|
Кролики - это не только ценный мех !
| |
VovaN | Дата: Понеділок, 30.01.2017, 10:53 | Сообщение # 301 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1182
Репутация: 117
Статус: Offline
| ковбаса,це можно без пива та без хліба
Сообщение отредактировал VovaN - Понеділок, 30.01.2017, 10:55 |
|
|
|
sarmat | Дата: Понеділок, 30.01.2017, 12:32 | Сообщение # 302 |
Группа: Друзья
Сообщений: 494
Репутация: 44
Статус: Offline
| VovaN, а сало.... тоже с кролика
|
|
|
|
rentgen81 | Дата: Понеділок, 30.01.2017, 12:35 | Сообщение # 303 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 229
Репутация: 4
Статус: Offline
| VovaN, в принципі все так само.Базилік нетреба,можна гвоздіку,теж на любітеля.Соль 50гр на кіло мяса.
|
|
|
|
VovaN | Дата: Понеділок, 30.01.2017, 12:36 | Сообщение # 304 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1182
Репутация: 117
Статус: Offline
| sarmat, ну, майже, тільки з хрюкаючих
|
|
|
|
Шкет | Дата: Понеділок, 30.01.2017, 12:39 | Сообщение # 305 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 47
Репутация: 4
Статус: Offline
| VovaN, Правда так больше влезит
|
|
|
|
levkrol | Дата: Вівторок, 31.01.2017, 06:30 | Сообщение # 306 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1126
Репутация: 35
Статус: Offline
| Miks, и того и другого если есть. Vovan, будем пробовать, спасибо.
Сообщение отредактировал levkrol - Вівторок, 31.01.2017, 06:32 |
|
|
|
Гаманчук | Дата: Вівторок, 31.01.2017, 08:36 | Сообщение # 307 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Ось моя Краківська,навіть близько в магазинах такої не має.
|
|
|
|
charodei | Дата: Вівторок, 31.01.2017, 09:13 | Сообщение # 308 |
Группа: Пользователь
Сообщений: 1343
Репутация: 87
Статус: Offline
|
|
|
|
|
ПашаП | Дата: Вівторок, 31.01.2017, 09:30 | Сообщение # 309 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
| А з нутрій хтось щось готовить?
|
|
|
|
уж | Дата: Субота, 04.03.2017, 00:26 | Сообщение # 310 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
| Добрий вечір форумчани.Цікавит рецепт маринування кролика,хочу попробувати закоптити.Цікавить провірений рецепт.Буду вдячний .
|
|
|
|
VovaN | Дата: Субота, 04.03.2017, 01:02 | Сообщение # 311 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1182
Репутация: 117
Статус: Offline
| уж, http://krol.org.ua/forum/15-123-315487-16-1485762653 випробувано кілька разів - смакота
|
|
|
|
Гедзь_Валентин | Дата: Субота, 04.03.2017, 01:03 | Сообщение # 312 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1884
Репутация: 91
Статус: Offline
| уж, на 1 літру води одна ст солі неповна ( стопка 80 гр) 5-7 горошин чорного перцю 2 лаврових листка . ставите воду кипіти і коли почне закипати то це все кидаєте і виключаєте газ . коли коли маренад охолоне то заливаете кроля або інше мясо . суміш готовите стільки літрів скільки треба щоб добре покрило мясо . якщо буде стояти в хаті то на півтора суток замочувати а якщо в підвалі буде стояти то можна і двоє суток . мариную так перед копченням і свинину .
|
|
|
|
уж | Дата: Субота, 04.03.2017, 10:27 | Сообщение # 313 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
| VovaN, Гедзь_Валентин, Гарно дякую.Будемо пробувати.
|
|
|
|
Vladislaff | Дата: Субота, 04.03.2017, 20:58 | Сообщение # 314 |
Группа: Друзья
Сообщений: 674
Репутация: 27
Статус: Offline
|
|
|
|
|
rentgen81 | Дата: Неділя, 05.03.2017, 00:00 | Сообщение # 315 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 229
Репутация: 4
Статус: Offline
| Vladislaff, шикарно
|
|
|
|
|
|