Вівторок, 07.10.2025, 01:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Вірусна геморагічна хвороба кролів. - Сторінка 133 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Вірусна геморагічна хвороба кролів.
maksmyxtДата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1
Статус: Offline

arharovec75Дата: Неділя, 12.11.2017, 23:29 | Сообщение # 1981
narkottik, вернись лет на 20 назад......

narkottikДата: Неділя, 12.11.2017, 23:37 | Сообщение # 1982
sashakd, незнаю ,это вы думаете сами,если в Украине идет такой подёж от вгбк ,мне кажется можно было бы что нибудь придумать!

hunter1290Дата: Неділя, 12.11.2017, 23:41 | Сообщение # 1983
Якщо чесно,то читаю останні пости і посміхаюсь,бо писати нема про що.Позаминулого року в мене падало поголів'я і до місяця,і старші,але тоді ніхто не знав про вгбк2,і ніхто не здіймав кіпіші,хоча всі були вакциновані і ревакциновпні.Короче кажучи всьому свій час,мій дід колись тримав по 300 кроликів,поки не по'явилась гемка і це все я дуже добре пом'ятаю,може тепер нас правлять другою болячкою,яку самі вигадали,а про протидію забули,або вірус мутував.Скоріш за все ніяка лабораторія ніякого конкретного висновку не дасть,і знов ми залишаємось самі з своєю бідою...

narkottikДата: Неділя, 12.11.2017, 23:43 | Сообщение # 1984
arharovec75, причому 20 лет назад,я говорю за этот год ,я пользуюсь ею только год!

Саня_ДобраДата: Неділя, 12.11.2017, 23:43 | Сообщение # 1985
чому наприклад для кролів невелика кількість препаратів з перших днів а для птиці(і все це в перші 2 тижні) ?
Энрофлоксацин 10%
Аскорбиноваякислота
Чиктоник
Биовит-80
Байкокс 2,5%

hunter1290Дата: Неділя, 12.11.2017, 23:47 | Сообщение # 1986
Це Ви до чого?

Добавлено (12.11.2017, 22:47)
---------------------------------------------
narkottik, і я про те те ж саме.

Саня_ДобраДата: Понеділок, 13.11.2017, 00:08 | Сообщение # 1987
Цитата hunter1290 ()
Це Ви до чого?

про те що кролям для імунітету крім вакцини ще щось потрібно давати

arharovec75Дата: Понеділок, 13.11.2017, 00:18 | Сообщение # 1988
narkottik, а я написал тебе когда слова были сказаны...Теперь она меня просто не интересует,я НЕ умаляю ее качеств!

annbaraДата: Понеділок, 13.11.2017, 09:15 | Сообщение # 1989
Цитата sashakd ()
а некоторые форумчане ее Анбару встречали как мессию которая нам поможет-вот и помогла

Юлия, hunter1290,
Вам я явно помочь не смогу, так как во мне вы видите только представителя БТЛ и очень агрессивно настроены лично ко мне. Да я работаю на производителя и очень горда этим, моя компания единственная, которая согласилась помочь и разобраться в этой проблеме. Для того чтобы выявить вирус ВГБК-2 его нужно обнаружить, с воздуха он не появляется. Зачастую этим занимаются институты и госучреждения, но никак не коммерческие организации.
Получается, если пытаешься помочь, да еще и бесплатно, все равно оказываешься плохим.
Вы все, сдавали на анализы и диагностику трупы падших животных? Как же лаборатория может выделить вирус? Разработать вакцину? и т.д.
В том году, Юлия, я ушла с форума именно из-за таких людей как Вы. Агрессивно настроенных. Меня просто не слышат, а пытаются вылить весь негатив и оправдать свою некомпетентность в выращивании кролей.

Lana-1Дата: Понеділок, 13.11.2017, 09:33 | Сообщение # 1990

annbara,

Доброе утро!
Результаты есть?

