Вірусна геморагічна хвороба кролів.
|
|
maksmyxt | Дата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
|
|
|
|
|
SLAVA | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 10:59 | Сообщение # 1996 |
| Цитата УниКрол (  ) А транспортуєте і зберігаєте теж в одному термосі і холодильнику У мене від придбання до доставки на господарство проходить 20 хв. Транспортується із льодом, вакцинується в той же день. Про запас не беру. Спілкувався із людиною із Жмеринки( 10 км від мого госп), яка використовує БТЛ-у нього, і у інших після БТЛ проблем не має. Висновок напрошується сам собою.
|
|
|
|
victor | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 11:00 | Сообщение # 1997 |
| SLAVA, У мене на господарстві була використана вакцина БТЛ, Песторін і частина кролів Покровка, результат особливо не відрізнився. в процентному співвідношенні те саме.
|
|
|
|
narkottik | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 11:04 | Сообщение # 1998 |
| Не один производитель вакцины не даст гарантию,что на пути дороги от него до вас,вакцина не здохнет!
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 11:07 | Сообщение # 1999 |
| Цитата SLAVA (  ) використовує БТЛ-у нього, і у інших після БТЛ проблем не має. Висновок напрошується сам собою. прочитай останні сторінок 10 в темі і зроби висновки.Добавлено (13.11.2017, 10:07) --------------------------------------------- Та й взагалі, пояснення одне
Цитата УниКрол (  ) ...просто ви всі криворукі, умов не дотримуєтеся, має ж бути стабільна температура навколишнього середовища 21,5°C, кролики повинні мати ідеальне здоров'я, в крольчатнику стерильна чистота, та й взагалі у вас всіх має бути штат лаборантів, який оперативно повинен оцінювати ситуацію і колоти вам кролика з інтервалом залежним від ситуації.
|
|
|
|
victor | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 11:16 | Сообщение # 2000 |
| Песторін привозив особисто, з складу в Жулянах, пив каву з Рімою Михайлівною.Привіз в фімовому боксі, з термометром. Запакували з темп.+4.5 приїхала +5. Результат той самий. Добавлено (13.11.2017, 10:08) --------------------------------------------- Висновок один я Дол....б. Добавлено (13.11.2017, 10:16) --------------------------------------------- У Жмеринці видохло не менше чим у Барі, як когось минуло то хай дякує Богу. І просить подальшої милости. Я писав як мій друг отримав через два місяці після мене, падіж 99.5 %. Вакцина 50% чешка- 50% БТЛ.
|
|
|
|
Afeushka | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 11:26 | Сообщение # 2001 |
| d_egor, Руслан74, victor, VovaN, Спасибо ребята, успокоили.
|
|
|
|
Юлия | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 11:31 | Сообщение # 2002 |
| annbara, так я этого и не отрицаю
Цитата annbara (  ) вы видите только представителя БТЛ и очень агрессивно настроены
Я вижу только то, что и многие на этом форуме. В данный момент одни предположения и все кролиководы Украины криворукие с больным поголовьем...
Лично к Вам как к обычному человеку у меня нет претензий, а ветеринаров пока еще хватает, хоть и не так много как хотелось бы...
|
|
|
|
annbara | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 12:15 | Сообщение # 2003 |
| Цитата Юлия (  ) Я вижу только то, что и многие на этом форуме. В данный момент одни предположения и все кролиководы Украины криворукие с больным поголовьем... ЗАМЕТЬТЕ, Я НИ В ОДНОМ СВОЕМ СООБЩЕНИИ ТАКОЕ НЕ ОЗВУЧИВАЛА. Зачем перекручивать слова? Если люди спрашивают- я отвечаю. А вот прислушаться или нет-личное дело каждого. Возможно, и я ошибаюсь. Должна проводиться конструктивная дискуссия, ведь в споре рождается истинна.Добавлено (13.11.2017, 11:15) --------------------------------------------- KizkaOlga, спасибо)
|
|
|
|
Юлия | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 12:20 | Сообщение # 2004 |
| Цитата annbara (  ) Если люди спрашивают- я отвечаю. согласна на все 100%, но ... Люди открыто спрашивают на форуме о проблеме, а Вы отвечаете на поставленные вопросы, но только в ЛИЧКУ. И какая тут по Вашему
Цитата annbara (  ) конструктивная дискуссия
|
|
|
|
annbara | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 12:33 | Сообщение # 2005 |
| Юлия, так задайте вопрос? Я Вас слушаю
|
|
|
|
Юлия | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 12:39 | Сообщение # 2006 |
| annbara, С большим удовольствием задам, как только появится такая необходимость.
