Четвер, 05.12.2024, 07:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | От чего зависит вкус мяса? - Сторінка 10 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
От чего зависит вкус мяса?
NykCNДата: Середа, 09.01.2013, 21:40 | Сообщение # 136
Группа: Проверенные
Сообщений: 528
Репутация: 40
Статус: Offline
На мою думку мясо кролів весною і зимою різне за смаком. (панон). Весною трішки соковитіше. Кролів забиваю в 4-и місяці. Мясо вимочую 5-6 годин і відповідно міняємо воду 5-6 разів. Мясо готується за одним рецептом і смажиться у печі. Кролятина молода, багато хрящовиків, які не затверділи в кістки.

093 910 26 37
 
Сергей_ЮрьевкаДата: Середа, 09.01.2013, 21:47 | Сообщение # 137
Группа: Друзья
Сообщений: 1255
Репутация: 85
Статус: Offline
Цитата (NykCN)
Мясо вимочую 5-6 годин і відповідно міняємо воду 5-6 разів

eek а чего так много подмен воды?
 
NykCNДата: Середа, 09.01.2013, 22:28 | Сообщение # 138
Группа: Проверенные
Сообщений: 528
Репутация: 40
Статус: Offline
Сергей_Юрьевка,
cool Мясо чисте. Кріль до вимочування стікає. Просто чиста вода, ніжніше мясо. Звикли до такого приготування.


093 910 26 37
 
BesoДата: Четвер, 10.01.2013, 00:20 | Сообщение # 139
Группа: Друзья
Сообщений: 1212
Репутация: 144
Статус: Offline
Цитата (xaxol)
меня советские шиншилы- и я их вымачиваю перед готовкой - а у людей калиф - вот спор и начался они твердят типа мясо классное (мраморное) с прожилками нежное и вымачивать не нужно. я посмеялся и ушел.

Мы не вымачиваем мясо перед готовкой, тесть вымачивает (кроли те же). Как по мне то это дело повара - кто как привык.
 
thiefДата: Четвер, 10.01.2013, 01:25 | Сообщение # 140
Группа: Друзья
Сообщений: 775
Репутация: 70
Статус: Offline
biggrin вам ето ненадоело писать?
ЛУК. по нашему Цибуля. tongue
а в принципе от повара- сколько можно ......


0672081153
 
ужДата: Неділя, 20.01.2013, 21:07 | Сообщение # 141
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
Добрий вечір, чи є тема про кулінарію?Мене цікавить рецепт копченої кролятини.Буду вдячний.
 
Ира_КиевДата: Неділя, 20.01.2013, 21:14 | Сообщение # 142
Группа: Друзья
Сообщений: 994
Репутация: 205
Статус: Offline
уж, Да есть. Где видела, не помню. Попробуйте найти по ключевым словам в поисковике возле чата
 
krolikrexДата: Неділя, 20.01.2013, 21:16 | Сообщение # 143
Группа: Друзья
Сообщений: 2569
Репутация: 106
Статус: Offline
Цитата (уж)
копченої кролятини
 Ти шашлик маринував? От все те саме. up


михаил-Гайсин.0679089061,
 
ужДата: Неділя, 20.01.2013, 21:25 | Сообщение # 144
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
Рецептів для шашлику уйма,а як правильно замарінувати кролика уяви немаю.Думаю з майонезом непіде а шашлик  маринований у майонезі смачний.
 
ГаманчукДата: Неділя, 20.01.2013, 21:30 | Сообщение # 145
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
ніякого вимочування мясо від води окислюється і втрачає свої якості
 
Igor72Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:32 | Сообщение # 146
Группа: Друзья
Сообщений: 2794
Репутация: 256
Статус: Offline
Цитата (уж)
маринований у майонезі смачний.
Хуже не бывает чем с майонезом и уксусом


Игорь
 
ГаманчукДата: Неділя, 20.01.2013, 21:33 | Сообщение # 147
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
найкращий маринад для шашлика звичайна цибуля
 
thiefДата: Неділя, 20.01.2013, 21:42 | Сообщение # 148
Группа: Друзья
Сообщений: 775
Репутация: 70
Статус: Offline
м.даааааа. тему создали. 
biggrin лучше тему как навоз удалять создать. 
кроликодержатели cool


0672081153
 
olegzbДата: Неділя, 20.01.2013, 21:56 | Сообщение # 149
Группа: Друзья
Сообщений: 2408
Репутация: 107
Статус: Offline
Ніяких майонезів до шашлика, тим більше до кролика. Спортите весь смак мяса.
Дехто, з моїх знайомих, взагалі навіть до маринування не дають цибулю, бо кажуть, що гірчить. Я не відчуваю.
Найкраще маринування-- сіль, перець, чорний, духмяний.цибуля, можна лавровий лист, але це на любителя(також гірчить). ВСЕ. 3-4 год. і шашлик готовий, як з кролика, как і з іншого мяса. Кролик правда буде сухий. Можна нашпігувати салом, але це також на любителя.

Добавлено (20.01.2013, 19:56)
---------------------------------------------
про вимочування

Ви їли стейк з кровью(так називається)
Смакота безподобна. І ніякого вимочування.
1хв- з одного боку, 1 хв-  другого. wacko
Кролик правда так не получиться.


Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua
 
PribaltДата: Неділя, 20.01.2013, 22:36 | Сообщение # 150
Группа: Проверенные
Сообщений: 285
Репутация: 21
Статус: Offline
Цибуля горчит, потому что её кладут много и надолго. В кролика надо совсем немного. Очень хорошо кролику подходят прованские травы, фиолетовый базилик, но тоже немного. Майонез на любителя. Лучше самодельный, а не магазинный.
 
Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024