|
Методы содержания - обмен опытом.
| |
Усар_Юрій | Дата: Понеділок, 14.08.2017, 23:49 | Сообщение # 2476 |
Статус: Offline
| Цитата sashakd ( ) з 2 до 3 місяців і йде вибраковка -десь кокцидія вдарить десь риніт проскочить- виживають сильніші про ентерит та інші бактеріальні захворювання.профвлактика захворювань краще ніж лікування палкою
|
|
|
|
Руслан74 | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 00:02 | Сообщение # 2477 |
| victor, Я три роки тому платив і по 3500-4000грн це по вашому малі гроші були і через дві неділі соплі лікував і вилікував, але потім покривши тим самцем своїх самок яких три роки відбирав, а той б.. ть самець дав кроленят з біленькими лапками і це доречі самець від дуже елітних кролеководів які з Словачини чуть що нещодижня привозили кролів, то як їх називати скажіть мені ну і так далі.
Сообщение отредактировал Руслан74 - Вівторок, 15.08.2017, 00:03 |
|
|
|
victor | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 00:08 | Сообщение # 2478 |
| Де ви берте цю хрень? Мені Василь Васильвич "привіз" два роки назад з 4 клемами на вухах. Перебив клеймо по клейму, нафіга до цих пір не знаю. Винен гроші до цих пір, сам звонив вибачався пропонував ронських баранів, я йому усе простив, Бог з ним і з його другом на біціглі. Я сам об"їхав пів закарпаття, потратив 11 тисяч одне маленьке кроленя загинуло, один попчихав, пролікував, забрав на кухню, сцяв у хаті, мив тиждень підлогу, уже самцю більше року - бомба. Нема проблем якщо ти прийшов до господаря і накормили і напоїли і спати положили, і подзвонили самі як додому доїхали. А були такі що шорти розірвав бо пригав через кагат гімна на подвір"ї. ТО де купував і сам винен, скажу більше як потратили гроші то ще і подарунок був класний. Справжній гоподар цінує покупця. Вже казав що є люди якім довіряю як собі, і без всякого карантиу беру на подвір"я. Що люди шукають на базарі? БО ДЕШЕВШЕ І ТАКЕ САМЕ,. Добавлено (15.08.2017, 00:06) --------------------------------------------- Руслан74, Сам був у чоловіка вдома? Чи приймак прислав? Добавлено (15.08.2017, 00:08) --------------------------------------------- Усар_Юрій, А що дає палка, забив одного, всі клітки чисті стали, мухи пішли геть, і голубів не стало.
|
|
|
|
sashakd | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 00:18 | Сообщение # 2479 |
| Руслан74, я бачив недавно в Хмельницькому продавали клеймованих з документами Нзк вуха в них були з чорним відтінком-але господар кролів стояв на своєму що це чистопородні і по іншому не може бути(бо вони з документами)-смішно просто стало і все- але хтось всерівно спіймався на живця по любому
Сообщение отредактировал sashakd - Вівторок, 15.08.2017, 00:19 |
|
|
|
victor | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 01:13 | Сообщение # 2480 |
| sashakd, Без лоха і жізнь плоха. В магазині теж саме. Реклама по телебаченню і багато іншого. На базар з клубними докуметами. Молодці. Значит є попит.
Добавлено (15.08.2017, 00:56) --------------------------------------------- Я купив сріблястих самців у Саші Автухова( Aleks85) два самці супер, проста порода не дорогі кроленята все класно. Але на БАЗАРІ не100гр за кг а 70 за кроленя - ТАКЕ САМЕ. Ходять кругами бачуть що не те а морозяться, бабла жалко, от і пішло гімно по селі, і розвели його, потім покращили породу, ще раз удосконалили, і п.....ц.Добавлено (15.08.2017, 01:13) --------------------------------------------- Вибачайте але це роблять не члени клубів. До речі напевно у кожного є оптовик який забирає вибраковку і торгує як свою. Думаю майже у всіх. І знаючи це йдем і берем на базарі, а ще краще у циган. Я не вірю що господар з подвір"я, за адекватну ціну продав фуфло. Взяли з мясного вол"єра ваша вина.
У мене був випадок коли самець дав не зрозумілого кольору кроленя, одне на чотири виводки, більше не повторилось то що палкою його. Мало що то могло бути.
Сообщение отредактировал victor - Вівторок, 15.08.2017, 01:02 |
|
|
|
LSergey | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 11:26 | Сообщение # 2481 |
| Друзья, вы бы уж о нанотехнологиях поговорили, или космической геодезии, все равно в этом вы разбираетесь примерно так же как и в клубной жизни...
