|
Кролики - это не только ценный мех !
| |
nova | Дата: Середа, 23.08.2017, 09:13 | Сообщение # 331 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Виктор,як завжди все супер!!Цитата Гаманчук ( ) Робив м'ясний мікс прекрасно..."не працею єдиною" живуть нормальні кролівники!! :D
Сообщение отредактировал nova - Середа, 23.08.2017, 09:13 |
|
|
|
Гаманчук | Дата: Неділя, 27.08.2017, 19:10 | Сообщение # 332 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата nova ( ) Виктор,як завжди все супер!! Дякую,як що не помиляюсь пані Олеся.Зараз в розпалі сезон овочів,Сьогодні дозріли перші перці,а ковбаска у мене не переводиться,забабахкав піцу.Смачно.
Сообщение отредактировал Гаманчук - Неділя, 27.08.2017, 19:11 |
|
|
|
charodei | Дата: Неділя, 27.08.2017, 21:54 | Сообщение # 333 |
Группа: Пользователь
Сообщений: 1343
Репутация: 87
Статус: Offline
| Гаманчук, Ваши посты смотреть ооочень вредно, сразу мысли и тело приближается к кухне. Вы просто с нас издеваетесь. Всё выглядит очень вкусно
|
|
|
|
nova | Дата: Понеділок, 28.08.2017, 09:12 | Сообщение # 334 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Цитата charodei ( ) Ваши посты смотреть ооочень вредно ,да?? ,а мені дуже навть на користь,зразу починаю "бурную деятельность" на кухн,тай кліточки якось зразу "освобождаются"
|
|
|
|
Solok | Дата: Понеділок, 28.08.2017, 15:22 | Сообщение # 335 |
Группа: Друзья
Сообщений: 807
Репутация: 85
Статус: Offline
| Звісно не так естетично,зате швидко і від душі-курка.,кролик,овощі,-на трьох...
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Неділя, 22.10.2017, 19:55 | Сообщение # 336 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата Solok ( ) Звісно не так естетично,зате швидко і від душі-курка.,кролик,овощі,-на трьох... Все добре і апетитно,але фото з мобільного не сприяє апетитному вигляду. Я не маю жодного сумніву що кроляча печінка,засмажена щойно після забою,на оливковій олії,є делікатесом,а що ні?
Добавлено (17.09.2017, 18:00) --------------------------------------------- Кролячі лопатки на мангалі з запеченою картоплею з соусом ПЕСТО.Охреневісімо смачно.
Добавлено (22.10.2017, 19:55) --------------------------------------------- Це добре що тему підкорегували дописавши ( Блюда из кроликов и не только).Не що давно розбираючи задню частину (17.400кг) з гарного бика (300кг) на ковбасу наштовхнувся на гарний кусень мяса.Мені шкода його було порізати на Московську і я зробив з нього стейки.Залив таким маринадом:олія,соєвий соус,спеції,ложка оцту.На мангалі смажив Medium rare (слабої прожарки) =130° F (54.4° C) Дуже ніжні і дуже смачні вийшли.
Сообщение отредактировал Гаманчук - Вівторок, 29.08.2017, 19:50 |
|
|
|
charodei | Дата: Неділя, 22.10.2017, 20:07 | Сообщение # 337 |
Группа: Пользователь
Сообщений: 1343
Репутация: 87
Статус: Offline
| Гаманчук, я без малого слиною не подавився Все, піду вечеряти... А взагалі, Ваші пости дуже позитивні
|
|
|
|
nova | Дата: Неділя, 22.10.2017, 20:27 | Сообщение # 338 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Гаманчук, Це такий "вистрел в голову" перед початком холоду??
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Неділя, 22.10.2017, 22:00 | Сообщение # 339 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата charodei ( ) А взагалі, Ваші пости дуже позитивні Дякую пан Чародій.
Цитата nova ( ) Це такий "вистрел в голову" перед початком холоду?? Так це напевне завершення мангально-бесідочного сезону.Потихеньку оговтуюсь після операції,сьогодні вперше катався на велосипеді,поїхав у новий сквер,зробив пару кругів на стадіоні.Не щодавно зробив Дрогобицької,це щось,смачна і ще раз смачна.
Сообщение отредактировал Гаманчук - Неділя, 22.10.2017, 22:07 |
|
|
|
rentgen81 | Дата: Неділя, 22.10.2017, 22:03 | Сообщение # 340 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 229
Репутация: 4
Статус: Offline
| Гаманчук, всетаки вирішив добивати вкусняхами
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Середа, 25.10.2017, 18:08 | Сообщение # 341 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Зробив трохи Московської з тієї яловичини, що показував вище,ну й вперше завакуумав паличку.
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Середа, 25.10.2017, 18:18 | Сообщение # 342 |
Группа: Друзья
Сообщений: 6715
Репутация: 524
Статус: Offline
| Гаманчук,
Суперово, я думаю не только выглядит, но и на вкус! Я так понимаю, для народных масс. Если не сложно- прошу в личку подробности.
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Середа, 25.10.2017, 18:41 | Сообщение # 343 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| Цитата tolianchik77 ( ) Суперово, я думаю не только выглядит, но и на вкус! Ось для мене не обов'язково якщо ковбаса красива то вона смачна,але якщо ковбаса смачна то вона обов'язково красива.
Цитата tolianchik77 ( ) Я так понимаю, для народных масс. Так продаю для вузького кола шанувальників моєї ковбасної творчості,люди стомились від сурогатів під назвою ковбаса.
Цитата tolianchik77 ( ) Если не сложно- прошу в личку подробности. А що саме Вас цікавить? Якщо не складно то в лічку.
Сообщение отредактировал Гаманчук - Середа, 25.10.2017, 20:11 |
|
|
|
nova | Дата: Середа, 25.10.2017, 19:59 | Сообщение # 344 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| Цитата Гаманчук ( ) А що саме Вас цікавить? Якщо не складно то в лічку. Шо цїкавить??Шо по чем цїкавить??!! мене до речї теж! В л.с будь ласка.
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Вівторок, 31.10.2017, 16:47 | Сообщение # 345 |
Группа: Друзья
Сообщений: 6715
Репутация: 524
Статус: Offline
| Уже и мы попробовали натуральную колбасу из мяса от Виктора. И никакие расстояния нам не помеха, было бы желание! Огромная благодарность Виктор Гаманчук, от нашей семьи, колбаса- СУПЕР!!!
|
|
|
|
|
|