Понеділок, 06.10.2025, 23:02
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Вірусна геморагічна хвороба кролів. - Сторінка 136 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Вірусна геморагічна хвороба кролів.
maksmyxtДата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1
Статус: Offline

victorДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:10 | Сообщение # 2026
Olya, Це вгбк без сумнівів. На мою думку, сільського дядька, може бути дві причини.
1) Мутація вірусу, що пояснює сильне зниження дії вакцини, але дія є бо виживають від 25...50%.
2) Довколишнє середовище цього року якимось чином сильно вплинуло на власний імунітет кролів. Як каже дід Петро - поліття.

hunter1290Дата: Понеділок, 13.11.2017, 15:11 | Сообщение # 2027
annbara, я особисто проти бтл нічого не маю,бо коли почався падіж в мому господарстві я відразу проколов всіх кроликів лапінумом і ніби все втишилось,до того був випадок,що колов чешку роздільну і через тиждень вакцинований виводок весь впав.Я кажу про те,що в нас на Україні все робиться через те саме місце.Кролі массово дохнуть,але ніхто ніде не проводить ніяких мір хоча б для того,щоб лабораторними методами встановити точну причину,штам вірусу і т.д.
А тепер саме питання: Чому ніхто нічого не робить?
Тому,що ці люди,які сидять в кабінетах там на верхах десь бачили народ з своїми проблемами і це не ваша вина.І я можу припустити,що якби зразки були відправлені десь за бугор,то результати вже б давно зробили і дали відповідь.
Така ось наша правда.

victorДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:17 | Сообщение # 2028
УниКрол, Вася я б не махав гривнями, а відправив підлітка 3кг.
Простіше і дешевше. До того ж можна перевірити на скільки захищене власне господарство.
Костя думаю задумається вже сьогодні.

levkrolДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:18 | Сообщение # 2029
hunter1290, на складах ще куча вакцини, якщо зроблять правильний аналіз, кому продавати вакцину - це збиток для піприємств-виробників та перепродувачів, менеджери підуть на свій рахунок чи в декретні відпустки smile

AnaДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:25 | Сообщение # 2030
hunter1290,
Цитата hunter1290 ()
бо коли почався падіж в мому господарстві я відразу проколов всіх кроликів лапінумом і ніби все втишилось,до того був випадок,що колов чешку роздільну і через тиждень вакцинований виводок весь впав.

А до ветеринарної служби Ви зверталися, повідомляли їх, що у Вашому гсподарстві епідемія?

OlyaДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:26 | Сообщение # 2031
Цитата УниКрол ()
От для цього якраз і ставочки Якщо більшість впевнена в магічному ВГХК№2, то чому б не підтвердити свою впевненість копійкою?!

Жах!!!!!!!!! Моліть Бога,щоб вас обминула ця біда! А як зайде,не дай Бог... Цікаво тоді буде слухати вашу думку.

Цитата УниКрол ()
пережили чергову хвилю як і кожного року, без втрат, або із мінімальними втратами

А серед форумчан є такі,які з мінімальними втратами пережили цьогорічну гемку-фемку? поділіться досвідом виживання!!!

sashakdДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:27 | Сообщение # 2032
annbara, Надо было делать диАгностику чтобы об этом знали только Вы и человек который передал иследуемый материал(так я думаю правильно было бы) а не трубить на всю Украину об взятие материала на диагностику компанией БТЛ-пиарится надо было после оглашения результата-вот потому и такое негодование к Вам на форуме

Сообщение отредактировал sashakd - Понеділок, 13.11.2017, 15:27

hunter1290Дата: Понеділок, 13.11.2017, 15:36 | Сообщение # 2033
Цитата Ana ()
А до ветеринарної служби Ви зверталися, повідомляли їх, що у Вашому гсподарстві епідемія?

Я Вас прошу,яка там служба.Я колись мав необережність лікувати в них собаку,яку вони просто догробили.Там спеціалісти випити і з"їсти.

victorДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:36 | Сообщение # 2034
sashakd, От, @@@, тебе не спитали. Чоловіче ти нічого не втратив, чого таке негодування??? Якого @@@@.

AnaДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:43 | Сообщение # 2035
hunter1290,
Цитата hunter1290 ()
Я Вас прошу,яка там служба

А Ви мали то зробити......Якщо не повідомляєте, чому якихось дій від них чекаєте?
Цитата hunter1290 ()
.Я кажу про те,що в нас на Україні все робиться через те саме місце.Кролі массово дохнуть,але ніхто ніде не проводить ніяких мір хоча б для того,щоб лабораторними методами встановити точну причину,штам вірусу і т.д.