Добавлено (15.08.2017, 11:02) ---------------------------------------------
Цитата Руслан74 ( ) Я три роки тому платив і по 3500-4000грн це по вашому малі гроші були і через дві неділі соплі лікував і вилікував, але потім покривши тим самцем своїх самок яких три роки відбирав, а той б.. ть самець дав кроленят з біленькими лапками і це доречі самець від дуже елітних кролеководів які з Словачини чуть що нещодижня привозили кролів, то як їх називати скажіть мені ну і так далі. Бельгийский великан большой, красивый кролик. И дорогой и мяса много... Многие начинающие кролиководы сразу же бросаются на них, как сорока на все блестящее. Но к сожалению не так все просто. Это не калиф и не серебро, полтавское (кстати, туда тоже бельгиец подмешивался). И вот подержав год-два-три здуваются они. И начинаются сопли - не моя порода, не ко двору, с соплями продали, самки хреновые, ну и масса еще разного (зависит от фантазии и скудности словарного запаса). В результате из 10-15 начавших остается в лучшем случае один. Многие кролиководы Германии, Голландии, Словакии, Венгрии всю жизнь занимаются этой породой и достигли в этом определенных успехов. Заметь - своим трудом. Ты же кроликов начал сажать друг на друга только с 2011 года (если не ошибаюсь) и сразу решил, что получишь офигительные результаты. Продажи на Россию, Казахстан пойдут. Но не тут то было... Пару продал и все... Нет их больше... Подохли все... После этого, не смотря на свою некомпетентность, ты начал обгаживать других. Ты стал сразу великим промышленником, правда опять же поплакав перед этим, что мясо сбывать не куда. Ну да Мир не без добрых людей, помогли тебе в этом. По этому сажать кроликов друг на друга и заниматься разведением вещи разные. Это не для тебя. Кстати, как с комбикормом дела? Продается?Добавлено (15.08.2017, 11:26) --------------------------------------------- Ну и по поводу баранов. Как по мне самый неприхотливый кролик среди великанов. В случку идет в любое время, вынашивают и выкармливают в любое время года без проблем. Скороспелые. Тушка просто загляденье. Так что понятие клубный кролик существует только в головах некоторых индивидуумов, не компетентных в данном вопросе. И немного об элементарной математике... Старые самцы бельгийского великана уже практически перелиняли и к сентябрю-октябрю будут готовы в работу. А так как самок бельгийца в разведение принято пускать в возрасте 7-8 месяцев, то подсчитав на пальцах получается, что к случке они будут готовы в мае-июле. Ну и нафиг они нужны? Разве что на мясо, или для продажи кролиководам, которым абсолютно все равно, лишь бы побольше и подешевле.
Сообщение отредактировал LSergey - Вівторок, 15.08.2017, 11:03 |
|
|
|
victor | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 12:14 | Сообщение # 2482 |
| LSergey, Никто тебе не аплодирует и респект не ставит. Жабка она зеленая маленькая а душит....
У меня есть хороший товарищ, так он заявил что калифорния на Украине все извелась, и будет ее убирать. Я смотрю большими глазами... мужик нормальный адекватный высшее образование, откуда такая хрень? Купил раз купил два все плохое, ты где брал спрашиваю? На ОЛХ по 150 гр. за самчика. Вопросов нет и быть не может, он еще всегда пытается доказать, что пшеница лучше комбикорма, а последним кормить очень дорого. И так всегда.
|
|
|
|
LSergey | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 12:27 | Сообщение # 2483 |
| Цитата victor ( ) Никто тебе не аплодирует и респект не ставит. Дак мне оно и не надо зато в личку письма с угрозами идут Кстати, Руслан, кроликов, переболевших максиматозом у меня в хозяйстве не было и не будет надеюсь. И по поводу клуба и выставки - вступай в клуб. Массовость создашь.
|
|
|
|
Саша | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 12:46 | Сообщение # 2484 |
| Цитата victor ( ) так он заявил что калифорния на Украине все извелась так він правий) в деталі вдаватися не будемо)
Сообщение отредактировал Саша - Вівторок, 15.08.2017, 12:47 |
|
|
|
sashakd | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 15:19 | Сообщение # 2485 |
| Саша, дійсно так зараз вагову каліфорнію не знаю зі інші регіони а в Центрі України знайти важко
|
|
|
|
LSergey | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 15:32 | Сообщение # 2486 |
| sashakd, скорее речь идет не о ваговой, а о промышленной. Погоня за красотой вносит свои коррективы.
|
|
|
|
victor | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 15:47 | Сообщение # 2487 |
| Саша, Может нету весовой калифорнии из-за той же палки, перебили лучших. Не уберегли бедолагу. Я как панона взял почти 6 лет так еще не измельчал, хоть и не очень я его баловал, самок красивых берег не меньше баранов, а с парнями повезло, брал в прошлом году нового, правда не понравился....УБРАЛ.
Друзья если у кого начинают шалить нервы, то не берите в голову, это форум а кроли мясо и точка...Ваша же цитата. Выпейте по 75 мл. хорошего коньяка и за дело. Не согласных что кролик просто мясо еще много, помашем палкой, полечим сопли так много всего интересного.
|
|
|
|
Саша | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 20:20 | Сообщение # 2488 |
| Хлопці, я не женуся за вагою. Для мене важливо щоби кролик був гармонійний і стабільний генетично... А такої каліфорнії нема... То не росте, то лахмате, то без пігменту і т.д. В один момент перестав купувати кроликів в Україні. За рідкими вийнятками. Для прикладу, купив самку в хорошого кролевода. Вага не дуже, пігмент хороший.Структурно хороша. Крию хорошим самцем, лишаю найкращу самочку з окролу. Мамку б"ю, бо ще й соплива. Дочка, пігмент поганий, вага погана. Дочку крию знову хорошим самцем. Діти кращі за мамку, але все одно не дуже. забиваю весь окрол. Знову самку крию іншим хорошим самцем. Думаю, що виберу кращу самку і знову все з початку. І так товчуся 10 літ)))) То купляєш самку, гарна самка, все на місці. 5 міс-3 кг) Я розумію, що для Європи воно ніби й нормально, але ж ми не Європа))) І тут палка в поміч. А самців скільки перетовк))) Але мені цікаво і результати є, а це головне)
|
|
|
|
victor | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 21:13 | Сообщение # 2489 |
| Саша, Як може бути в 5 міс 3кг. Невже зерносуміш і пирій?
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Вівторок, 15.08.2017, 21:27 | Сообщение # 2490 |
| Цитата victor ( ) Як може бути в 5 міс 3кг буває в 6 міс. 3 кіл. з двух!!!!!! кроликів, зате в оголошенні пишуть :вік 1.5 міс. вага 1.5 кг
|
|
|
|
|
|