понимает это дело. Что мы переливаем из пустого в порожнее
Вадим
|
|
|
|
miss-nebo | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 17:17 | Сообщение # 279 |
| индикатор, Владимир я так понимаю что с клубом "Кролик и Компания" вы уже договорились!?
|
|
|
|
индикатор | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 17:53 | Сообщение # 280 |
| с этим клубом был один разговор. Итоги я писал раньше (№260 №263). Почему выбор был на этот клуб -- смотрите сообщ№256. Если у вас есть варианты других клубов -- позвоните, побеседуйте, и на страницах форума раскажите свое мнение. Нет пользы от теоретических разговоров "а вот бы неплохо... бы..." надо говорить только о сделаных делах
Вадим
Сообщение отредактировал индикатор - Вівторок, 12.04.2011, 18:19 |
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 18:00 | Сообщение # 281 |
| Quote (gaisyn-krolik) о і повині в своїх очах і очах колег бути на висоті. А думка держави щодо моєї справи, мене найменше цікавить, якщо б у нас було б як в Білорусів, то ми давно б мали клуб. Володя, я не хочу орієнтуватися на гірше, мені більше подобається німецький досвід. А там без папірця нікуди. Потрібно зрозуміти клуб це спосіб життя. А "я сижу в хліві і в завтра приїхав на виставку показав кролів, переміг всіх і вернувся в свій хлів " так не вийде, потрібно весь час займатися, щоб бути заводчиком кролів потрібно не тільки їх ростити а і вчитися, брати участь в семінарах, навчати інших. Потрібно займатись не тільки селекцією в себе в хліві, а займатись селекцією в клубі, підбирати пари на виставках кращих виробників. Ось на мою думку, клуб і клубна робота. А судді ну виберемо ми суддів, але судді так само повинні проходити навчання, та семінари як між собою так і разом із заводчиками, щоб визначити напрямки розвитку породи, правильність підбору племінного матеріалу. Моя думка, що без семінарів та курсів, це перетвориться із серйозного задуму в дурницю, з якою ніхто не буде рахуватись ні в нас ні закордоном. Я не дарма давав посилання на сайт німецької асоціації кролівників, там багато можна, навіть потрібно, повчитись. до того ж я подивився організацію клуба "Кролик и Компания" там все поставлено на нормальне наукове русло, і підв'язаний с/г універ, так і повинно бути. Не потрібно займатись дурницями, щоб потім на нас тикали пальцями і говорили "вони для себе придумали клуб, щоб брити гроші", як говорять про білорусів. Може я не прав, але це моя думка.
Сріблястий
|
|
|
|
krolikrex | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 18:10 | Сообщение # 282 |
| Власне я погоджуюся з любим позетивним поглядом. І взагалі розглядаю таке петання щоб пробити кінці , старих клубів які знаходелися в кожному місці, і просто його відтворити.
|
|
|
|
индикатор | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 18:22 | Сообщение # 283 |
| Самая главная причина -- время. Организация своего клуба с такими темпами, как оно идет сейчас, закончится через 5лет. Старых клубов нет и возрождение невозможно -- не тратьте время на это. А есть возможность сегодня выходить из болота. И сегодня решать выставки, бонитировки, аттестации и т.д. К вопросу о судьях -- без окончания курсов, без признаного свидетельства об аттестации -- это не судья. Я лично такому судье не доверю своего кроля Выставка отличается от ярмарки тем, что на неё приглашаются эксперты по породе, проводится бонитировка и выдается документ, а на ярмарке можно только купить и удачно обмыть покупку. Так вот -- ярмарка в Гайсине так и останется чисто торговой ярмаркой если не будет официально зарегистрирован клуб.
Вадим
|
|
|
|
miss-nebo | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 18:33 | Сообщение # 284 |
| индикатор, вы создали голосование, из этого я поняла что вопрос о присоединении к организации "К и К" решён с данным клубом. Дабы не было секретом, то я за присоединение к уже созданной организации. Сколько бы не было слов о создании клуба это только слова и пора признать свою не состоятельность. Добавлено (12.04.2011, 17:33) --------------------------------------------- Сколько раз был поднят вопрос о сложностях и дороговизне регистрации клуба. Давайте скажем честно что ни кто не хочет на себя брать ярмо. А фирм по регистрации уйма где четко есть сроки, стоимость и профиль организации. Но хочет ли "К и К" видеть нас в своем окружении!?
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 12.04.2011, 19:48 | Сообщение # 285 |
| Шановні индикатор, miss-nebo, на мою думку, зараз не має сенсу говорити про якесь приєднання, я не бачу перспектив розвитку "К і К", за сім років існування вони провели 10 виставку на 35 м2, на сьогодні в них 17 заводчиків карликових кролів. Порахуйте скільки їх в нас на сайті. Мова може йти тільки про об'єднання наших зусиль, тобто наші представники входять до всіх керівних органів "КіК". А для початку давайте створимо оргкомітет клубу (про це я вже замучився говорити), в кількості 11 чоловік (може є інші пропозиції по кількісному складу). Прошу подавати пропозиції і голосуємо, далі вносимо пропозиції по персональному складу оргкомітету. Давайте хоч створимо оргкомітет, щоб було з кого спитати за процес створення клубу.
Сріблястий
|
|
|
|
|
|