Середа, 27.11.2024, 11:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Методы содержания - обмен опытом. - Сторінка 164 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Методы содержания - обмен опытом.
d_egorДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:26 | Сообщение # 2446
Статус: Offline
victor, останній пост взагалі картина маслом. biggrin
Про панона чиста правда, класний кролик, трудяга, тільки з оновленням крові є певні проблеми.

Руслан74Дата: Понеділок, 14.08.2017, 22:32 | Сообщение # 2447
Цитата victor ()
Писав і повторююсь всіх без винятку , будь то баран "ізабелла", чи панон люблю бережу і поважаю бо з їх допомогою заробляю гроші. Всім самкам даю відпочинок, не роблю уплотнених окролів, літом вентилятор, взимку обігрів, вет препарати використовую самі сучасні, регулярно спілкуюся з знаючими людьми, без причини які всплили повторно нікого не бракую, перевіряю можливо я зробив щось не так. І все одно десь колись прострілює "ДОБРИЙ ДЕНЬ". То як махати палкою регулярно то за рік залишаться одні дворняги.

Мясо потрібне всім і сім"Ї в першу чергу, навіть з тими антибіотиками які застосовую,воно краще від базарного, тушку менше 2кг. не розглядаю, найбільше люблю 2.5...3кг. це мінімум 5 міс кролю, після 3 він практичо не хворіє і нічого не боїться, від так два місяці чистої єкології думаю достатньо для якісного мяса.

Дякую за увагу. Конструктив пішов?

О тепер золоті слова.

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:43 | Сообщение # 2448
victor, о так би зразу Віктор -спокійно вріноважено вели б дискусію і висловлювали би свої погляди на кроліківництво

Добавлено (14.08.2017, 22:43)
---------------------------------------------
d_egor, так на ринку переважна більшість це каліфи-полтавця в рідкості побачиш

ужДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:52 | Сообщение # 2449
victor, я думаю ви даремно тут розриваєтесь.Вас ніхто незрозуміє.Я вже це пройшов на цьому форумі і заспокоївся.Цей форум дедалі стає нецікавим,багато кролеводів покинули цей сайт.У мене така думка що тут одні мясники сидять і обговорюють як чим побільше мяса забабахати.
Вас одиниці тут порозуміють що то таке цілий рік годувати,підготовити кролика до виставки.А на виставці коли твого кроля огляне спеціаліст і оцінить його то тоді ти можеш подивитися на що ти тягнеш.Як вже писав неодноразово що ідеального кролика нема я його ще небачив biggrin але своєю працею ми хочемо його створити.Мені наприклад нецікаво виростити та забивати все підряд.І про породи я вже тут сперечався але дарма.Тому раджу вам нереагувати так емоційно.Знаю що зараз почнуть писати непереплюнути,но так воно тут є.Є круг форумчан які один одному аплодують на своїх кролів незалежно який кріль .У мене все.

Добавлено (14.08.2017, 22:52)

Цитата sashakd ()
d_egor, ви візміть нашого полтавця-порода набагато стійкіша до простудних захворювань чим клубні породи-чи я помиляюсь?

wacko Без коментарів.

Руслан74Дата: Понеділок, 14.08.2017, 22:53 | Сообщение # 2450
Я думаю, що вже всі зрозуміли, що потрібно "мухи від котлет відокремлювати"

charodeiДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:55 | Сообщение # 2451
уж, в Ваших словах є зерно правди smile можливо "м'ясник" яким і я є, ніколи не зрозуміє " породистих" . до речі навпаки мабуть теж.

d_egorДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:55 | Сообщение # 2452
sashakd, полтавця Вам не потрібно бачити, підходьте до кліток з фландрами і строкачами. Там майже завжди такі специ кучкуються, що ого, у кожного корона голову так прижимає, що аж вуха скручуються. От вони Вам про полтавця і викладуть чисту правду. biggrin

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:56 | Сообщение # 2453
Руслан74,да дійсно хтось хоче по виставках з кроликами носится пока пастерельозу не підхватять а кого більше цікавить здоровий ваговий кролик як мясо -кожному своє

Сообщение отредактировал sashakd - Понеділок, 14.08.2017, 22:57

ужДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:58 | Сообщение # 2454
Цитата charodei ()
уж, в Ваших словах є зерно правди можливо "м'ясник" яким і я є, ніколи не зрозуміє " породистих" . до речі навпаки мабуть теж.

Може й так.

