Середа, 27.11.2024, 16:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Методы содержания - обмен опытом. - Сторінка 162 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Методы содержания - обмен опытом.
victorДата: Неділя, 13.08.2017, 23:30 | Сообщение # 2416
Статус: Offline
sashakd, Якщо не важко розтлумачте, "пальці вєєром"що означає?

Добавлено (13.08.2017, 23:30)
---------------------------------------------
Шановні, щоб сказати погано про Ягеря, Старосту, Поляка потрібно бути хоча б поряд з ними, а не десь там нижче плінтуса. Судити про кролів Кремера, Моцвела та іших, ми всі не маєм права взагалі, вони там куди ми не встигнем до кінця життя.
Не важливо чи замаєшся ти селекцією, чи годуєш народ мясом, ти повинен залишити щось путне на землі після себе. Людина не побудувала будинку для своїх кролів, і вважає за потрібне і можливе когось повчати.
Покажіть стареньку побіляну ферму, чистенькі алюмінієві столи, біленькі лотки, нові міцні пакети, тушки шикарні. Бажано і холодильник побачити, нема то тихенько сиди і мовчи - БО НЕ ШМОГЛА Я, НЕ ШМОГЛА.

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 06:30 | Сообщение # 2417
victor, пальці вєєром це Ваше хамство-то що в Вас гарні кролики (клітки)не спорю але для чого принижувати когось не розумію-як кажуть хто мене похвалить як я не сам це зроблю-так?. Є набагато більші і кращі кролиферми в людей але якось скромніше себе ведуть

Сообщение отредактировал sashakd - Понеділок, 14.08.2017, 06:40

d_egorДата: Понеділок, 14.08.2017, 08:42 | Сообщение # 2418
victor, wacko ото Вас понесло.
Тема називається сонячний і тепловий удар.
З якого переляку Ви вирішили що всім без виключення потрібні мерседеси (це про кролів отих осіб що Ви перерахували), чому Ви вирішили що всі як стадо повинні встигнути за кимось до кінця свого життя?
А Ви не задумувались над тим що є на світі люди, які не люблять понти ганяти, іх повністю запорожець влаштовує щоб перевезти свій зад із пункту А в пункт Б. При цьому наполегливо працюють не менше Вашого, і грошей заробили на два мерседеси, просто не потрібне воно ім.
Про путнє на землі після себе. wacko Це до чого сказано?
Про будинки для кролів, ну просто смішно, якщо вслід за Вами не посипались фото кліток, то Ви вирішили що людям нема чого показати. biggrin
А може у людей чуть нижча планка самолюбства ніж у Вас. Над цим не задумувались?
І оця писанина на три сторінки, де Ви побачили що хтось когось повчає? Було прохання до шановних професіоналів, якщо ляпнув А, то докажи вже й Б. Якщо стверджуєш що літні окроли заборонені, то будь добрий, розтлумач шановній публіці чому заборонені, для яких порід, які наслідки, і т.д.

Сообщение отредактировал d_egor - Понеділок, 14.08.2017, 13:13

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 14:38 | Сообщение # 2419
d_egor, hello hands

charodeiДата: Понеділок, 14.08.2017, 15:48 | Сообщение # 2420
d_egor, Ви праві на 100%.

victorДата: Понеділок, 14.08.2017, 17:15 | Сообщение # 2421
d_egor, Зараз уже нерви спокійніші, і голова холодніша то може бути конструктиву більше. Це я про себе. Мене понесло після виразів елітний кріль правильний, 80% чемпіонів сопливих від Ягеря до Кремера, трошки скорочую, пробачайте.

Показав свое з одною тільки ціллю - бо вимагав того ж від інших. Були кролі Приймака, Бабідорича, Половка, Фалькенштерн, Леонової. Як можна всіх порівняти з Василем Васильовичом, сказати про всіх однаково, згребти у одну кучу.
Не зробив сам, не вдалося, то сам і винен. Розказувати що всі сомпливі нема чого, бо то не так. Я кроля від Ольги Вікторівни пускаю без карантину і за три роки ні одного збою. Я дам вам рецепт від сомплів, беріть гроші після відправки а не навпаки. Так навчили мене, так я роблю і ще ніхто мене не обманув.
Як є що показати - покажіть у чому справа, та на вітю дивись і не гавкай на людей. А за те що не потрібно це людям, брехня, це жаба зелена.
Клітки кажеш гарі, то правда, а ще були клітки господарів, яких було відрекомендовано як сомпливих чемпіонів, а сам ти де?
Кріль це не мясо це гроші, тих хто його розводить. І клітки і умови утримання,і клуби ферми це все гроші, як він зміг а ти ні, як далі бути? Або підніматись вверх або тягнути вниз до себе. Тож не хай кращих права не маєш.
Я не проти літніх окролів, і писав про це, і сам отримав 6 шт. у пік жари.Мені потрібні кроленята це мій хліб, мясо, життя. Створіть гідні умови для тварини, це ваша особиста страховка, заробіток ваш не мій. Один ветилятор коштує 300гр. це одна тушка гарного кроля, ви спасете 10самок і їхній приплод, будьте розумними людьми.Не вірете мені, купіть один і перевірте.

Я знову прошу довести мені мою некомпететність, покажіть або поголів"я, або нерухоме майно людини-кролековода які кожен раз являються моїми апонентами. Я вибачуся при всіх.

Бо інакше виходить купив кроля у ГОСПОДАРЯ, засрав у своему гнойові звинувачую і породу і кролевода. Кажеш запорожець влаштовує, вол"єр накритий осокою, то так і тримайте. Дай Бог ще на довго хватить, продавців мяса на босовських б/у пакетах, замитих кокцідіозних кроленят по 70гр. Хлопці так тримати, радію що ви є. Доказуйте свою правоту, собі подібним.

