Четвер, 19.06.2025, 16:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Вірусна геморагічна хвороба кролів. - Сторінка 191 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Вірусна геморагічна хвороба кролів.
maksmyxtДата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1
Статус: Offline

uaДата: Вівторок, 28.08.2018, 22:21 | Сообщение # 2851
Цитата Liudmila14 ()
Я бы все-таки перестраховалась и обеспечила кроликам защиту от болезней на будущее, т.е. вакцинация от гемки, миксы и пастереллеза

Як це все ви збираєтесь впихнуть ?Для прикладу крім гемки і мікси візьмемо:ПАСОРИН-ОЛ (20мл/40 доз)
Вакцина против пастереллеза кроликов инактивированная
первая вакцинация дозы в 4-недельном возрасте,
вторая вакцинация дозы в 7-недельном возрасте,
третья вакцинация дозы в 10-недельном возрасте (племенные кролики).
А ще планується вакцина гемка2.
Про собівартість кроля навіть говорити немає про що,а якщо ще сюди додати імуномодулятори,та свіженькі ціни на корма то..........

tanyvnvДата: Середа, 29.08.2018, 09:45 | Сообщение # 2852
Цитата uasvazist:
"тож кожен сам вибирає чим вакцинувати, я свій вибір зробила"

На вакцині якого виробника ви зупинились?

uasvazistДата: Середа, 29.08.2018, 14:26 | Сообщение # 2853
Цитата tanyvnv ()
На вакцині якого виробника ви зупинились?

Не хочу шоб це виглядало як реклама, або порада, бо я нічого не рекламую, і нічого не хочу радити, життя навчило і одна добра людина, тож вибачайте!!!!

Добавлено (29.08.2018, 14:33)
---------------------------------------------
Унікрол, наскільки я пам"ятаю робив експерименти, його кролі виживали, можете пошукати чим він вакцинує і шо в нього працює, а я ніколи не казала шо в мене все на 100% добре, сьогодні так. а завтра все може в одну мить змінитись!!!!

VladislaffДата: Середа, 29.08.2018, 16:24 | Сообщение # 2854
uasvazist, Василь в цій темі взагалі давно вже нічого не пише або в нього все добре, або як і у всіх хворіють і він зараз також з того в шоці як і багато кролівників,. Не хочете реклами напишіть в лічку цікаво ж...

LovelyRabbitДата: Четвер, 30.08.2018, 15:30 | Сообщение # 2855
Здравствуйте, уважаемые форумчане! Пишу сюда, ибо и нашу семью коснулась беда- у дедушки погибли кролики... Проблема геморрагической болезни была уже давно, но в этом году это просто кошмар. Слягло почти все поголовье, а это почти 200 голов!!! мы все в шоке. Все время дедушка прививал нашей киевской вакциной, потом чешской комплексной, все было хорошо. Но теперь он категорически не хочет покупать больше эти вакцины, ищем что-нибудь другое, так как кроликов все равно продолжит держать.
В интеренте я нашла что Сумская биофабрика делает вакцину от ВГБК, но отзывов на нее нет. Подскажите пожалуйста, может кто пользовался, какой опыт? Стоит ли прививать этой вакциной?

tolianchik77Дата: П`ятниця, 31.08.2018, 13:56 | Сообщение # 2856
LovelyRabbit, два или три года назад вакцинировали часть своего поголовья
вакциной Сумкой фабрики. Нареканий не было (это не десяток кроликов...).
Но в нынешней ситуации обратите внимание на тему ВГБК 2,
от которой данная вакцина не сдержит.

chehoviyДата: П`ятниця, 31.08.2018, 20:51 | Сообщение # 2857
Ех, нажаль відписуюсь в даній темі.... Другий рік підряд в той самий час прийшла ВГХК. Цього року навіть не допомогло вакцинування. Маточне, майже, не постраждало, а от ремонт і молодняк виліг. Прививав комплексною чеською. Цього року буду змінювати поголів'я .

garmashДата: Субота, 01.09.2018, 05:28 | Сообщение # 2858
chehoviy, краще вакцину.

