П`ятниця, 10.05.2024, 17:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Кролики - это не только ценный мех ! - Сторінка 22 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Логін:
Пароль:
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Форум » Свободное общение » Курилка » Кролики - это не только ценный мех ! (Блюда из кролика и не только,кулинарная страничка.)
Кролики - это не только ценный мех !
ГаманчукДата: Четвер, 13.04.2017, 16:22 | Сообщение # 316
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
Великодня ковбаска та інші делікатесики.

 
storozhvДата: П`ятниця, 02.06.2017, 21:50 | Сообщение # 317
Группа: Друзья
Сообщений: 406
Репутация: 19
Статус: Offline
Доброго всім вечора! Хто поділиться рецептом заливних кролячих язиків?
 
Гедзь_ВалентинДата: Понеділок, 05.06.2017, 21:56 | Сообщение # 318
Группа: Друзья
Сообщений: 1884
Репутация: 91
Статус: Offline
сьогодні пробував рецепт шашлика кроля що на першій сторінці , тож шашлик вийшов клас от тількт
и солі не 2 ст ложки а 1 і невеликим горбиком ( я зрау дав одну) . в мене маринувався годин 15
 
ГаманчукДата: Середа, 21.06.2017, 13:02 | Сообщение # 319
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
Вітчина з кроля.
Прикрепления: 4629115.jpg (359.3 Kb) · 8985603.jpg (294.4 Kb)


Сообщение отредактировал Гаманчук - Середа, 21.06.2017, 13:03
 
VovaNДата: Середа, 21.06.2017, 13:20 | Сообщение # 320
Группа: Друзья
Сообщений: 1182
Репутация: 117
Статус: Offline
Гаманчук, а рецептик ?!
 
ГаманчукДата: Середа, 21.06.2017, 15:58 | Сообщение # 321
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
Цитата VovaN ()
а рецептик ?!

Робив по мотивам шинки Мраморної,ось по цьому відео.

https://www.youtube.com/watch?v....ndex=53
 
novaДата: Середа, 21.06.2017, 22:26 | Сообщение # 322
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
Цитата Гаманчук ()
Вітчина з кроля.
на смак не сомніваюсь ,що неперевершена,а от на вид "розтріпана" якась sad якось її треба придумати як "стягнути" поплотніше.. smile

Добавлено (21.06.2017, 22:26)
---------------------------------------------

Цитата Гаманчук ()
Великодня ковбаска
а от ця ковбаска теж з кролика? і якщо так,то щось яне бачу рецепта...може погано шукала?? sad
 
ГаманчукДата: Четвер, 22.06.2017, 10:12 | Сообщение # 323
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
Цитата nova ()
треба придумати як "стягнути" поплотніше


Погоджуюсь пані nova,це моя перша кроляча ковбаса,є над чим попрацювати.

Цитата nova ()
а от ця ковбаска теж з кролика? і якщо так,то щось яне бачу рецепта...може погано шукала??

Ні то Московська,а рецепт звичайний 75 % яловичини 25 %хребтового сала,2.5%нітрітної солі,спеції.2 доби предпосол при температурі +4,мясо на саму меншу решітку,сало на кубики порізати вручну,добре вимісити,начинити в свинячу череву,бажано спеціальним шприцом.На ніч підвісити в холодильнику,потім в коптильні обсушити при 60 градусах і обжарити з димом при 80гр.варити в воді до досягнення темп,в середині ковбаси 72 гр,вода не має більше нагріватися як 80 гр.Потім знов обсушка в диму при 25 гр,три години,і все.Звичайно треба мати певне обладнання.Ось моя вчорашня Краківська.


Сообщение отредактировал Гаманчук - Четвер, 22.06.2017, 10:14
 
novaДата: Четвер, 22.06.2017, 11:13 | Сообщение # 324
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
Гаманчук, я хочу до ВАс в гості!! biggrin biggrin biggrin
 
ГаманчукДата: Четвер, 22.06.2017, 11:18 | Сообщение # 325
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
Цитата nova ()
я хочу до ВАс в гості!!

Надзвичайно буду радий такій пані,з такою високою репутацією,я ще й помангалити люблю.
 
levkrolДата: Четвер, 22.06.2017, 14:43 | Сообщение # 326
Группа: Друзья
Сообщений: 1126
Репутация: 35
Статус: Offline
Гаманчук, яка у Вас коптильня? може є фото. хочу собі зробити.
 
ГаманчукДата: Четвер, 22.06.2017, 15:07 | Сообщение # 327
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
Цитата levkrol ()
яка у Вас коптильня? може є фото. хочу собі зробити.

Коптильна камеру обладнав із старого холодильника,колись такі стояли в закладах громадського харчування,внизу необхідну температуру задає електро плитка (буду міняти на тен) збоку врізана подача диму,дим подає димогенератор,він працює на щепі і є можливість проводити як гаряче,так і холодне копчення.


 
novaДата: Четвер, 22.06.2017, 16:20 | Сообщение # 328
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
Гаманчук, respect respect respect ok Оце-то да!!Оце я розумію підхід!! smile Успіхів і смачного!! smile
 
ГаманчукДата: Понеділок, 21.08.2017, 08:05 | Сообщение # 329
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
nova,не зрозумів,а в гості wink ?дякую і Вам всього найкращого.

Добавлено (12.07.2017, 08:40)
---------------------------------------------
Московська,вищого гатунку

.

Добавлено (21.08.2017, 08:05)
---------------------------------------------
Робив м'ясний мікс (свинина,телятина,курка і кролик) на грилі.Однозначно переміг кролик. biggrin

 
ужДата: Вівторок, 22.08.2017, 13:14 | Сообщение # 330
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
Гаманчук, up
 
Форум » Свободное общение » Курилка » Кролики - это не только ценный мех ! (Блюда из кролика и не только,кулинарная страничка.)
Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024