Я лишній раз впевнився у тому що лікар Борменталь не спас Зіну, Шаріков її всеж таки трахнув.

А себе розпіарив, спеціально, борюся за свого покупця, щоб замість Шарікових брали у мене і моїх друзів. Їм потрібні гарні клітки, блискучі кролі, нові машини, будинки. Їхати по нові породи кролів, відпочивати, ловити рибу. Разом із гарними кролями приходить вдача, гарний настрій.Як кажуть з ким поведешся....

Сообщение отредактировал victor - Понеділок, 14.08.2017, 17:27

павловичДата: Понеділок, 14.08.2017, 17:47 | Сообщение # 2422
victor, в жару перегрелись не только кролики

victorДата: Понеділок, 14.08.2017, 17:55 | Сообщение # 2423
павлович, У мене працювали охолоджувальні прилади, все добре всі здорові. Мальки ростуть. Дякую за хвилювання.

AnaДата: Понеділок, 14.08.2017, 18:46 | Сообщение # 2424
Цитата victor ()
та на вітю дивись і не гавкай

астанавітє.....вітє нада вийті...... wacko

victorДата: Понеділок, 14.08.2017, 19:44 | Сообщение # 2425
Ana, biggrin biggrin biggrin

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 20:14 | Сообщение # 2426
victor, а при дамах слово трахнул-как то не порядочно будет а? это ж надо держатьв напряжении весь форум-или может удовольствие от этого получаете что оскорбляете людей

Сообщение отредактировал sashakd - Понеділок, 14.08.2017, 20:18

Руслан74Дата: Понеділок, 14.08.2017, 20:16 | Сообщение # 2427
Цитата павлович ()
в жару перегрелись не только кролики

biggrin biggrin biggrin biggrin facepalm hands hands hands

victorДата: Понеділок, 14.08.2017, 21:12 | Сообщение # 2428
sashakd[/ Чого такий напряг, да задоволення мені від цього. А "трахнув" це сленг не ругательне слово.

[b]Руслан74
, Дякую за аплодисменти. Уважно все читай.

І кого я так оскорбив, хоть одного кудись послав, чи може сказав як слід назвати ... За сопливих чемпіонів, слід було б звичайно ще жорсткіше, та живіть хай там.

Усар_ЮрійДата: Понеділок, 14.08.2017, 21:20 | Сообщение # 2429
victor, Створіть гідні умови для тварини, це ваша особиста страховка, заробіток ваш не мій. Один ветилятор коштує 300гр. це одна тушка гарного кроля, ви спасете 10самок і їхній приплод, будьте розумними людьми.Не вірете мені, купіть один і перевірте
підтримую на 100%
продав брак по 150-200 гр за то цікаві варіанти казали дорого.та я і непереживаю бо потримаю ще трохи то в Расею поідудь

d_egorДата: Понеділок, 14.08.2017, 21:42 | Сообщение # 2430
Цитата victor ()
d_egor, Зараз уже нерви спокійніші, і голова холодніша то може бути конструктиву більше. Це я про себе.

Ну слава богу, а то я вже почав хвилюватись, думаю, зараз в гарячці бахне дверима і назавжди покине форум. wink
Я дивлюсь, Ви дуже близько до серця сприймаєте все що тут пишеться, спробуйте подивитись на це з іншої сторони, вважайте що вносите свій непосильний вклад в реанімацію форуму, який вже майже рік знаходиться в стані глибокої коми. biggrin Так воно легше все сприймається. biggrin
До Вас взагалі не було ніяких питань з приводу літніх окролів, все чітко і ясно розписали, але Ви перші поперли танком на захист своїх колег-професіоналів, які сказали "А" з насмішкою і сарказмом, а от на "Б" не вистачило духу відповісти щось по темі.
Мені спочатку не зрозуміло було. Чому?
А після цих слів:
Цитата victor ()
А себе розпіарив, спеціально, борюся за свого покупця, щоб замість Шарікових брали у мене і моїх друзів.

все стало на свої місця. biggrin
Тільки от воно якось не клеїться, на кожному кутку всі заводчики кричать що породний кролик це для душі, любові, поцілунків у всі місця і т.ін., гроші тут не причому, а виходить, всетаки бізнесова складова займає перші місця.
І ще невеличке питання. В усіх цих перепалках є свої плюси, раніше Ви писали що тримаєте баранів, а тут відкрив для себе приємну новину, виявилось, маєте панона і сріблястого. Доречі, панони на фото класні. Чому не вивели ці дві породи? Від багатьох заводчиків породних клубних кроликів чув що сріблястий - це базарна помісь, породою це створіння не можна називати, про панона взагалі мовчу, таке слово в голос страшно промовляти. Для багатьох професіоналів панон не те що жигуль, це все одно що запорожець з педалями. biggrin Так чому всетаки тримаєте ці дві породи? Як кажуть, мерседес добре, а на запорожці по нашому бездоріжжю краще? cool Чи помиляюсь?

Добавлено (14.08.2017, 21:42)
---------------------------------------------

Цитата Усар_Юрій ()
продав брак по 150-200 гр за то цікаві варіанти казали дорого.та я і непереживаю бо потримаю ще трохи то в Расею поідудь

Це Ви так робите? cool
А Віктор тут три дні рвав рубаху на грудях, захищав кролівників-професіоналів, казав що заводчики породного кроля самі чесні люди на світі, що ім можна довіряти на всі сто, вся відбраковка в м'ясо йде.
А виходить, що за 150-200грн. можна купити м'ясо як породу. surprised

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024