Liudmila14Дата: Субота, 01.09.2018, 12:51 | Сообщение # 2859
Цитата uasvazist ()
я свій вибір зробила

То якій вакцині на сьогоднішній день можна довірити своїх вухастих? так і не зрозуміла... невже немає вакцини, яка захищає кролів від хвороб? це катастрофа... завжди були вакцини, виробники гріли на продажах руки, а тепер що?! чехи здулись, так і не розумію причини, що сталось, ніхто не хоче поділитись інформацією... не вірю, що ті, хто займався і займається кроликами на професійному рівні, не мають інформації про причини неякісної чеської вакцини і яка її зараз доля... перестали виробляти?! хто знає, напишіть, будь ласка... наші вітчизняні вакцини піддаються нещадній критиці, а купляти вакцину закордоном в мене немає можливості... що порадите?

Сообщение отредактировал Liudmila14 - Субота, 01.09.2018, 12:54

Василь_ГаїДата: Субота, 01.09.2018, 21:53 | Сообщение # 2860
Цитата Liudmila14 ()
. що порадите?

Пробуйте вирощувати нутрій або хомячків-не так сумно-щурі є щурі biggrin

лисДата: Неділя, 02.09.2018, 11:39 | Сообщение # 2861
другий рік маю проблеми з геморогічкою, в тому році вакцинквав чешкою--пропало близько 80% поголівя, в цюму році перейшов не укр, чуть краще, але все рівно дохнуть як мухи , особливо молоднят 1-2 міс, роблю вакцинацію і на протязі тижня два виводки як і не було,
подушив би голими руками цих виробників таких вакцин, раніше (до 2014 р) вакцинував покровською, такого не було, все було в порядку, а зараз її не знайдеш
ЩО РОБИТИ? серце кровью обливаеться.
тримаю кролі близько 15 років в середньму 100 гол в рік

Liudmila14Дата: Неділя, 02.09.2018, 11:51 | Сообщение # 2862
Цитата ua ()
Як це все ви збираєтесь впихнуть ?

Мова йшла про кролів, яким орієнтовно 4,5 місяців, тож всього не треба... одна вакцина від гемки, через два тижні від мікси, ну, від пастерелльозу я ще сама ні разу не прививала, на "ваше усмотрение"...
Цитата LovelyRabbit ()
В интеренте я нашла что Сумская биофабрика делает вакцину от ВГБК, но отзывов на нее нет. Подскажите пожалуйста, может кто пользовался, какой опыт? Стоит ли прививать этой вакциной?

Я сама не користувалась цією вакциною, але ветлікар, якому я зателефонувала, коли в мене з кроликами почались проблеми, порадив взяти сумську, але моновакцину, комплексна для кроликів важка, одночасно виробити антитіла від двох важких хвороб кроликам дається нелегко, навіщо піддавати додатковим випробуванням і так підірвану імунну систему...
Цитата garmash ()
chehoviy, краще вакцину.

тут повністю підтримую.
Цитата Василь_Гаї ()
Пробуйте вирощувати нутрій або хомячків-не так сумно-щурі є щурі

була така ідея... перелопатила масу інформації, АЛЕ... кролик є кролик... ну, його не можна ні з чим порівняти... а щур є щур biggrin ... доведеться стати веганом biggrin

LovelyRabbitДата: Понеділок, 03.09.2018, 08:14 | Сообщение # 2863
Здравствуйте! Очень благодарна всем за ответы! Сегодня буду звонить на сумскую биофабрику, буду узнавать за вакцину, что они еще скажут. Отпишусь сюда о результате.

LovelyRabbitДата: Понеділок, 03.09.2018, 10:13 | Сообщение # 2864
Только что звонила на сумскую биофабрику, срашивала за вакцину. У них, как выше говорили, продается моновакцина. Мне сказали, что вакцину от ВГБК они проверили в лаборатории с патогенным штамом и данная вакцина является имуногенной, группа кроликов, на которых проводились опыты остались живы. (Не знаю правильно ли объяснила). Так же сказали, что проводятся исследования с новым вирусом ВГБК. Не знаю, может нужно попробывать еще эту вакцину, была не была...

LovelyRabbitДата: Понеділок, 03.09.2018, 10:14 | Сообщение # 2865
И еще, тоже уточняла за пастерелёз кроликов, у них нет от пастерелёза вакцины

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025