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 23:01 | Сообщение # 2455
уж, да Степан ви вирощуюти кролика для виставок а такі як charodei і інші бачуть в кролику в першу чергу мясо і нічого в цьому поганого немає-але це не означає що такого клубному знатоку(профі) як victor потрібно ображати когось лиш за те що хтось не являється клубним кролеководом

Сообщение отредактировал sashakd - Понеділок, 14.08.2017, 23:06

ужДата: Понеділок, 14.08.2017, 23:10 | Сообщение # 2456
sashakd, а ви знаєте скільки часу та смл треба щоб поноситися з кроликами по виставках?Організація,зустріч судів,проживання.Чого стоїть лише запросити судів,прошлого року до Ужгорода вперше приїхала бригада судів з Німетчини.Домовлялися через нашого земляка який вмовив їх приїхати до нас.Недуже хочуть їхати,бояться із за тої дурної ситуації у нас в країні.Один одному допомагають з за меж країни і це чудово.Суді доречі були здивовані кроликами які булм виставлені на виставці.Вони і згадки немали що тут можна побачити таких кролів,і повірте їм є з чим зрівнювати.Як вже писали вище те що вони пройшли у нас може через років 20-ть буде.

Добавлено (14.08.2017, 23:10)

Цитата sashakd ()
уж, да Степан ви вирощуюти кролика для виставок а такі як charodei і інші бачуть в кролику в першу чергу мясо і нічого в цьому поганого немає-але це не означає що такого клубному знатоку(профі) як victor потрібно ображати когось лиш за те що хтось не являється клубним кролеководом

Ображати нетреба нікого але і другим нетреба ображати нікого.

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 23:12 | Сообщение # 2457
уж, правильно- ви живете біля кордону і в вас виставки в Закарпатті майже кожного місяця проходять- а хто живе в глубинці -кому їхати до вистовок 100-150 км то він краще займется мясним виробництвом чим племеним

victorДата: Понеділок, 14.08.2017, 23:14 | Сообщение # 2458
Руслан74, На свої 150 ...200гр. ти і попав, бо ніхто не буде говорити з людиною таких поглядів, не заплатив за кроля то і сомплі почнеш лікувати через місяць, азітроміцін 60гр. путний коштує і не купиш ти його, чекати будеш може пройде.

Приходе за самцьом і з порогу де у вас дешевше, не звідки кров а де дешевше. Друге, вони однакові, ні ти не бачиш Бог тобі не дав бачити. Купуй з мясного відділення, по ціні мяса + , купив, спитав, як тримати, нагодував пирійом, половою, буряками, шкурками кавуна, посадив у напів яму в гімно і сцяки, здувся здох в кращому випадку не росте.... Винен той хто продав.

Я страшенно не терплю таких у будь яких проявах, чую їх на відстані, по мові і поглядах. Це є діти шарікова.

Пишу на форумі від скуки, до серця нічого не беру, бухати не бухаю бо тиск от і рву зад перед ...

ужДата: Понеділок, 14.08.2017, 23:20 | Сообщение # 2459
Тепер без образ.Вже декілька разів мав розмову по тел.на рахунок пол. срібла.Питали чи непробував звести полтаву з темним сріблом surprised .От мені цікаво як ведеця селекція полтави?Якщо дана порода зведена бог зна з чим,як вичисляють між ними помісь.І я думаю що її уйма .Дивлюсь на форумі фото даної породи, та колись без образ но так і хочеться матюкнутись.Но на кролику написано що він зведений з чимісь і в основному з БСС.Ще раз повторююсь це без образ.

Добавлено (14.08.2017, 23:20)
sashakd, ви помиляєтесь виставка раз на рік проходить.А то що на базарі по вихідним то туфта.Там нема на що дивитись.

Усар_ЮрійДата: Понеділок, 14.08.2017, 23:22 | Сообщение # 2460
Цитата victor ()
вони однакові, ні ти не бачиш Бог тобі не дав бачити. Купуй з мясного відділення, по ціні мяса + , купив, спитав, як тримати, нагодував пирійом, половою, буряками, шкурками кавуна, посадив у напів яму в гімно і сцяки, здувся здох в кращому випадку не росте.... Винен той хто продав.

Я страшенно не терплю таких у будь яких проявах, чую їх на відстані, по мові і поглядах. Це є діти шарікова.

то ще й скажуть що ячмінь не такий у вас.у нас без ГМО biggrin biggrin biggrin

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024