|
Кролики - это не только ценный мех !
| |
Гаманчук | Дата: Четвер, 13.04.2017, 16:22 | Сообщение # 316 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Великодня ковбаска та інші делікатесики.
|
|
|
|
storozhv | Дата: П`ятниця, 02.06.2017, 21:50 | Сообщение # 317 |
Группа: Друзья
Сообщений: 406
Репутация: 19
Статус: Offline
| Доброго всім вечора! Хто поділиться рецептом заливних кролячих язиків?
|
|
|
|
Гедзь_Валентин | Дата: Понеділок, 05.06.2017, 21:56 | Сообщение # 318 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1884
Репутация: 91
Статус: Offline
| сьогодні пробував рецепт шашлика кроля що на першій сторінці , тож шашлик вийшов клас от тількт и солі не 2 ст ложки а 1 і невеликим горбиком ( я зрау дав одну) . в мене маринувався годин 15
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Середа, 21.06.2017, 13:02 | Сообщение # 319 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Вітчина з кроля.
Сообщение отредактировал Гаманчук - Середа, 21.06.2017, 13:03 |
|
|
|
VovaN | Дата: Середа, 21.06.2017, 13:20 | Сообщение # 320 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1182
Репутация: 117
Статус: Offline
| Гаманчук, а рецептик ?!
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Середа, 21.06.2017, 15:58 | Сообщение # 321 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата VovaN ( ) а рецептик ?! Робив по мотивам шинки Мраморної,ось по цьому відео.
https://www.youtube.com/watch?v....ndex=53
|
|
|
|
nova | Дата: Середа, 21.06.2017, 22:26 | Сообщение # 322 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Цитата Гаманчук ( ) Вітчина з кроля. на смак не сомніваюсь ,що неперевершена,а от на вид "розтріпана" якась якось її треба придумати як "стягнути" поплотніше.. Добавлено (21.06.2017, 22:26) ---------------------------------------------
Цитата Гаманчук ( ) Великодня ковбаска а от ця ковбаска теж з кролика? і якщо так,то щось яне бачу рецепта...може погано шукала??
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Четвер, 22.06.2017, 10:12 | Сообщение # 323 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата nova ( ) треба придумати як "стягнути" поплотніше
Погоджуюсь пані nova,це моя перша кроляча ковбаса,є над чим попрацювати.
Цитата nova ( ) а от ця ковбаска теж з кролика? і якщо так,то щось яне бачу рецепта...може погано шукала?? Ні то Московська,а рецепт звичайний 75 % яловичини 25 %хребтового сала,2.5%нітрітної солі,спеції.2 доби предпосол при температурі +4,мясо на саму меншу решітку,сало на кубики порізати вручну,добре вимісити,начинити в свинячу череву,бажано спеціальним шприцом.На ніч підвісити в холодильнику,потім в коптильні обсушити при 60 градусах і обжарити з димом при 80гр.варити в воді до досягнення темп,в середині ковбаси 72 гр,вода не має більше нагріватися як 80 гр.Потім знов обсушка в диму при 25 гр,три години,і все.Звичайно треба мати певне обладнання.Ось моя вчорашня Краківська.
Сообщение отредактировал Гаманчук - Четвер, 22.06.2017, 10:14 |
|
|
|
nova | Дата: Четвер, 22.06.2017, 11:13 | Сообщение # 324 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Гаманчук, я хочу до ВАс в гості!!
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Четвер, 22.06.2017, 11:18 | Сообщение # 325 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата nova ( ) я хочу до ВАс в гості!! Надзвичайно буду радий такій пані,з такою високою репутацією,я ще й помангалити люблю.
|
|
|
|
levkrol | Дата: Четвер, 22.06.2017, 14:43 | Сообщение # 326 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1126
Репутация: 35
Статус: Offline
| Гаманчук, яка у Вас коптильня? може є фото. хочу собі зробити.
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Четвер, 22.06.2017, 15:07 | Сообщение # 327 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата levkrol ( ) яка у Вас коптильня? може є фото. хочу собі зробити. Коптильна камеру обладнав із старого холодильника,колись такі стояли в закладах громадського харчування,внизу необхідну температуру задає електро плитка (буду міняти на тен) збоку врізана подача диму,дим подає димогенератор,він працює на щепі і є можливість проводити як гаряче,так і холодне копчення.
|
|
|
|
nova | Дата: Четвер, 22.06.2017, 16:20 | Сообщение # 328 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Гаманчук, Оце-то да!!Оце я розумію підхід!! Успіхів і смачного!!
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Понеділок, 21.08.2017, 08:05 | Сообщение # 329 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| nova,не зрозумів,а в гості ?дякую і Вам всього найкращого. Добавлено (12.07.2017, 08:40) --------------------------------------------- Московська,вищого гатунку
.
Добавлено (21.08.2017, 08:05) --------------------------------------------- Робив м'ясний мікс (свинина,телятина,курка і кролик) на грилі.Однозначно переміг кролик.
|
|
|
|
уж | Дата: Вівторок, 22.08.2017, 13:14 | Сообщение # 330 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
| Гаманчук,
|
|
|
|
|
|