От чего зависит вкус мяса?
|
|
NykCN | Дата: Середа, 09.01.2013, 21:40 | Сообщение # 136 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 528
Репутация: 40
Статус: Offline
| На мою думку мясо кролів весною і зимою різне за смаком. (панон). Весною трішки соковитіше. Кролів забиваю в 4-и місяці. Мясо вимочую 5-6 годин і відповідно міняємо воду 5-6 разів. Мясо готується за одним рецептом і смажиться у печі. Кролятина молода, багато хрящовиків, які не затверділи в кістки.
093 910 26 37
|
|
|
|
Сергей_Юрьевка | Дата: Середа, 09.01.2013, 21:47 | Сообщение # 137 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1255
Репутация: 85
Статус: Offline
| Цитата (NykCN) Мясо вимочую 5-6 годин і відповідно міняємо воду 5-6 разів а чего так много подмен воды?
|
|
|
|
NykCN | Дата: Середа, 09.01.2013, 22:28 | Сообщение # 138 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 528
Репутация: 40
Статус: Offline
| Сергей_Юрьевка, Мясо чисте. Кріль до вимочування стікає. Просто чиста вода, ніжніше мясо. Звикли до такого приготування.
093 910 26 37
|
|
|
|
Beso | Дата: Четвер, 10.01.2013, 00:20 | Сообщение # 139 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1212
Репутация: 144
Статус: Offline
| Цитата (xaxol) меня советские шиншилы- и я их вымачиваю перед готовкой - а у людей калиф - вот спор и начался они твердят типа мясо классное (мраморное) с прожилками нежное и вымачивать не нужно. я посмеялся и ушел. Мы не вымачиваем мясо перед готовкой, тесть вымачивает (кроли те же). Как по мне то это дело повара - кто как привык.
|
|
|
|
thief | Дата: Четвер, 10.01.2013, 01:25 | Сообщение # 140 |
Группа: Друзья
Сообщений: 775
Репутация: 70
Статус: Offline
| вам ето ненадоело писать? ЛУК. по нашему Цибуля. а в принципе от повара- сколько можно ......
0672081153
|
|
|
|
уж | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:07 | Сообщение # 141 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
| Добрий вечір, чи є тема про кулінарію?Мене цікавить рецепт копченої кролятини.Буду вдячний.
|
|
|
|
Ира_Киев | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:14 | Сообщение # 142 |
Группа: Друзья
Сообщений: 994
Репутация: 205
Статус: Offline
| уж, Да есть. Где видела, не помню. Попробуйте найти по ключевым словам в поисковике возле чата
|
|
|
|
krolikrex | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:16 | Сообщение # 143 |
Группа: Друзья
Сообщений: 2569
Репутация: 106
Статус: Offline
| Цитата (уж) копченої кролятини Ти шашлик маринував? От все те саме.
михаил-Гайсин.0679089061,
|
|
|
|
уж | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:25 | Сообщение # 144 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1518
Репутация: 87
Статус: Offline
| Рецептів для шашлику уйма,а як правильно замарінувати кролика уяви немаю.Думаю з майонезом непіде а шашлик маринований у майонезі смачний.
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:30 | Сообщение # 145 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| ніякого вимочування мясо від води окислюється і втрачає свої якості
|
|
|
|
Igor72 | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:32 | Сообщение # 146 |
Группа: Друзья
Сообщений: 2794
Репутация: 256
Статус: Offline
| Цитата (уж) маринований у майонезі смачний. Хуже не бывает чем с майонезом и уксусом
Игорь
|
|
|
|
Гаманчук | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:33 | Сообщение # 147 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 197
Репутация: 45
Статус: Offline
| найкращий маринад для шашлика звичайна цибуля
|
|
|
|
thief | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:42 | Сообщение # 148 |
Группа: Друзья
Сообщений: 775
Репутация: 70
Статус: Offline
| м.даааааа. тему создали. лучше тему как навоз удалять создать. кроликодержатели
0672081153
|
|
|
|
olegzb | Дата: Неділя, 20.01.2013, 21:56 | Сообщение # 149 |
Группа: Друзья
Сообщений: 2408
Репутация: 107
Статус: Offline
| Ніяких майонезів до шашлика, тим більше до кролика. Спортите весь смак мяса. Дехто, з моїх знайомих, взагалі навіть до маринування не дають цибулю, бо кажуть, що гірчить. Я не відчуваю. Найкраще маринування-- сіль, перець, чорний, духмяний.цибуля, можна лавровий лист, але це на любителя(також гірчить). ВСЕ. 3-4 год. і шашлик готовий, як з кролика, как і з іншого мяса. Кролик правда буде сухий. Можна нашпігувати салом, але це також на любителя.Добавлено (20.01.2013, 19:56) --------------------------------------------- про вимочування
Ви їли стейк з кровью(так називається) Смакота безподобна. І ніякого вимочування. 1хв- з одного боку, 1 хв- другого. Кролик правда так не получиться.
Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua
|
|
|
|
Pribalt | Дата: Неділя, 20.01.2013, 22:36 | Сообщение # 150 |
Группа: Проверенные
Сообщений: 285
Репутация: 21
Статус: Offline
| Цибуля горчит, потому что её кладут много и надолго. В кролика надо совсем немного. Очень хорошо кролику подходят прованские травы, фиолетовый базилик, но тоже немного. Майонез на любителя. Лучше самодельный, а не магазинный.
|
|
|
|