|
Методы содержания - обмен опытом.
| |
d_egor | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 11:58 | Сообщение # 2371 |
Статус: Offline
| Юра-Губ, не хочеш перечитати зимову перепалку, я тобі нагадаю, спір був за нічні чергування біля самки. Відповідаю, вночі не чергую і не ночую в кролятнику, самок, які не роблять гніздо і розкидають кроленят бракую. Якщо влітку гніздо запарилось, це лише моя вина, самку не бракую, вона своє діло зробила, гніздо зформувала, кроленят привела і не порозкидала.
Цитата Юра-Губ ( ) Літом вам не тяжко заглянути в гніздо, а зимою самка сама повинна все організувати. Правильно я поняв??? Не правильно. Вночі я до самок не встаю, мені тяжко, рано прийшов і викинув зайвий пух з гнізда.
Цитата Юра-Губ ( ) і ненавязувати комусь свої ідеї. Покажи, де і кому я що нав'язую, це якраз правильні заводчичики тут розписують що літні окроли це кримінал, і ті хто іх планує на літо прирівнюються до злочинців.
Цитата Юра-Губ ( ) тільки в когось воно дороще обходиться. Ну то ж вибір самого заводчика, істи м'ясо за 200 грн. чи за 200у.о., і плакатись в тряпочку що м'ясо за 200 у.о. погано пролазить в горло взагалі тут не доречно.
|
|
|
|
Solok | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 14:39 | Сообщение # 2372 |
| А чому ніхто не напише,що літній кролик гавнище-будьто панон-чемпіон чи еліта з вухом 24,3765см?
|
|
|
|
charodei | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 14:49 | Сообщение # 2373 |
| Цитата d_egor ( ) після окролу більшу частину пуху з маточника викидаю. Я теж про це писав. Так значно легше переносять спеку кроленята. І взагалі все вище написане d_egor, підтримую
|
|
|
|
Roman | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 15:01 | Сообщение # 2374 |
| Цитата d_egor ( ) вночі не чергую і не ночую в кролятнику, самок, які не роблять гніздо і розкидають кроленят бракую. Якщо влітку гніздо запарилось, це лише моя вина, самку не бракую, вона своє діло зробила, гніздо зформувала, кроленят привела і не порозкидала.
|
|
|
|
d_egor | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 15:39 | Сообщение # 2375 |
| Цитата Solok ( ) А чому ніхто не напише,що літній кролик гавнище-будьто панон-чемпіон чи еліта з вухом 24,3765см? Solok, це вже інше питання. Да, дійсно, літній кролик в порівнянні з зимовим гавнище. Але ж знову, дивлячись з якого ракурсу це «гавнище» розглядати. Якщо для виставок і для продажу на племя, то гавнище, а якщо для м’яса, то не таке вже й велике гавнище. Ну не так вони ростуть при +30 як при +10, біди в цьому великої немає, забій пройде на тиждень-півтора пізніше. Тому якби шановні професіонали розписали, що для виставок літній кролик не годиться, погано розвивається, самки дорогі, їх потрібно берегти, не дай боже ласти склеїть, тому літні окроли не проводимо. А якщо для м’яса, то питань немає, на свій страх і ризик можна злучати при відповідних умовах утримання. Питань би ні в кого ніяких не виникало і не було би писанини на три сторінки. А то ж ні, ми тут на форумі грамотні і професійні, а всі інші дурні, бо кролиць влітку парують, а літні окроли це злочин, знущання над твариною, живодери, грінпіс на нерадивих м’ясників потрібно натравити.
|
|
|
|
Руслан74 | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 16:42 | Сообщение # 2376 |
| Цитата d_egor ( ) Тому якби шановні професіонали розписали, що для виставок літній кролик не годиться, погано розвивається, самки дорогі, їх потрібно берегти, не дай боже ласти склеїть, тому літні окроли не проводимо. А якщо для м’яса, то питань немає, на свій страх і ризик можна злучати при відповідних умовах утримання. Питань би ні в кого ніяких не виникало і не було би писанини на три сторінки. А то ж ні, ми тут на форумі грамотні і професійні, а всі інші дурні, бо кролиць влітку парують, а літні окроли це злочин, знущання над твариною, живодери, грінпіс на нерадивих м’ясників потрібно натравити
|
|
|
|
charodei | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 16:55 | Сообщение # 2377 |
| d_egor, ну що ж Ви з професіоналіів знущаєтесь
|
|
|
|
Печерский | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 17:12 | Сообщение # 2378 |
| Цитата d_egor ( ) грінпіс на нерадивих м’ясників потрібно натравити. так их .... а то какие .....