|
|
|
|
annbara | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 12:43 | Сообщение # 2007 |
| ну вот))) Вы думаете мне доставляет большое удовольствие общаться в таком ключе и отбиваться от Ваших обвинений? я буду очень рада, если хоть кому-либо мои ответы и консультации помогут на данном форуме. Еще раз повторюсь, я здесь не для продвижения продукции БТЛ))) Пусть все кролики Украины будут здоровы, а с моей либо с чей-нибудь еще помощью без разницы.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 12:50 | Сообщение # 2008 |
| Цитата annbara (  ) Если люди спрашивают- я отвечаю. А вот прислушаться или нет-личное дело каждого. А до чого тут прислухатися?
Цитата annbara (  ) для начала нужно действительно установить диагноз ВГБК и не только по симптомам и вскрытию, но и лабораторно.
Цитата annbara (  ) анализы дорого обходятся. и не в каждой лаборатории есть все необходимое для проведения данных исследований.
Цитата annbara (  ) вот поэтому остается только догадываться о диагностировании данного заболевания и методах борьбы с ним.
Цитата annbara (  ) В первую очередь нужно знать, что вакцинируются только здоровые кролики.
Цитата annbara (  ) если в хозяйстве есть
Цитата annbara (  ) кокцидиоз, пастереллез, инфекционный ринит и т.п.,
Цитата annbara (  ) организм не сможет выработать иммунитет а это может...
Цитата annbara (  ) привести к гибели животных находящихся в латентной (скрытой, начальной) стадии заболевания. І який висновок напрошується із цього коротенького лікбезу? Винуваті всі хто завгодно - кролеводи, шмаркаті кролики, дорогі лабораторії...тільки не ми.
Цитата annbara (  ) Должна проводиться конструктивная дискуссия, ведь в споре рождается истинна. Було б непогано, та чомусь невидно конкретних відповідей на пропозиції.
Цитата УниКрол (  ) От замість того, щоб "добрим словом" помагати людям, дайте координати куди висилати проби, напишіть як правильно їх взяти, законсервувати. Створіть електронну карту епідеміологічної ситуації в Україні, щоб кожен міг завчасно побачити потенційну загрозу. Вчасно реагуйте на скарги, оперативно висилайне своїх спеціалістів на господарства, для відбору проб і консульитативної допомоги по місцю. І т.д. і т.п.
|
|
|
|
charodei | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 12:57 | Сообщение # 2009 |
| УниКрол, Ви праві, але й людина вище голови не стрибне, робить що може.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 13:03 | Сообщение # 2010 |
| P.S. Анна, не сприймайте мою писанину як нападки в Вашу сторону! Проти Вас особисто я нічого немаю і навіть навпаки, Ви симпатична пані А от спеціаліста Біовета помурижити питаннями, це друга справа  Добавлено (13.11.2017, 12:03) ---------------------------------------------
Цитата charodei (  ) Ви праві, але й людина вище голови не стрибне, робить що може. Ну а хто ж тоді стрибати має?! Я з Вами?! Було чітко написано:
Цитата annbara (  ) Сразу хочу представиться мое имя Адлександрова Анна, работаю руководителем направления по кролиководсву в ООО"Ветеко". Представляю интересы производителя БТЛ. Хто ще, як не керівник має цим займатися? Кому, як не їй "віддуватися" ?
|
|
|
|