От і у мене до Вас таке ж питання...

Добавлено (13.11.2017, 14:43)
---------------------------------------------
hunter1290, http://krol.org.ua/load....-1-0-44 почитайте.. нехай застара інструкція, але актуальна досі......

УниКролДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:47 | Сообщение # 2036
Цитата hunter1290 ()

Цитата levkrol ()
на складах ще куча вакцини, якщо зроблять правильний аналіз, кому продавати вакцину

Цитата victor ()
НЕ КИДАЙТЕСЯ НА АННУ, ВОНА НЕ ВИНА В НАШИХ БІДАХ. ДІВЧИНА ЯК ВОЛОНТЕР, ПІШЛА НА ЗУСТРІЧ А МИ ДУЖЕ НЕ ГАРНО РОБИМО.

Ні, не волонтер, а руководитель направления по кролиководсву в ООО"Ветеко".
Тому і запроаонував, конкретні дії для них:
Цитата УниКрол ()
От замість того, щоб "добрим словом" помагати людям, дайте координати куди висилати проби, напишіть як правильно їх взяти, законсервувати. Створіть електронну карту епідеміологічної ситуації в Україні, щоб кожен міг завчасно побачити потенційну загрозу. Вчасно реагуйте на скарги, оперативно висилайне своїх спеціалістів на господарства, для відбору проб і консульитативної допомоги по місцю. І т.д. і т.п.

Цитата victor ()
Вася я б не махав гривнями, а відправив підлітка 3кг.
Простіше і дешевше. До того ж можна перевірити на скільки захищене власне господарство.

Я не махаю, я відстоюю свою думку і згоден ризикнути, чому ж всі інші сторонники магічної ВГБК№2 не хочуть підкріпити свою позицію рубльом? А тому що халяву у нас люблять дуже! Як кролика накупити, то бажано хорошого і по ціні м'яса. Як проводити експерименти на кролях, то бажано на чужих і нічим не ризикувати!
Здохне - значить накинуться як гієни і начнуть рвати репутацію на куски, весело пританцьовуючи!
Виживе - почнуть писати хвалебні оди і просити бесплатних консультацій.
В любому випадку, не ризикнувши нічим, залишаюьбся у виграші. А я старх як нелюблю хитрожопих. biggrin

hunter1290Дата: Понеділок, 13.11.2017, 15:52 | Сообщение # 2037
Ana, в нашій місцевості майже до кожного в господарство заходила гемка,були й такі,в кого викосила майже всіх,але коли ті люди звернулись до ветслужби,то ті сказали,що якщо кролі були привиті,то це не гемка,а пастерильоз і на цьому крапка.Кому воно потрібно ця наша епідемія,це ж їм лишній кіпіш.

УниКролДата: Понеділок, 13.11.2017, 15:53 | Сообщение # 2038
Цитата Olya ()
А серед форумчан є такі,які з мінімальними втратами пережили цьогорічну гемку-фемку?

Є і не один! Пережили чудо чи не чудо, але гемку і по всіх регіонах, включаючи особливо-небезпечні на думку більшості. Чому мовчать? А щоб ви їм горлянки не поперегризали biggrin
Цитата Olya ()
поділіться досвідом виживання!!!

Непоможе, я Вам в одне вухо влию, а з другого витече, тому що Ви вже на 100% впевнені у своїх судженнях на цю тему! Єдиний вихід, доказати Вам на ділі - посадити свого кроля у інфіковане середовище. Коротше, делайте ставки biggrin

sashakdДата: Понеділок, 13.11.2017, 16:08 | Сообщение # 2039
victor, слово @@@ Ви будете говорити в другім місці (наприклад в курилці)це форум кроліківників а не балаган який Ви тут розвели в останній час-ніякої конкретики-треба нову тему Вам зробити називається *Чи виживе кролик?*о там і ставки робіть

Сообщение отредактировал sashakd - Понеділок, 13.11.2017, 16:19

maksmyxtДата: Понеділок, 13.11.2017, 16:44 | Сообщение # 2040
victor, sashakd, контролируйте слова которые пишите или повторяете!
Цитата sashakd ()
не трубить на всю Украину об взятие материала на диагностику компанией БТЛ-пиарится

найдите пост который подтверждает ваши слова

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025