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 17:33 | Сообщение # 2379 |
| Цитата Юра-Губ ( ) І ви самки вибраковуєте???
Цитата Юра-Губ ( ) Так чи ні??? І все таки?
|
|
|
|
d_egor | Дата: П`ятниця, 11.08.2017, 17:56 | Сообщение # 2380 |
| Юра-Губ, це ще раз для тих хто читає теми через сторінку, особливу увагу звертаємо на підкреслені слова.
Цитата d_egor ( ) Відповідаю, вночі не чергую і не ночую в кролятнику, самок, які не роблять гніздо і розкидають кроленят бракую. Якщо влітку гніздо запарилось, це лише моя вина, самку не бракую, вона своє діло зробила, гніздо зформувала, кроленят привела і не порозкидала.
|
|
|
|
victor | Дата: Субота, 12.08.2017, 00:51 | Сообщение # 2381 |
| Професіонали, мясники, грінпіс і вся оця хрень - до чого? Зрозумійте один п"є самогон, другий хенесі, третій віскі не обов"язково через добробут - їм подобається. Я люблю іномарки а сплю тижнями на березі в палатці і готую на кострі - подобається. Я не можу ловити карася, їду на сома і це коштує грошей - подобається. Я не держу дворнягу на подвір"ї а багато років тримаю чистопородних вівчарок, дорогих - подобається. Я тримав і тримаю панона і срібло перебрав кучу ліній поки знайшов те що подобається. Побачив красавця барана пофіг скільки коштує, куплю і розведу мені подобається. Не можу тримати будь що, і будь як НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ. Дуже не люблю днів коли приходиться забивати, особливо літом, бо забиваєш часто тих за ким весною була черга. Люблю гарних тварин, захоплююсь людьми які досягли успіхів у розведені будь чого.Добавлено (12.08.2017, 00:51) --------------------------------------------- А тепер, без образ, дайте відповідь, не СКУЧНО виростив забив і знов і знов.
Сообщение отредактировал victor - Субота, 12.08.2017, 00:48 |
|
|
|
charodei | Дата: Субота, 12.08.2017, 07:40 | Сообщение # 2382 |
| Цитата victor ( ) Професіонали, мясники, грінпіс і вся оця хрень - до чого? Мабуть до теми. Все інше Вами написане, уже як правило - який я гарний та розумний. Всі інші ... навіть не хотять Вас на гостини запросити.
Цитата victor ( ) СКУЧНО
|
|
|
|
victor | Дата: Субота, 12.08.2017, 12:28 | Сообщение # 2383 |
| charodei, Я запросив усіх, а просив показати ферму. Чого морозимось? Покажи своє "чудо", зроби краще чим навіть я, і покажи утри, мої сомплі. Вирости, зроби, здивуй. А потім пиши що кріль з вухами і вагою просто мясо. Як що так то чого за нього гроші платять, все ж платять. Якщо ти не зміг а хтось зробив це краще, то хто є хто? Покажіть де я писав що я найкращий, то що продаю дорожче чим ви, то це люди купують вони тратять свої зароблені гроші за мій непотріб, і сопливих баранів. Я не краду, не працюю з бюджетними організаціями. Впевнений заводчик який успішно тримає фландра або строкача, барани вони мої то непотріб, легко справиться з тим що робиш ти, а от навпаки СУМНІВАЮСЯ.
|
|
|
|
victor | Дата: Субота, 12.08.2017, 12:32 | Сообщение # 2384 |
| charodei, Це всі твої досягненя, пік кроликівництва.
Добавлено (12.08.2017, 12:32) --------------------------------------------- Когось хочеш навчити?
|
|
|
|
Руслан74 | Дата: Субота, 12.08.2017, 12:36 | Сообщение # 2385 |
| ООоо, почалося, в кого довший і товстіший :D.
|
|
|
|
|
|