|
Кролики - это не только ценный мех !
| |
Гаманчук | Дата: Вівторок, 31.10.2017, 17:17 | Сообщение # 346 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Я й не сумнівався що ваша сім'я розуміється на справжніх продуктах,НА ЗДОРОВ'Я.Щойно напихнув 30 батонів Дрогобицької.
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Вівторок, 07.11.2017, 22:10 | Сообщение # 347 |
Группа: Друзья
Сообщений: 6715
Репутация: 524
Статус: Offline
| Гаманчук, благодарим!
Цитата Гаманчук ( ) Щойно напихнув 30 батонів Дрогобицької.
Добавлено (07.11.2017, 21:10) --------------------------------------------- Гаманчук, попробовали уже и Дрогобицьку, Суперовая!!! Огромная благодарность от всей семьи!!!
|
|
|
|
Ingusha1971 | Дата: Вівторок, 07.11.2017, 22:35 | Сообщение # 348 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 111
Репутация: 10
Статус: Offline
| Гаманчук, tolianchik77, на ночь есть вредно, а я слюной заливаюсь... Что ж вы делаете, такие посты перед сном читать опасно для фигуры
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Вівторок, 07.11.2017, 23:25 | Сообщение # 349 |
Группа: Друзья
Сообщений: 6715
Репутация: 524
Статус: Offline
| Ingusha1971, а мы по чуть-чуть!
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Вівторок, 21.11.2017, 19:20 | Сообщение # 350 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата tolianchik77 ( ) попробовали уже и Дрогобицьку, Суперовая!!! Та я не мав сумніву,тому що коли дотримана рецептура та технологія,то результ завжди позитивний.НА ЗДОРОВ'Я!!!Ось свіженька Московська холоне.
Цитата Ingusha1971 ( ) Гаманчук, tolianchik77, на ночь есть вредно, а я слюной заливаюсь... Что ж вы делаете, такие посты перед сном читать опасно для фигуры
Зараз поставив собі за мету після важкої операції схуднути,їм усе.але добряче зменшив порції і результат - 7 кг за місяць,а батончик ковбаски споживаємо удвох з дружиною 10 діб.Добавлено (12.11.2017, 16:28) --------------------------------------------- Зараз сезон риби.Недільне блюдо - запечений короп.
Добавлено (21.11.2017, 18:20) --------------------------------------------- Поки я хворів дружина відгодувала гарну свиняку,три дні тому настав її звйоздний час.Бог дав мені сили її заколоти.Наробили ковбаси,паштету з голови та печінки,сала по мадьярські та трохи сирокопченного балика,який поспіє на Новий рік.
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Вівторок, 21.11.2017, 19:33 | Сообщение # 351 |
Группа: Друзья
Сообщений: 6715
Репутация: 524
Статус: Offline
| Гаманчук, вот это я понимаю, подготовка к празднику!!! Супер! Пошел в личку писать.
|
|
|
|
salam | Дата: Вівторок, 21.11.2017, 21:23 | Сообщение # 352 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 74
Репутация: 7
Статус: Offline
| Гаманчук, а для цвета чё в колбаску добавляете?
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Середа, 22.11.2017, 09:02 | Сообщение # 353 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата salam ( ) Гаманчук, а для цвета чё в колбаску добавляете?
Для кольору кладу 2% нітрітної солі.
https://vn-nina.prom.ua/p30740524-sol-nitritnaya-pektosol.html
|
|
|
|
salam | Дата: Середа, 22.11.2017, 22:54 | Сообщение # 354 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 74
Репутация: 7
Статус: Offline
| Гаманчук, благодарю! Добавлено (22.11.2017, 21:54) --------------------------------------------- Гаманчук, а рецептом сырокопченого балычка не поделитесь?
|
|
|
|
Afeushka | Дата: Четвер, 23.11.2017, 09:25 | Сообщение # 355 |
Группа: Друзья
Сообщений: 803
Репутация: 122
Статус: Offline
| Гаманчук, Сколько вкуснятины!!!! Супер!!!
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Четвер, 23.11.2017, 09:40 | Сообщение # 356 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата salam ( ) а рецептом сырокопченого балычка не поделитесь?
Куски посолити в нітрітній солі (2 - 2.5%) від ваги у цупкому поліетиленовому мішку і зав'язати.Тримати при температурі 2 - 4 гр неділю,потім додати спеції ,які подобаються і тримати ще неділю,повісити в кімнаті,дати просохнути і на другий день прокоптити при Т - 25 гр три години,вивісити в такому місці де Т- 10- 12 гр і вологість від 60 до 75%,в мене це неопалювана веранда або в холодильнику.Через днів 10 знов прокоптити 3 години.Через місяць продукт готовий.
|
|
|
|
salam | Дата: Четвер, 23.11.2017, 17:34 | Сообщение # 357 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 74
Репутация: 7
Статус: Offline
| Гаманчук, Дякую
|
|
|
|
уж | Дата: Четвер, 23.11.2017, 21:56 | Сообщение # 358 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
| Гаманчук, а сало по мадярські то яке має бути?
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Неділя, 03.12.2017, 09:47 | Сообщение # 359 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Сало з спини засолити на 3 - 5 днів.Приготувати мелену паприку Чілі і солодку.Обваляти сало в цій суміші.Прокоптити 3 години при Т 25 гр. Я завакуумував.
Добавлено (30.11.2017, 08:12) --------------------------------------------- Колега по ковбасуванню затіяла сирозав'ялити кролячі окорочка,після двонедільної просолки вивісила в своєму прилаштованому для цих справ,холодильнику.Побачимо що з того вийде,буду тримати в курсі.
Добавлено (01.12.2017, 15:24) --------------------------------------------- А ось і мій сиров'ялокопченний балик поспів,за 22 дні 2 рази пікоптив по 3 години,весь інший час висів у неопалюваній веранді.
Добавлено (03.12.2017, 08:47) --------------------------------------------- Якось в одного підприємця випросив ящик скумбрії 18 кг по оптовій ціні - 53 гривні.Риба гарна,крупна по не менш як 500 грам одна.Вже й запікав її на подушці з моркви та червоної цибулі,а вчора 6 штук зробив холодним копченням.Три доби в маринаді зі спеціями та 90 грам солі,та 30 грам цукру на літру.Потім на добу в хаті обсушував і 5.5 годин копчення при 24 градусах,вийшло смачно.А в тім щось мені не зручно,схоже на те ,що я окупував цю тему,тому помовчу з пів року.
Сообщение отредактировал Гаманчук - Неділя, 03.12.2017, 09:57 |
|
|
|
nova | Дата: Неділя, 03.12.2017, 10:54 | Сообщение # 360 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Цитата Гаманчук ( ) А в тім щось мені не зручно,схоже на те ,що я окупував цю тему,тому помовчу з пів року. Ой,ой не вздумайте!!Я наприклад дуже вдячна за участь в цїй темї!!Не пропадайте!!Де ж ми ще наберемося наснаги на те щоб робити хоч щось подїбне???
|
|
|
|
|
|