SLAVAДата: Понеділок, 13.11.2017, 10:16 | Сообщение # 1991
Хочу дізнатись цікаву інформацію-чи є у Вінницькій обл. постраждалі від гемки, які користувались не песторіном. Якщо не хочете афішувати-напішіть в особисте повідомлення.

annbaraДата: Понеділок, 13.11.2017, 10:18 | Сообщение # 1992
Lana-1, результатов пока нет, но как только будут, обязательно сообщу. Данные анализы не делаются быстро, необходимо все тщательно проверить и перепроверить.

KizkaOlgaДата: Понеділок, 13.11.2017, 10:26 | Сообщение # 1993
annbara, спасибо за помощь, участие и терпение biggrin

SLAVAДата: Понеділок, 13.11.2017, 10:33 | Сообщение # 1994
Є цікаві міркування. Я і Luban, використовуємо песторін із однієї аптеки. Розмовляли із ще одним Вінницькою людиною, яка використовує вакцину із тієї самої мережі аптек і вже 4 роки не знає геморагічки-то що вакцина не дієва лише у мене. Думаю, що до них просто не було попадання віруса.
У мене всі кролі вакцинувалися мін 1 раз на 6 міс.Є самки, які отримували вакцину в квітні, липні і вересні-результат однаковий. Навіть більше-падіж у не вакцинованих(25 шт молодняка) меньший ніж у інших. Для себе дійшов одного висновку-вакцина виявилась абсолютно не дієвою.
Як на мене, може бути декілька варіантів:
-вакцина не діє, тому що це вірус ВГБК 2;
-це звичайний ВГБК, але не дієва вакцина.

УниКролДата: Понеділок, 13.11.2017, 10:49 | Сообщение # 1995
Цитата annbara ()
Для того чтобы выявить вирус ВГБК-2 его нужно обнаружить, с воздуха он не появляется. Зачастую этим занимаются институты и госучреждения, но никак не коммерческие организации.

Тобто, ви просто штампуєте "вакцину", а діє вона, чи не діє, як вона діє, адаптується вірус чи мутує, вдосконалювати чи винаходити нову вакцину, це все проблеми не ваші? Цим державні інститути займатися мають, а ніяк не "коммерческие организации" ?

Цитата annbara ()
Вы все, сдавали на анализы и диагностику трупы падших животных? Как же лаборатория может выделить вирус? Разработать вакцину?

А ви берете зразки на аналіз? От замість того, щоб "добрим словом" помагати людям, дайте координати куди висилати проби, напишіть як правильно їх взяти, законсервувати. Створіть електронну карту епідеміологічної ситуації в Україні, щоб кожен міг завчасно побачити потенційну загрозу. Вчасно реагуйте на скарги, оперативно висилайне своїх спеціалістів на господарства, для відбору проб і консульитативної допомоги по місцю. І т.д. і т.п.

Ось тоді Вашу роботу оцінять і будуть Вам раді, і прислухатися будуть до кожного слова!

А на даний момент, уся Ваша допомога зводиться до - може гемка, може не гемка, може новий вірус, може взагалі не ВГБК....робіть собі аналіз!
Наша вакцина діє!!!...просто ви всі криворукі, умов не дотримуєтеся, має ж бути стабільна температура навколишнього середовища 21,5°C, кролики повинні мати ідеальне здоров'я, в крольчатнику стерильна чистота, та й взагалі у вас всіх має бути штат лаборантів, який оперативно повинен оцінювати ситуацію і колоти вам кролика з інтервалом залежним від ситуації.
Ну як тут не погодитися?! Звичайно ж що то ми лохи у всьому винні і як та вакцина подіє, якщо в нас кролик на дворі сидить а на вулиці -10°C, а не 21,5°C, в клітках какахи валяються, та й підстилка вся в мочі wacko , ну і в придачу до всього в наших кроликів, о ужас!!!, буває пододерматит, кліщ вушний, та й ще навіть соплі бувають wacko І в придачу до всього, ми барани, ще й не возимо кожного трупа до Києва на аналіз!!! Ну як тут вакцина подіє, звичайно ж то наша вина! biggrin

Добавлено (13.11.2017, 09:49)
---------------------------------------------

Цитата SLAVA ()
Я і Luban, використовуємо песторін із однієї аптеки.

А транспортуєте і зберігаєте теж в одному термосі і холодильнику?

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025